Unpacking Bluxbox oktober 2015

Deze week ontving ik mijn allereerste beautybox! Al een tijdje was ik super benieuwd naar de verschillende beautyboxen die er in Nederland zijn en ik besloot een abonnement van drie maanden te nemen op de Bluxbox.

Blux staat voor ‘Be Lux’ en is tot stand gekomen in samenwerking met hair & make-up artist Mari van de Ven. Hij helpt mee bij het selecteren van de producten. Elke maand kan ik een editie verwachten met ‘4 tot 6 luxe beauty producten in een mooie box, bestaande uit miniaturen en/of full size producten in de categorieën make-up, huidverzorging, haarverzorging en parfum.’ Ik zeg: kom maar op!

Behalve dat dit mijn allereerste beautybox is, is de oktober editie ook de allereerste Bluxbox. HIervoor had Bluxbox een aantal keer een andere naam en is nu dus weer veranderd.

Laten we gauw een kijkje nemen in de eerste Bluxbox ooit!

Bluxbox oktober 2015 - weeksofbeauty.wordpress.comBluxbox oktober 2015 01- weeksofbeauty.wordpress.comBluxbox oktober 2015 02 - weeksofbeauty.wordpress.comBluxbox oktober 2015 04 - weeksofbeauty.wordpress.com

Het was zo leuk om de Bluxbox te openen! Wat betreft de verpakking halen ze zeker de verwachting van het luxe. Het is echt net alsof je een cadeautje opent, want van te voren weet je natuurlijk nog helemaal niet wat je krijgt.

Bluxbox oktober 2015 03 - weeksofbeauty.wordpress.com

Bovenin de doos zat dit boekje met een introductie door Mari van de Ven en een overzicht van alle producten die erin zitten met beschrijving en aanbevolen verkoopprijs.

Bluxbox oktober 2015 06 - weeksofbeauty.wordpress.com

Tadaaaaa! De prachtige inhoud. De doos zelf heeft trouwens echt een heel leuk patroontje, als je de blauwe zaagseltjes weghaalt. Laten we een voor een de producten bekijken.

ModelCo Powerlash Black Mascara - weeksofbeauty.wordpress.com

ModelCo Powerlash Black Mascara – full size. Aanbevolen verkoopprijs €24,00

Mascara’s zijn altijd fijn om op deze manier uit kunnen proberen! Inmiddels heb ik al een mascara waar ik heel enthousiast over ben, maar ik sta altijd open voor beter. Ik ben van plan een keer een ‘Comparing Mascara’ post te schrijven waar in ik ook deze wil reviewen. So stay tuned!

Bellapierre Mineral Lipstick Envy - weeksofbeauty.wordpress.comBellapierre Mineral Lipstick swatch 02 - weeksofbeauty.wordpress.comBellapierre Mineral Lipstick swatch - weeksofbeauty.wordpress.com

Bellapierre Mineral Lipstick in Envy – full size. Aanbevolen verkoopprijs €20,00

De kleur was helemaal niet te zien op de foto van de lipstick, gelukkig wel heel goed op bovenstaande swatch foto’s. Dit is echt een fijne lipstick. Het hydrateert heel erg goed, voelt daardoor prettig op de lippen, is makkelijk aan te brengen en heeft een prachtige glans. Ik ben enthousiast over de kwaliteit hiervan. De kleur is persoonlijk niet mijn smaak, maar gelukkig heb ik mijn moeder hiermee blij kunnen maken!

Lord & Berry Line_Shade Eye Pencil - weeksofbeauty.wordpress.com

Lord & Berry Line/shade Eye Pencil in #221 Travel Black – miniatuur. Aanbevolen verkoopprijs full size €16,00

Dit Eye Pencil is echt bijzonder goed gepigmenteerd en heeft een diepzwarte kleur. Ik merk meteen dat het heel prettig is om aan te brengen: de kleur zit met één beweging meteen goed op mijn oog. Niet dat je eerst vijf keer heen en weer moet voor een beetje kleur. Volgens de beschrijving (en de naam), kan je dit Eye Pencil ook uitvegen en gebruiken als een shade voor een smokey effect.

Unani Absolute Care Day Cream and Night Cream - weeksofbeauty.wordpress.com

Unani Absolute Care Day Cream – full size. Aanbevolen verkoopprijs €16,00
Unani Absolute Care Night Cream – full size. Aanbevolen verkoopprijs €18,00

De beschrijving van de dagcrème maakt me enthousiast: ‘[…] De crème is geschikt voor alle leeftijden en huidtypes. De ingrediënten shea butter en avocado zorgen voor een super glad en gehydrateerd huidje! […]’
Deze crèmes ga ik zeker gebruiken. Dat wordt week om week afwisselen met mijn Clinique gezichtscrème.

Harvey Prince Signature EDP - weeksofbeauty.wordpress.com

Harvey Prince Mini Perfume Roller in Signature – miniatuur. Aanbevolen verkoopprijs €18,65.

Over dit product ben ik het minst enthousiast. Er is namelijk niets zo persoonlijk als een parfum en de kans dat dit ene parfum mijn nieuwe signature scent wordt, is wel erg klein. De parfum is vrij aanwezig. Het heeft een kruidige geur met een citrus-achtige ondertoon. Dit is overigens hoe ik de parfum ervaar, ik denk dat ook dit per persoon verschilt. Helaas een product dat ik niet verwacht te gaan gebruiken. Wie weet kan ik iemand anders er blij mee maken!

Tot zover de inhoud van mijn eerste Bluxbox! Hoewel ik over het parfum niet zo enthousiast ben en ik het Eye Pencil waarschijnlijk niet zal gebruiken, vind ik dat dit een geslaagde box is! Ik ben reuze benieuwd naar de werking van de dag- en nachtcrème, ik heb mijn moeder blij gemaakt met een topkwaliteit lipstick en ikzelf heb weer een nieuwe mascara die wellicht mijn favoriet wordt.

Je kan je abonneren op de Bluxbox voor €14,95 per maand, €43,50 per drie maanden, €85,00 voor zes maanden en €164,45 voor 12 maanden via bluxbox.nl

Wat voor producten zou jij graag zien in een beautybox?

6 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s