Barry M Lip Paints – 121 Pillar Box Red & 132 Pinkie Gold Sparkle & 153 Pink Ribbon review

Afgelopen februari gingen mijn beste vriendin en ik een paar dagen naar Londen om (heel veel) te winkelen en de toerist uit te hangen. We hadden echt een top tijd daar! Wat een mooie stad is Londen en wat zijn de mensen daar beleefd en behulpzaam.

In Londen kocht ik bij Boots (een soort Etos) mijn eerste Barry M spulletjes: twee lippenstifts en een aantal nagellakjes. Een paar weken terug kocht ik een derde lipstick via Alice & Jo. Ook mijn Barry M nagellak collectie is inmiddels al uitgebreid. Daar kom ik een andere keer op terug!

Vandaag review ik voor jullie de drie lipsticks: Barry M Lip Paints in de kleuren
– 121 Pillar Box Red
– 153 Pink Ribbon
– 132 Pinkie Gold Sparkle

Van de drie zijn er twee helemaal top en één is een miskoopje… Lees gauw verder!

Barry M lipsticks-weeksofbeauty.wordpress.comBarry M lipsticks 121 132 153-weeksofbeauty.wordpress.comBarry M lipsticks 121 132 153-weeksofbeauty.wordpress.comBarry M lipsticks 121 132 153 swatches-weeksofbeauty.wordpress.comBarry M lipsticks 121-weeksofbeauty.wordpress.com

Barry M Lip Paint 121 Pillar Box Red is een knalrode kleur. Dekt echt geweldig goed, een enkel laagje was meer dan genoeg om mijn lippen mooi in te kleuren. De formule van de lipstick maakt het ook makkelijk om aan te brengen. De kleur blijft ‘wel okee’ zitten, afhankelijk van wat je eet en drinkt vervaagt de kleur enkel een beetje of verdwijnt deze helemaal.
Achteraf denk ik, waarom kocht ik deze kleur ook alweer? Want knalrood is helemaal niets voor mij als lipstickkleur. Ondanks deze gedachte, ben ik wel blij dat ik zo in aanraking ben gekomen met Barry M. Want de lipstick is van top kwaliteit!

Pros and cons:
+ goed gepigmenteerde kleur
+ voelt fijn aan op mijn lippen (is hydraterend)
+ makkelijk aan te brengen

– kleur blijft niet super goed zitten met eten en drinken

Hoeveel pond ik betaalde in Londen dat weet ik niet meer, wat ik wel weet:
Deze Barry M Lip Paint 121 Pillar Box Red kan je voor €6,25 bij Alice & Jo kopen en voor €5,95 bij The Makeup Spot

Barry M lipsticks 153-weeksofbeauty.wordpress.com

Barry M Lip Paint 153 Pink Ribbon is een knalroze kleur. Een klein beetje minder knal dan 121 Pillar Box Red maar nog steeds knal. Ik vind het een super mooie roze kleur. Ook deze lipstick dekt heel goed en is makkelijk aan te brengen. Deze kleur draag ik vaak op feestjes. Verder zijn alle kenmerken gelijk aan de 121 Pillar Box Red.

Pros and cons:
+ goed gepigmenteerde kleur
+ voelt fijn aan op mijn lippen (is hydraterend)
+ makkelijk aan te brengen

– kleur blijft niet super goed zitten met eten en drinken

Deze Barry M Lip Paint 153 Pink Ribbon kan je voor €6,25 bij Alice & Jo kopen.

Barry M lipsticks 132-weeksofbeauty.wordpress.com

Barry M Lip Paint 132 Pinkie Gold Sparkle kocht ik in de sale bij Alice & Jo (de kleur ging uit de collectie). Ik vond de naam schattig en de kleur zag er ook wel leuk uit, roze met gouden glitters, dus ik besloot het te bestellen.
Helaas was deze kleur een behoorlijke tegenvaller. De kleur is heel veel gouden glitters en een klein beetje roze. Afhankelijk van hoe het licht erop valt, blijft er soms alleen maar gouden glitter over. Dat geeft mijn gezicht een vreemde uitstraling.
Verder blijft de lipstick ook niet lang zitten. Na iets langer dan een uur zaten er alleen nog een paar at random achter gebleven gouden glitters op mijn lippen.

Jammer van de miskoop, gelukkig was ie in de sale!

Pros and cons:
+ leuke naam
+ makkelijk aan te brengen

– tegenvallende kleur: vooral veel glitter
– blijft niet lang zitten

Ik kocht de 132 Pinkie Gold Sparkle bij Alice & Jo. Inmiddels is de kleur uit de collectie en (volgens mij) alleen nog te koop via Ebay.

Mijn ervaring tot nu toe met Barry M Lip Paints is dat ze een hele fijne formule en een goede dekking hebben. Dat vind ik persoonlijk belangrijk aan lipstick. Verder zijn de lipsticks goed betaalbaar.

Barry M Lip Paints zijn dus te verkrijgen via Alice & Jo, The Makeup Spot en ook via Asos verkopen ze een beperkt assortiment.

Heb jij wel eens een mega makeup miskoop gedaan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s