Golden Rose Express Dry Nail Lacquer – 13 & 66 review

Een paar weken terug opende Golden Rose de deuren van haar eerste winkel in Nederland! Golden Rose is een dierproefvrij merk dat streeft naar de waardes ‘Betrouwbaarheid’, ‘Kwaliteit’, ‘Ontwikkeling’ en ‘Duurzaamheid’.

Vandaag vond ik eindelijk een moment om rond te neuzen in de winkel in Haarlem. Van buiten ziet de winkel er echt ontzettend luxe uit, wat me extra nieuwsgierig maakte. Ook van binnen ziet de winkel er luxe uit door de witte inrichting met houten details. Door het chique uiterlijk van de winkel vreesde ik voor de prijzen van de producten. Maar wat een meevaller was dat toen ik de prijskaartjes bekeek! Nagellak kost rond de €4,- a €5,-, een kleurtje oogschaduw heb je al vanaf €6,95 en lipsticks zijn er al vanaf €6,95. Fijn budgetproof dus!

Wat mij het meeste opviel was het enorme aanbod aan nagellakjes en ook de diversiteit daarin. Daar ging mijn hartje sneller van kloppen! Ik besloot dus ook drie lakjes aan te schaffen om kennis te maken met het merk. Vandaag review ik de eerste twee lakjes.

Net zo benieuwd als ik? Lees gauw verder!

Golden Rose 13 66-weeksofbeauty.wordpress.com

Dit zijn de de Golden Rose Express Dry Nail Lacquers in de kleuren 66 en 13. Elk flesje bevat 7 ml.

Golden Rose 66 brush-weeksofbeauty.wordpress.com

Het kwastje is dun en lang waardoor je vrij precies de nagellak aan kan brengen. Scheelt weer dat je niet zo snel nagellak naast je nagels smeert!
De formule is best waterig, waardoor je er op moet letten dat je niet teveel nagellak op het kwastje hebt zitten. Verder is het lakje erg makkelijk en fijn aan te brengen en laat het geen strepen achter.

Op het potje staat dat de nagellak binnen 60 seconden droogt. Ik heb het niet getimed maarrrrr de nagellak droogde inderdaad super snel! Dat lijkt me een voordeel voor iedereen toch!?

Golden Rose 66 kleur-weeksofbeauty.wordpress.comGolden Rose 13 kleur-weeksofbeauty.wordpress.com

Op de eerste foto heb ik een laagje Essie Grow Stronger basecoat op en een laagje Golden Rose Express Dry Nail Lacquer 66. Op de tweede foto heb ik een laagje Essie Grow Stronger basecoat op en twee laagjes Golden Rose Express Dry Nail Lacquer 13.

Het eerste nagellakje, nummer 66, heeft een prachtige heldere turquoise kleur met een mooie, glimmende finish. De formule van de tweede kleur, nummer 13, leek iets dunner, maar dat komt waarschijnlijk ook gewoon doordat de kleur lichter is. Wederom een erg mooie kleur. Een lichte nude met ook een glimmende finish. Omdat beide lakjes al zo mooi glommen, heb ik geen topcoat gebruikt (wat ik normaal overigens wel doe omdat nagellak dan langer blijft zitten en ook mooi blijft).

Over de kleuren en formules van de nagellakjes ben ik, op een klein puntje van kritiek na, enthousiast! Nu afwachten hoe lang het blijft zitten. Over het algemeen verwacht ik van budgetproof lakjes niet dat ze het lang volhouden, maar er zitten altijd uitzonderingen tussen natuurlijk. Dus wie weet! Ik hou jullie op de hoogte.

Pros and cons:
+ smal kwastje
+ formule is makkelijk aan te brengen
+ droogt snel
+ maakt geen strepen

– kleur dekt niet egaal
– formule is iets te waterig

Golden Rose boekje-weeksofbeauty.wordpress.comGolden Rose boekje02-weeksofbeauty.wordpress.com

Bij het afrekenen (bij een super vriendelijke meneer) kreeg ik dit boekje mee waarin een aantal producten van Golden Rose staan. Ik kreeg ook een Golden Rose Perfect Finish Liquid Foundation testertje. Dat ben ik nog niet eerder tegen gekomen, een budgetmerk dat testertjes meegeeft! Extra positief punt dus.

Anyway, de conclusie! De Golden Rose Express Dry Nail Lacquers zijn fijne lakjes voor een nog veel fijnere prijs! Mij zal je binnenkort weer kunnen vinden in de Golden Rose winkel. Sowieso viel mijn oog vandaag op de Velvet Matte Lipsticks. Denk dat dat mijn volgende Golden Rose aankoopje gaat worden en dan ga ik sowieso ook weer even bij de nagellakjes gluren.

Golden Rose Express Dry Nail Lacquer 13 & 66 kocht ik voor €3,50 p.s. bij de Golden Rose winkel in Haarlem. 

Woon je niet in de buurt? Niet getreurd! Golden Rose heeft ook een Nederlandse webshop.

Ga jij het merk uitproberen? Of kende je Golden Rose al?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s