Favorites: lipbalm EOS & Baby Lips

Na het schrijven van de Clinique Chubby Stick review, dacht ik: laat ik eens mijn favoriete lipbalms te voorschijn halen. Mijn favoriete lipbalms heb ik altijd bij me in mijn handtas totdat ik ze vervang door een nieuwe favoriet. Dat gaat trouwens niet zo snel hoor! Een lipbalm heb ik sowieso een maand in mijn tas, vaak nog langer.

Ik stel jullie graag voor aan mijn huidige favoriete lipbalms!

EOS Strawberry - weeksofbeauty.wordpress.com

De eerste is de EOS Lip Balm Sphere – Strawberry Sorbet. De lipbalm ziet er uit als een klein eitje waarvan je het dopje eraf kunt schroeven. Super originele verpakking!
Het opbrengen is fijn en makkelijk door de leuke vorm en voelt als een mini massage voor je lippen. Bovendien ziet het er heel grappig uit als je ineens een ei-vormig iets uit je tas vist ;).
Deze EOS Lip Balm Sphere ruikt heerlijk zoet naar aardbei en is kleurloos. Het hydrateert mijn lippen en geeft mijn lippen een hele subtiele glans. Perfect voor goedverzorgde lippen dus!

Naast de Strawberry Sorbet heb ik ook de EOS Lip Balm Sphere – Pomegranate Raspberry maar de Strawberry Sorbet vind ik lekkerder.

De EOS Lip Balm Sphere – Strawberry Sorbet is voor €5,25 verkrijgbaar via Alice & Jo

Ik ben ze ook wel eens tegen gekomen in de Urban Outfitters in Amsterdam. Daarnaast heeft W7 een mooie dupe (‘namaak’) gemaakt van de EOS Lip Balm Spheres. Ik heb ze nog nooit getest, maar over het algemeen is makeup van W7 best okee. In ieder geval iets goedkoper. De W7 Lip Bomb Strawberry is voor €3,99 verkrijgbaar bij Boozyshop.

Pros and cons:
+ Originele verpakking
+ Heel soepel aan te brengen
+ Fijne aardbeiengeur

– Geen minpunten, het is niets voor niets mijn favoriet!

Baby Lips melon mania pink shock - weeksofbeauty.wordpress.com

Baby Lips melon mania pink shock colors - weeksofbeauty.wordpress.com

Dan nu mijn ultieme lipbalm verslaving: Baby Lips van Maybelline New York. Ik ben zo’n groot fan van Baby Lips omdat ze allemaal heerlijke geurtjes hebben, de verpakkingen zo vrolijk zijn, de namen origineel zijn, ze makkelijk aan te brengen zijn én ze heel prettig voelen op mijn lippen. Ze hydrateren stuk voor stuk heel goed.

Op bovenstaande foto mijn twee favoriete smaken/geuren: Melon Mania en Pink Shock. Beiden zijn helaas (nog) niet in Nederland verkrijgbaar. Melon Mania heb ik via Ebay gekocht. Het schijnt een Limited Edition in een collectie met nog vier andere Baby Lips te zijn geweest. Ik heb ze alle vijf tegelijk gekocht.

Pink Shock heb ik gekocht toen ik in Londen was, afgelopen februari. Het is er een uit de Electro collectie. Ik heb Maybelline New York een paar maanden terug gemaild om te vragen of de collectie Baby Lips in Nederland uitgebreid ging worden, maar op dat moment wisten ze dat nog niet en de collectie is in de tussentijd ook niet veranderd, jammer genoeg.

Maar voor het moment dat jullie ooit in Londen of een andere stad zijn waar de collectie wel uitgebreider is, of jullie ze op internet willen scoren, hierbij mijn swatches van de twee.

Baby Lips Melon Mania swatch - weeksofbeauty.wordpress.com

Maybelline New York Baby Lips – Melon Mania geeft een hele subtiele roze kleur af en heeft een glimmende finish wat je gezicht een subtiel accent geeft. De lipbalm heeft een heerlijke zoete meloen geur. Net zoals elke andere Baby Lips hydrateert Melon Mania goed.

Baby Lips Pink Shock - weeksofbeauty.wordpress.com

Voor een roze lipbalm die iets meer opvalt, kies ik Baby Lips Pink Shock. Pink Shock ruikt ook heerlijk, maar ik weet niet zo goed hoe ik de frisse geur kan omschrijven.

De pros and cons gelden voor eigenlijk alle Maybelline New York Baby Lips.

Pros and cons:
+ vrolijke verpakking
+ goed hydraterend
+ makkelijk aan te brengen
+ fijne subtiele kleuren
+ heerlijke geurtjes

– Helemaal geen minpunten! Alhoewel… de collectie mag in Nederland best wel eens uitgebreid worden :).

Maybelline New York Baby Lips zijn in Nederland in zes varianten te verkrijgen bij Kruidvat en Etos voor €3,49 per stuk en via Bol.com voor €3,79 per stuk.  

En omdat ik heel erg vrolijk word van alle kleurtjes, hierbij mijn trots: mijn gehele Baby Lips collectie!

Baby Lips collection - weeksofbeauty.wordpress.comBaby Lips collection part one - weeksofbeauty.wordpress.com

Van links naar rechts: Peach Kiss – Cherry Me – Hydrate – Pink Punch – Melon Mania – Twinkle – Pink Wink – Yummy Plummy – Coral Crush.

Peach Kiss, Cherry Me, Hydrate en Pink Punch zijn vier van de zes varianten die in Nederland verkrijgbaar zijn. Pink Punch is lange tijd ook een van mijn favorieten geweest door de heerlijke geur. De kleur van Cherry Me is heel mooi!
De overige vijf zijn van de collectie die ik via Ebay heb gekocht.

Baby Lips collection part two - weeksofbeauty.wordpress.com

Van links naar rechts: Pink Shock – Minty Sheer – Fierce N Tangy – Oh! Orange! – Too Cool.

De eerste vier komen allemaal uit de Electro collectie. Stuk voor stuk hebben ze heerlijke geurtjes/smaakjes. Fierce N Tangy en Oh! Orange! zijn beiden heel fris en fruitig. Minty Sheer heeft, zoals de naam je vast doet vermoeden, een frisse mint geur. De kleuren uit de Electro collectie zijn iets feller en intenser dan de andere Baby Lips.
De Baby Lips helemaal rechts (Too Cool) is uit de Dr. Rescue collectie. Ik heb ergens hoop dat deze collectie wel binnenkort opduikt in de Nederlandse winkels, omdat ik bij Kruidvat een tijdje terug de Dr. Rescue topcoat zag staan. Dus wie weet! Too Cool is echt een verkoeling voor je lippen. Het doet me een beetje denken aan die keelsnoepjes Fishermans Friend, alleen dan in lipbalmvorm.

Hopelijk gaat er toch nog een dag komen dat de Baby Lips collectie in Nederland wordt uitgebreid! Ik zal jullie in ieder geval op de hoogte houden.

Zijn jullie ook zo dol op Baby Lips?

8 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s