Sleek MakeUp i-Divine – Sunset Palette review

In mijn zoektocht naar een budgetproof oogschaduwpalette van hoge kwaliteit, kreeg ik van een vriendin de tip om me eens te verdiepen in de i-Divine palettes van Sleek MakeUp. Wauw! Ik was opslag verliefd.

Sleek MakeUp heeft een aardig aantal palettes met eens in de zoveel tijd een limited edition als aanvulling op de collectie. Ik besloot de collectie te bekijken en even snel te swatchen. De vriendin had helemaal gelijk: de i-Divine Palettes hebben een pigmentatie waar je stijl van achterover slaat! Zo goed!

Vervolgens was het dilemma: welk palette ga ik aanschaffen? Ik koos voor het i-Divine Sunset Palette vanwege de prachtige warme kleuren met shimmer finish.

Klik op lees verder om meer te weten te komen over mijn crush ;)!

Sleek Sunset Palette01-weeksofbeauty.wordpress.comSleek Sunset Palette02-weeksofbeauty.wordpress.com

De verpakking geeft al een een preview van de kleurtjes die het palette bevat. Wat ik erg leuk vind aan de achterkant van de verpakking is dat er tips staan hoe je de kleuren kunt gebruiken en combineren.

Sleek Sunset Palette03-weeksofbeauty.wordpress.comSleek Sunset Palette04-weeksofbeauty.wordpress.com

Het palette heeft een simpele uitstraling, wat ik persoonlijk erg mooi vind. In het palette vind je een spiegel (handig voor onderweg) en een sponsapplicator. Persoonlijk werk ik liever met een kwastje, maar mocht je wel gebruik maken van sponsapplicators, dan is het een pluspunt dat je deze bij het palette krijgt.

Alle kleurtjes in het palette hebben hun eigen naam die vermeld staat op het losse stukje doorzichtige folie dat bovenop de kleuren ligt. De namen passen echt ontzettend goed bij het thema! Kleine opmerking over het palette op de foto: ik heb er al veelvoudig gebruik van gemaakt waardoor er poeder naast de kleurtjes ligt. Zo krijg je hem uiteraard niet uit de winkel!

Sleek Sunset Palette05-weeksofbeauty.wordpress.com

Zoals ik aan het begin van dit stuk al schreef, zijn de kleurtjes echt heel goed gepigmenteerd. Alle kleuren op mijn arm heb ik aangebracht met één veegje vanaf mijn vinger. Omdat ik een lichte huid heb zijn de lichtere kleuren moeilijk te zien, maar ook deze kleuren zijn heel goed gepigmenteerd. Hieronder de kleuren zoals ik ze zie:

Nightfall – een diep zwarte kleur met matte finish.
Persoonlijk niet mijn favoriet omdat het me, ook wat betreft de finish, doet denken aan houtskool. De pigmentatie van deze kleur is wel een van de beste uit dit palette. Zelfs na het verwijderen met makeup-remover liet het een zwarte gloed achter.
Horizon – een bruin rode kleur met een shimmer finish.
Solstice – een bronsachtige kleur met subtiele shimmer.
Afterglow – een oranje kleur met een tikkeltje goud en een shimmer finish.
Sunrise – een geel gouden kleur met een shimmer finish.
Skyline – een prachtige, heldere blauw met shimmer finish.
Dusk – een bruine shimmer met gouden ondertoon.
Eve – een bronsachtige kleur met subtiele shimmer, net als Solstice. Maar dan met een paars/rode ondertoon.
Dawn – een licht bronsachtige kleur met een paars/oranje ondertoon en subtiele shimmer.
Golden Hour – een licht gouden kleur met shimmer finish die meer richting de glitter kant gaat.
Starry – een licht gouden kleur met een roze/bronzen ondertoon en subtiele shimmer.
Serene – een licht roze kleur met gouden ondertoon en subtiele shimmer.

Mijn favoriete kleurtjes zijn Serene en Eve gecombineerd in een look.
Minder fan ben ik van de zwarte kleur Nightfall en de blauwe Skyline. Hoewel ik Skyline een hele mooie kleur vind, vind ik Nightfall en Skyline niet in het geheel passen. Persoonlijk zijn blauw en zwart ook twee kleuren die ik niet zo gauw gebruik in een look.
That being said: het zwarte van de nacht en het blauwe van de lucht passen dan wel weer goed in het palette wat betreft het thema!

Pros and cons:
+ pigmentatie
+ prijs
+ warme kleuren combinatie

– de blauwe en zwarte kleur (maar dat is puur persoonlijk!)

Als je op zoek bent naar een palette van goede kwaliteit met een fijne prijs, dan zijn de Sleek MakeUp i-Divine palettes zeker aan te raden! Ik ben verliefd op dit Sunset Palette en gebruik het vrijwel elke dag voor mijn oogschaduwlook. Inmiddels heb ik het al aan een paar vriendinnen aangeraden en ook van hen hoor ik enthousiaste reacties! Ikzelf ben alweer aan het uitzoeken welk i-Divine palette ik op mijn verlanglijstje ga zetten voor de feestdagen.

Ik kocht dit Sleek MakeUp i-Divine Sunsette Palette voor €10,49 bij V&D Hoofddorp.

Sleek MakeUp is in een beperkt aantal V&D filialen in Nederland verkrijgbaar. Gelukkig is het ook verkrijgbaar via de webshop van V&D, Boozyshop en Alice&Jo.

Staat een Sleek MakeUp i-Divine palette op jouw verlanglijstje?

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s