Tanya Burr Cosmetics Merry Kissmas Cosmetic Bag Set

Inmiddels is het alweer november en dat betekent: nog maar een paar weken voor de meest gezellige maand van het jaar: december! Stiekem ben ik de dag tot kerst al aan het aftellen en luister ik af en toe een kerstliedje om in de sfeer te komen. Ook ben ik al druk bezig met het maken van een verlanglijstje voor de Kerstman. Verder kan ik ook echt niet wachten tot het weer ‘maatschappelijk verantwoord’ is om kerstlichtjes op te hangen! En okee, er hangt nog steeds een glitterslinger en een lichtsnoertje van vorig jaar in mijn kamer. Het lijkt me duidelijk: ik hou van kerst!

Naast dat het echt mijn favoriete feestdag is omdat het gezellig en sfeervol is, kijk ik elk jaar vol verwachting uit naar de speciale kerstcollecties van beautymerken. Vrijwel elk merk komt tegenwoordig met een speciale kerstcollectie vol Limited Editions en giftsets. Voor dit feestseizoen heb ik de eerste pareltjes al binnen.

Op feelunique.com zag ik dat Youtuber Tanya Burr haar collectie heeft aangevuld met ontzettend leuke kerstcadeautjes. Al stuiterend van enthousiasme (Tanya Burr is een van mijn favoriete Youtubers en haar collectie is zo ontzettend schattig) bestelde ik de ‘Tanya Burr Deck the Hauls 12 Days of Christmas Beauty Calendar’ en de ‘Tanya Burr Merry Kissmas Cosmetic Bag Set’.

Op een uitgebreid verslag van de Beauty Calender moeten jullie nog even wachten, want deze heb ik netjes opgeborgen totdat ik kan gaan aftellen voor kerst, de kalender werkt namelijk ongeveer hetzelfde als een Advent Kalender. Ik laat jullie nu wel al heel graag de oh zo leuke Cosmetic Bag Set zien!

Tanya Burr Merry Kissmas cosmetic bag - weeksofbeauty.wordpress.com Tanya Burr Merry Kissmas cosmetic bag 02 - weeksofbeauty.wordpress.com Tanya Burr Merry Kissmas cards - weeksofbeauty.wordpress.com Tanya Burr Merry Kissmas products - weeksofbeauty.wordpress.com

Hoe mega cute kan het zijn! Ik ben echt verliefd op het toilettasje! Ik was ook al een tijdje reuze benieuwd naar de lipglosjes van Tanya Burr Cosmetics, dus dit setje kon ik niet aan me voorbij laten gaan. Het toilettasje bevat:
– Tanya Burr Cosmetics Lip Gloss – Diamonds Are a Girl’s Best Friend
– Tanya Burr Cosmetics Lip Gloss – Carousel
– Tanya Burr Cosmetics Eye Shimmer Pot – Chandelier

Tanya Burr Eye Shimmer Pot Chandelier - weeksofbeauty.wordpress.com Tanya Burr Eye Shimmer Pot Chandelier swatch - weeksofbeauty.wordpress.com

Tanya Burr Cosmetics Eye Shimmer Pot – Chandelier

Het was een ramp om de kleur van de Eye Shimmer Pot te fotograferen. Het wilde maar niet lukken en uiteindelijk heb ik het bij bovenstaande foto’s gehouden. De swatch op mijn hand geeft de kleur aardig weer. In het potje lijkt de kleur een beetje grijs/paarsig, maar als ik de kleur aanbreng dan is het meer bronzig met een paarse ondertoon. Bijzondere maar mooie kleur!
Het potje heeft een draaidekseltje en bevat een verdelertje zodat je de oogschaduwpoeder makkelijk op je kwast kunt aanbrengen, in een goede hoeveelheid. Als ik het op mijn hand swatch, dan is de kleur goed gepigmenteerd. Maar zodra ik het op mijn ooglid aanbreng, ook gewoon als ik een eyeshadowbase draag, blijft de oogschaduw niet zitten. Niet op mijn kwast en niet op mijn ooglid. Heel jammer, maar ik ben er nog steeds niet uit hoe ik de oogschaduw goed kan aanbrengen.
Tips zijn meer dan welkom! 🙂

Tanya Burr Merry Kissmas lipglosses - weeksofbeauty.wordpress.comTanya Burr Lip Gloss Diamonds Are a Girl's Best Friend swatch - weeksofbeauty.wordpress.com Tanya Burr Lip Gloss Diamonds Are a Girl's Best Friend - weeksofbeauty.wordpress.com

Tanya Burr Cosmetics Lip Gloss – Diamonds Are a Girl’s Best Friend

De lipgloss heeft een smalle applicator waardoor het precies aan te brengen is. De lipgloss is kleurloos met een prachtige shimmer die echt goed aanwezig is. Het geeft een behoorlijke glimboost aan je lippen!

Tanya Burr Lip Gloss Carousel - weeksofbeauty.wordpress.com Tanya Burr Lip Gloss Carousel swatch - weeksofbeauty.wordpress.com Tanya Burr Lip Gloss Carousel swatch 02 - weeksofbeauty.wordpress.com

Tanya Burr Cosmetics Lip Gloss – Carousel

Carousel is een fel roze lipgloss met een prachtige glans. De glans komt niet van de glittertjes, want die zitten er niet in (in tegenstelling tot Diamonds Are a Girl’s Best Friend). De glans komt gewoon van de formule.

Beide lipglosses hebben een heerlijke geur: die van botersnoepjes! De formule maakt het in combinatie met de applicator makkelijk om de lipgloss mooi aan te brengen op je lippen. Verder is de formule super prettig om te dragen: de lipgloss plakt helemaal niet. Dat kom je niet vaak tegen! Enige minpuntje is dat de lipgloss vrij snel weer verdwijnt van mijn lippen, ook zonder te eten en te drinken. Het is dus wel een product dat vaak bijgewerkt moet worden.

Conclusie is dat ik blij ben dat ik deze lipglossjes kan toevoegen aan mijn stash! Zeker vanwege de prettige, niet plakkende formule, is de kans groot dat ik nog eens Tanya Burr Cosmetics glossjes aanschaf.

De Tanya Burr Cosmetics Merry Kissmas Cosmetic Bag Set kocht ik voor €20,55 via feelunique.com

Feel Unique heeft een uitgebreid aanbod wat betreft merken en ook exclusieve merken zoals Tanya Burr Cosmetics, Zoella Beauty en Fleur de Force (alle drie beauty Youtubers). Boven de €15,- betaal je geen verzendkosten en zeer regelmatig hebben ze kortingscodes of een 3 voor 2 actie op o.a. Tanya Burr Cosmetics en Zoella Beauty producten! Absoluut de moeite waard om er een keer een kijkje te nemen, zeker zo met de naderende feestdagen :).

Wie is jouw favoriete beauty Youtuber?

Volg me op Bloglovin!

7 comments

  1. Wat een leuk artikel! Ik kan ook niet wachten tot de kerst! Eindelijk mijn kerstboompje weer neerzetten en al die lichtjes overal. & mijn favoriete beauty youtuber is Shaaanxo 😊

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s