Clinique Shoplog!

Vandaag geen review. Nee nee, vandaag een shoplog geschreven door een hele enthousiaste Tessa! Want ja, we weten het allemaal, van shoppen word je blij! 🙂 Okee misschien kent niet iedereen het gevoel, want na 100 keer uitleggen herkent mijn broer het gevoel nog steeds niet, haha! Ik word in ieder geval helemaal happy als ik thuis kom met nieuwe aankoopjes!

Na stage ging ik langs bij Douglas om mijn pakketje op te halen. Toen ik thuis was, voelde het alsof ik jarig was. Net een cadeautje want er zaten gratis extraatjes bij die ik kreeg bij mijn aankoopjes. Win win win situatie dus.

Klik op lees verder om samen met mij mijn aankopen en de cadeautjes te bewonderen!

Clinique aankoopjes-weeksofbeauty.wordpress.com

Hier zien jullie alle prachtheden die ik vandaag rijker ben geworden. Het duidelijke thema van de foto is Clinique. Al een aantal jaar heb ik dat mijn kin en wangen best wat roder zijn dan derest van mijn gezicht. Soms kan ik het voldoende weg werken met een budgetproof concealer en een beetje poeder, maar helaas werkt dit lang niet altijd. Voorheen ergerde ik me er eigenlijk niet zo aan, maar de laatste paar maanden steeds meer en toen zag ik afgelopen weekend dat de Clinique producten verkrijgbaar waren met 25% korting via de Douglas website!

Voor de jaarlijkse theatershow van mijn dansschool aan het einde van het dansseizoen kocht ik ooit de Clinique foundation uit de Redness Solutions serie en daar ben ik super enthousiast over, dus ik dacht: waarom niet!

Als kers op de taart kreeg je bij aankoop van €55,- of meer aan Clinique producten een toilettasje met 4 luxe Clinique miniaturen cadeau.

So let’s see what I bought!

Clinique Redness Solutions Daily Relief Cream-weeksofbeauty.wordpress.com

Waar de bestelling oorspronkelijk om ging, was deze gezichtcrème uit de Redness Solutions lijn. Wanneer ik deze crème een paar weken heb gebruikt zal ik een review schrijven over het product en de werking!

De Clinique Redness Solutions daily relief cream kocht ik voor €47,95 bij Douglas. 

Deze prijs is zonder de 25% korting die ik tijdens het afrekenen nog kreeg.

Clinique anti-blemish solutions cleaning Concealer-weeksofbeauty.wordpress.com

Het andere product dat ik kocht is deze concealer uit de Anti-Blemish Solutions serie. In de Redness Solutions serie zit helaas geen concealer, maar deze concealer is er dus wel! Volgens de beschrijving haalt de concealer roodheden weg en bestrijdt het puistjes. Nu heb ik zelden puistjes of pukkeltjes, maar als ik ze heb dan werk ik ze sowieso met concealer weg. En ik hoop dat deze concealer mijn huid wat meer kan egaliseren wat betreft de kleur. Zowel voor het oog door de concealer als in het echt door de werking ervan! Ook van dit product hebben jullie een review van me te goed als ik het een tijdje heb gebruikt.

De Clinique Anti-BlemishSolutions Cleaning Concealer kocht ik voor €18,95 bij Douglas. 

Deze prijs is zonder de 25% korting die ik tijdens het afrekenen nog kreeg.

Clinique miniaturen-weeksofbeauty.wordpress.com

Dan nu het extra leuke deel: de cadeautjes! Bij mijn bestelling kreeg ik dit super schattige groen/witte Clinique toilettasje met vier luxe miniaturen. Maar echt luxe miniaturen gewoon! Geen kleine sample of iets, maar echt een miniatuur. In het toilettasje zitten:

 • Clinique 7 day scrub cream rinse-off formula
  Het normale product is 100 ml voor €28,95, dit miniatuur bevat 30 ml.
 • Clinique Chubby Stick moisturizing lip colour balm in de kleur 07 Super Strawberry
  Hoe cute is dit product! En super leuke kleur ook. Ik zie op de Douglas website dat je de Chubby Stick ook in het miniatuur kunt kopen om uit te proberen! Een miniatuur van 1,2 g kost €8,95, de normale maat van 3 g kost €20,45.
 • Clinique High impact Mascara in de kleur 01 Black
  Echt een paar weken terug kocht ik bij Douglas precies ditzelfde miniatuur omdat ik super benieuwd was naar de Clinique mascara. En ik ben er inmiddels echt dol op! Ik wissel een aantal mascara’s met elkaar af omdat ik niet zo goed kan kiezen welke ik het allerbeste vind, maar ik zal binnenkort een ‘Comparing mascara’s’ post maken! Dan kunnen jullie in ieder geval zien en lezen wat mijn mening is over de mascara’s. De miniatuur kost €10,95 voor 3,5 ml, voor de dubbele hoeveelheid betaal je €23,95. Mocht je een keer een andere fijne mascara willen proberen, dan is het zeker de moeite waard om dit miniatuur aan te schaffen!
 • Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief
  Wat een lief klein potje! Als deze leeg is, is het een super handig potje om crème mee op vakantie te nemen in mijn handbagage! In dit miniatuur zit 7 ml, een grote versie kost €25,95 voor 30 ml. Er is tijdelijk ook een kleiner maatje verkrijgbaar: 15 ml voor €9,50.
  Laat ik nou net echt totaal geen last hebben van een droge huid… Behalve mijn handen trouwens, zeker nu het weer plots zo koud werd zijn mijn handen kurkdroog en springen de barstjes er bijna spontaan in. Ik ben van plan dit product te gebruiken in het weekend als ik de volgende dag vrij ben (mocht mijn huid er heel vet van worden). Want goede hydratatie van de huid eens in de zoveel tijd kan nooit kwaad!

Heb even zitten rekenen, en de inhoud van dit toilettasje is bij elkaar €34,64 waard! Wauwie, dat is nog eens een leuk cadeau!

Clinique en Calvin Klein Down Town testertjes-weeksofbeauty.wordpress.com

Het leuke van online bestellen bij Douglas vind ik dat je twee samples mag kiezen uit een aantal opties. Ik koos voor de Clinique foaming sonic facial soap en de Calvin Klein Down Town eau de parfum spray. Ik vind de geur wel okee. Ruikt lekker, maar te zwaar voor mezelf om te dragen. Ik ben meer van de lichte en frisse geuren.

Signorina Garden of Wonders rose-weeksofbeauty.wordpress.com

Tot slot een verrassing die bij mijn bestelling zat, waarvan ik geen weet had. Het is een roosje van Signorina, een geur van Salvatore Ferragamo. De bedoeling is dat je langs Douglas gaat met het roosje en er dan het parfum erop spuit zodat je er lekker lang aan kan snuffelen. Super leuk idee! Het roosje staat in ieder geval ook heel leuk als decoratie in mijn kamer.

Tot zover deze shoplog. Hopelijk heb ik jullie een beetje mee kunnen nemen in mijn shopvreugd! Op het moment dat ik deze post publiceer, geldt de 25% korting op Clinique op Douglas.nl nog steeds. Ook krijg je nog steeds het toilettasje met luxe miniaturen cadeau bij aankoop van €55,- of meer aan Clinique producten.

Till next time!

Hebben jullie al ervaring met Clinique gezichtsverzorging? 

7 comments

 1. Ik heb de redness solution créme van Clinque geprobeerd. Ik heb last van Rosacea en dus ook veel roodheid in mijn gezicht. Deze crème heeft helemaal niet goed uitgepakt bij mij. Ik kreeg er heel veel ontstekingen en puistjes van. Ik loop in het ziekenhuis en de dokter heeft mij gezegd dat dure crèmes vaak veel ingrediënten bevatten (daarom ook prijzig zijn) en daardoor verstoppingen kunnen veroorzaken. Een crème met zo weinig mogelijk ingrediënten zijn dus het beste!

  Liked by 1 person

  • Ik was in het begin ook heel bang dat ik er uitslag van zou krijgen. Bij mensen om mij heen die Clinique ook gebruiken of hebben gebruikt, hoorde ik verschillende ervaringen. Sommigen kregen uitslag, voor anderen was een crème de uitkomt voor hun huidproblemen. Als je op internet er naar zoekt vind je ook dit grote verschil in ervaringen!
   Voor welke crème ben jij uiteindelijk gegaan waar je geen last van hebt?

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s