Advent kalenders voor kerst 2015

Deze week was het even stil op Weeks of Beauty, want ik had tentamens! Nu ik de tentamens (hopelijk) heb overleefd (cijfers laten nog even op zich wachten), kan ik weer lekker gaan bloggen! Om de achterstand een beetje goed te maken, kunnen jullie vandaag twee blogs op Weeks of Beauty verwachten.

Behalve de leuke kerstcollecties, Limited Editions en giftsets waarmee beauty merken komen voor de feestdagen, zijn er ook een aantal merken die een beauty Advent Kalender uitbrengen. Afgelopen jaar verdiepte ik mij hierin en ik werd verliefd. Maar zo’n Advent Kalender is in Nederland nog rete lastig te krijgen en ook de prijzen liegen er niet om.

Tot mijn grote verrassing en vreugd hoorde ik een tijdje terug dat Essence met een Advent Kalender zou komen die ook in Nederland verkrijgbaar zou zijn vanaf november. Vanaf 1 november lag ik bijna elke dag voor de deur bij Kruidvat, haha. Deze week lag ‘ie dan echt in de winkels!

Naast de Essence kalender ben ik ook de trotse eigenaar van de Tanya Burr Cosmetics ‘Deck the Hauls’ advent calendar.

Let’s check them beauties out!

Adventkalenders 2015 Essence Advent Calendar - weeksofbeauty.wordpress.com

Essence Advent Calendar – €19,99 bij Kruidvat

Here it is! Hoewel Essence een budgetmerk is, zijn hun lakjes altijd van hele goede kwaliteit. Deze Advent Calendar staat geheel in het teken van nagelverzorging. De kalender loopt van 1 t/m 24 december. Achterop staat welke items de kalender bevatten:

 • 15 mini Essence i ❤ trends nail polishes
 • 5 mini Essence i ❤ trends top coats
 • 2 mini Essence nail files
 • metallic nail stickers
 • mini cosmetics bag

Nagellak nagellak nagellak. Vind ik helemaal leuk! De nagellakjes bevatten elk 5 ml. Een normaal i ❤ trends lakje bevat 8 ml.

Ik heb de producten er natuurlijk nog niet uitgehaald, want het aftellen moet nog beginnen. Ik wilde van te voren wel weten of het mijn geld waard was. Daarvoor keek ik een filmpje van een Duitse Youtuber die alle deurtjes opende. Let op!! Het is dus een volledig spoiler alert filmpje. Maar als je wilt weten of de kalender het geld waard is, is het wel een aanrader. Ik vind deze kalender de €19,99 in ieder geval dubbel en dwars waard!

Adventkalenders 2015 Tanya Burr Cosmetics Deck the Hauls - weeksofbeauty.wordpress.com

Tanya Burr Cosmetics Deck the Hauls 12 Days of Christmas Beauty Calendar – €35,25 via feelunique.com

Deze beauty calender is weer wat aan de prijzige kant, maar niet onbetaalbaar en gezien mijn liefde voor de Tanya Burr Cosmetics producten wilde ik het mezelf toch graag cadeau doen. De kalender is een Advent Kalender in een net even andere vorm, namelijk als een 12 Days of Christmas kalender. Het idee daarvan is dat je op Eerste Kerstdag het eerste hokje open maakt en zo 12 dagen lang elke dag een kerstcadeautje krijgt! Ook helemaal leuk! Verder kan je natuurlijk ook zelf bepalen wanneer je alle hokjes open maakt. De eerste twaalf dagen van december, de laatste twaalf dagen of gewoon helemaal random.

Ik ben verliefd op de voorkant met het schattige huisje van Tanya Burr! En de inhoud liegt er ook niet om, de kalender zit vol met  producten in Special Edition uitvoering.

 • 2 nail polishes
 • 2 lashes inclusief wimperlijm
 • 2 eye shimmer pots
 • 3 midi lip glosses
 • 2 nail files
 • 1 mirror

Leuk leuk leuk! De normale nagellakjes van Tanya Burr Cosmetics bevatten 9 ml, de lakjes uit de kalender bevatten ook 9 ml! Full sized dus. De lipglossjes bevatten normaal 7,5 ml, die in de kalender bevatten 5 ml. Ietsie kleiner dus. Voor deze kalender heb ik nog geen artikelen gelezen of filmpjes bekeken over de inhoud, dus het is nog een gehele verrassing. Ik ben reuze benieuwd!

The Body Shop heeft ook een heeeeele leuke Beauty Calendar. Deze is alleen €120,00, dus die heb ik toch even laten liggen!

The Body Shop - weeksofbeauty.wordpress.com

Voor zowel de Essence als de Tanya Burr Cosmetics kalender kunnen jullie natuurlijk een review verwachten zodra de dagen allemaal zijn afgeteld. Tot dan hou ik jullie samen met mij in spanning :).

Staat er een Beauty Calendar op jullie verlanglijstje?

11 comments

 1. Ik heb ook de advent kalender van Essence. Ik had echt geluk want in onze kruidvat waren er maar drie binnen gekomen! Ik ben ook een nagellakfreak, dus ik vind het zijn geld ook meer dan waard. Ik ben benieuwd! 🙂

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s