OPI – Tiramisu for Two review

Door de jaren heen heb ik een behoorlijke nagellakstash opgebouwd. Het begon met heel veel Essence en Catrice lakjes en toen ik mijn eerste bijbaantje had, kon ik eindelijk zo nu en dan eens een OPI lakje kopen! Inmiddels is mijn stash ook alweer heel wat OPI lakjes rijker!

Ik ben dol op OPI omdat de kwaliteit van de lakjes heel hoog is, ze blijven lang zitten en bovendien zit er veel in een potje. Een OPI flesje bevat 15 ml, de meeste lakjes zoals Catrice (10 ml) en Essence (8 ml) zitten daar onder. Je krijgt bij OPI dus wel waard voor je geld.
Verder vind ik de thema’s rond de collecties die ze uitbrengen altijd erg leuk! Soms zijn de collecties geïnspireerd op films, andere keren zijn collecties samenwerkingen met bekende personen, gebaseerd op een stad of land, en zo verder.
En extra pluspuntje: bij elke collectie brengt OPI ook een setje mini’s uit. Dat is een manier om te kunnen genieten van extra veel van de kleuren!

Vandaag review ik een lakje uit de Venice Collection, op dit moment van schrijven nog verkrijgbaar in de winkel.

Lees gauw verder om de prachtige kleur te bewonderen!

OPI Tiramisu for Two - weeksofbeauty.wordpress.com

OPI Tiramisu for Two swatch name - weeksofbeauty.wordpress.com

Dit is de kleur Tiramisu for Two. Geweldige naam toch!? De namen die OPI aan de lakjes geeft zijn altijd zo origineel.

OPI Tiramisu for Two swatch - weeksofbeauty.wordpress.com

Op de foto draag ik een laagje Essie Grow Stronger base coat, twee laagjes OPI Tiramisu for Two en een laagje Essence Colour & Go topcoat.

Ik ben verliefd op de kleur! Het is een prachtige nude die me inderdaad aan tiramisu doet denken. De kleur is een beetje lichtbruin/beige. Zoals ik gewend ben van OPI, is de formule makkelijk om je nagels mee te lakken.
Een enkel laagje was genoeg voor een volledige dekking, maar om de intensiteit van de kleur toch iets beter te maken, bracht ik nog een tweede laagje aan.

De kleur is ideaal voor bijvoorbeeld op je werk, als je je nagellak niet te opvallend wilt maar je nagels wel mooi wilt verzorgen. De nagellak blijft lang zitten, zeker in combinatie met een topcoat!

Ik kocht OPI Tiramisu for Two voor €14,95 bij Kappé Perfumes & Colors.

OPI is ook verkrijgbaar bij Douglas en op hun website.

Vanaf volgende week verschijnt de Starlight by OPI collectie in de winkels. Dit is de Holiday 2015 collectie. Ik heb op internet al de prachtige kleuren voorbij zien komen. De kleuren passen echt perfect bij de Starlight naam. Ik ga volgende week in ieder geval even langs de winkels om een of twee kleurtjes te scoren. In ieder geval Cosmo with a Twist, want die kleeeeur! Zo prachtig. Jullie kunnen uiteraard een swatch verwachten!

Heb jij ervaring met OPI lakjes? Welke is jouw favoriet?

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s