Lime Crime Unicorn Lipstick – Babette review

Als een kind zo blij was ik toen er gister een pakketje werd afgeleverd aan de deur. Ik kreeg ooit een tip over het merk Lime Crime, want ze verkopen Unicorn Lipsticks. En iedereen die mij een beetje kent weet dat Unicorns mijn spirit animals zijn! Uiteraard besloot ik een lipstick te bestellen. En gister werd deze dan eindelijk bezorgd (pakketje kwam uit de Verenigde Staten, dus dat duurt even).

Een van de leuke dingen aan beauty is dat er nog zo veel leuke en goede merken te ontdekken zijn! Vandaag het eerste nieuwe merk dat ik heb ontdekt sinds ik Weeks of Beauty begon.

Lime Crime heeft niet een heel uitgebreid assortiment, maar alles heeft wel een ontzettend hoog ‘wishlist’ gehalte! Alle producten van Lime Crime zijn trouwens dierproefvrij en vegan. Ook niet geheel onbelangrijk!

Lees gauw verder om te zien waarom ik zo blij werd van alleen de doos al!

Lime Crime box-weeksofbeauty.wordpress.comLime Crime logo-weeksofbeauty.wordpress.com

Alleen de doos al scoort een hoop punten. De buitenkant is gewoon simpel wit maar als je de doos open maakt krijg je dit super vrolijke bloemenprintje! De doos zelf is opgevuld met geel papier als stootkussen ter bescherming van het product.

Lime Crime package2-weeksofbeauty.wordpress.com

En dan het volgende pluspunt! De verpakking van de lipstick. Holographic! En hier krijg je al een tipje van de sluier wat betreft de unicorns.

Lime Crime unicorn lipstick-weeksofbeauty.wordpress.comLime Crime unicorn lipstick Babette-weeksofbeauty.wordpress.com

Dit is de Unicorn Lipstick in de kleur Babette. Wat een ontzettend schattige lipstick, right!? Op de website wordt de kleur omschreven als een ‘Pinky Nude’. Als ik de lipstick swatch op mijn hand of op mijn lippen doe, dan is de kleur best anders dan dat je zou denken. Dan is de kleur namelijk meer een pastel oranje nude.

swatch lips lime crime Babette 7-weeksofbeauty.wordpress.com

swatch lips lime crime Babette 2-weeksofbeauty.wordpress.com

Toen ik gister de kleur voor het eerst opdeed dacht ik wel even ‘ojeetje wat is dit voor kleur’, omdat de kleur dus best een beetje anders is dan dat het op het eerste gezicht lijkt. Maar na hem vandaag gedragen te hebben ben ik eigenlijk heel enthousiast! Het is een bijzondere variatie op de ‘regular’ nude kleuren. Het geeft mijn gezicht een frisse uitstraling.

De lipstick is wat stug met opbrengen, het had een paar laagjes nodig om echt een mooie structuur te krijgen. Goed gepigmenteerd is het wel. De lipstick heeft een satin finish. De kleur blijft goed zitten, na eten en drinken zit de kleur nog steeds op mijn lippen (wel iets minder intens).

De andere kleuren waarin de Unicorn Lipsticks verkrijgbaar zijn, zijn erg bijzonder! Allerlei tinten paars, donkergroen met glitters, fel oranje, zwart, licht- of donkerblauw… Noem maar op! Waarschijnlijk kwamen ze op die manier met de naam Unicorn Lipsticks. 🙂

Pros and cons: 
+ UNICORNS
+ blijft lang zitten
+ bijzondere kleuren
+ goed gepigmenteerd

– stugge formule om aan te brengen
– prijzig (want er komen ook nog verzendkosten bij)

Ik kocht deze Lime Crime Unicorn Lipstick in de kleur Babette voor €15,87 online bij limecrime.com. 

De verzendkosten waren ongeveer €9,65.

Mocht je net zo blij worden van deze Unicorn Lipstick als ik, denk er dan aan: als je iets besteld uit de Verenigde Staten moet je boven een bepaald bedrag belasting betalen over wat je invoert in Nederland. Meer informatie hierover vind je op de website van de Belastingdienst (via deze link).

Via de webshop van Urban Outfitters kan je de Lime Crime Unicorn Lipsticks ook kopen. Wanneer je bij Urban Outfitters besteld, betaal je al de belastingen waardoor je niet voor verrassingen komt te staan als de pakketbezorger bij je aanbelt. Handig!

Geheel toevallig (echt oprecht toevallig) had ik vandaag mijn unicorn sokken aan!

Unicorn socks-weeksofbeauty.wordpress.com

Word jij ook zo vrolijk van de lipstickverpakking van Lime Crime?

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s