Lush haul! – Badproducten en Lemony Flutter

De overgang van een heerlijke zomer naar een frisse herfst en koude winter, staat voor mij gelijk aan droge handen en kapotte nagelriemen. De handcrèmes zijn in deze periode van het jaar dan ook niet aan te slepen.

Van de week ging ik even langs Lush na een tip gekregen te hebben over een hele prettige nagelriemcrème. Ik was de naam even vergeten, maar in de winkel wisten ze al na ‘Ik zoek iets voor mijn nagelr…’ wat ik zocht, haha!

Verder kon ik het uiteraard niet laten om rond te snuffelen tussen de Limited Edition kerstproducten. De kerstbadproducten zijn al jaren mijn favoriet van Lush! Gezellig in de kerstsfeer komen (ja, ook in oktober al) in een heerlijk warm bad vol met bubbels, glitters en vrolijke kleurtjes!

Benieuwd naar mijn Lush aankoopjes? Lees gauw verder!

Lush Lemony Flutter - weeksofbeauty.wordpress.com

Zoals je leest op de verpakking, is de Lush Lemony Flutter Nagelriemcrème voor alle droge plekjes van je lichaam de perfecte uitkomst. Ik heb dit product nu een paar dagen en smeer het 2 tot 3 keer per dag op mijn nagelriemen en voordat ik ga slapen ook op mijn ellebogen. Echt, wat een heerlijk product! Het is niet voor niets een van de bestsellers van Lush!
Het product ruikt heerlijk fris naar citroen (wat een verrassing haha). Je hebt maar een héél klein beetje nodig omdat het product vettig is. Echt wat een fijn product!
Het houdt mijn nagelriemen soepel en goed gehydrateerd. De frisse geur blijft ook best een tijdje hangen.
Verder schijnt het na een tijdje ook het groeien en heel houden (dus tegen splijten) van je nagels te bevorderen en ook nog eens te helpen bij het kleurbehoud van je nagels. Ik ben fan!

Ik kocht de Lush Lemony Flutter nagelriemcrème voor €10,65 bij Lush.

Dragons Egg verpakking - weeksofbeauty.wordpress.com

Dragons Egg - weeksofbeauty.wordpress.com

Deze Bath Bomb wilde ik al zo lang proberen! Er gaat niets boven heeeeel veel kleur en schuim in je bad toch!? Ik had alleen een hele tijd zoveel Lush badproducten gekocht dat ik van mezelf pas weer wat mocht kopen wanneer alles op was. Nu dus eindelijk!

Schitterende kleureffecten in je bad, met Dragon’s Egg! Stap in je volgelopen bad en laat de bruisbal voorzichtig in het water zakken. Terwijl de bal langzaam opbruist zie je een prachtig kolkend kleureffect en ruik je de verfrissende geuren van citroen en bergamot.’

Ik kan niet wachten na deze omschrijving van de Lush website!

De Lush Dragons Egg Bath Bomb kocht ik voor €4,95 bij Lush

Stardust Bath Bomb - weeksofbeauty.wordpress.com

Dan nu mijn kerstaanwinsten! Ik ben sowieso van plan om binnenkort weer even langs Lush te glippen en nog een aantal kerstproducten te kopen, maar eerst even van deze aankoopjes genieten.

‘Wat extra ontspanning nodig in deze drukke tijd? Verander je bad in een sterrenhemel vol Fair Trade vanille uit Oeganda en kostbaar Peruaans rozenhout. Deze schitterende ster geeft je humeur een boost dankzij de heerlijk opwekkende bergamot. Voor echte sterren.’

De verkoopster bij Lush raadde me deze Stardust Bath Bomb aan omdat hij zo spectaculair is wanneer je hem in het water doet. Ik ben reuze benieuwd!

De Lush Stardust Bath Bomb kocht ik voor €5,50 bij Lush

Lush Snow Angel - weeksofbeauty.wordpress.com

Kijk deze Snow Angel Bath Melt eens glinsteren! Wauw! Bath Melts heb ik nog nooit gebruikt, dus ik ben erg benieuwd. De gouden glitters maken het vast een feestje.

Deze vochtinbrengende bath bedekt je badwater met in een sneeuwwit laagje schuim en heeft een schitterend gouden hartje. De rijke cacaoboter en de mix van roos, benzoe en cassie absolue zorgen voor een verzorgend, naar marsepein geurend bad.’

De Lush Snow Angel Bath Melt kocht ik voor €6,45 bij Lush

Tot zover mijn Lush haul! Dan nu de vraag… met welke ga ik als eerste in bad?

Wat is jullie favoriete Lush product?

8 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s