Clinique Chubby Stick – 07 Super Strawberry review

Vorige week liet ik jullie mijn prachtige aankoopjes (en cadeautjes) van Clinique zien. Deze post lees je hier. Zoals je kon lezen, kreeg ik bij mijn aankopen een Clinique toilettasje met luxe miniaturen cadeau. Een van de luxe miniaturen was de Clinique Chubby Stick. Hierbij de swatch!

Clinique Chubby Stick 07 Super Strawberry - weeksofbeauty.wordpress.com

De Clinique Chubby Stick is een ‘moisturizing lip colour balm’ in een krijtvorm. Ik kreeg de Chubby Stick in de kleur 07 Super Strawberry.

Clinique Chubby Stick 07 Super Strawberry swatch-weeksofbeauty.wordpress.com

07 Super Strawberry is een donkerroze kleur met paarse ondertoon. De naam Super Strawberry vind ik niet helemaal juist gekozen. Aardbeien zijn in mijn beleving namelijk meer rood dan paars/roze!
Vanwege het lipbalm element heeft de kleur een glimmende finish.

Clinique Chubby Stick 07 Super Strawberry wear 2-weeksofbeauty.wordpress.com Clinique Chubby Stick 07 Super Strawberry wear-weeksofbeauty.wordpress.com

Als ik de kleur aanbreng op mijn lippen is deze iets minder intens dan dat het was bij het swatchen op mijn hand. Een paar keer over mijn lippen heen gaan was nodig om de kleur goed te zien.

De formule van de lipbalm is makkelijk om aan te brengen, het gaat heel soepel. De krijtvorm (met het puntje) vind ik echter een stuk minder. Een puntje vind ik fijn als je een super gepigmenteerde lipstick hebt zodat je precies kan werken. Maar het prettige van lipbalms vind ik juist dat je met een snelle beweging je lippen kan hydrateren én een beetje kleur kunt geven. Dat snelle aanbrengen kan met de Clinique Chubby Stick dus niet.

Eenmaal aangebracht vind ik de lipbalm erg prettig. Het hydrateert mijn lippen goed. Daarnaast blijft de kleur best goed zitten! Het geeft wel af bij het eten en drinken, maar de kleur verdwijnt niet meteen volledig. De kleur en de glimmende finish maken deze Chubby Stick zeer geschikt om je lippen op een subtiele manier mooi te maken én ze te hydrateren.

Pros and cons:
+ goed gepigmenteerde kleur
+ hydraterend
+ blijft okee zitten

– onprettige vorm van de lipbalm om aan te brengen

De Clinique Chubby Stick in de kleur 07 Super Strawberry koop je voor €20,95 bij Douglas

Ondanks dat deze lipbalm overall van goede kwaliteit is en ik het zeker ga gebruiken, blijft mijn favoriete lipbalm toch echt een van de Maybelline BabyLips uit mijn stash! Ze zijn bovendien ook stukken beter budgetproof :). Lees komende donderdag meer over mijn Baby Lips verslaving!

Wat is jouw favoriete lipbalm?

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s