Webshops ontdekken: Makeupmusthaves.nl

Al sinds het begin van Weeks of Beauty wil ik nieuwe merken en webshops ontdekken en testen om mijn mede beautyliefhebber te kunnen voorzien van goede tips.

Vandaag de eerste ontdekking van webshops: Make-Up Musthaves!  Hoewel ik er (deze keer) geen make-up kocht maar iets anders heel leuks, is de webshop qua make-up aanbod zeer aan te raden. Lees gauw verder voor een uitgebreide review en mijn aankoopjes!

Make-up Musthaves heeft een super aantrekkelijk merken aanbod. Enkele toppers uit de lijst van 24 merken zijn:

  • Balmi
  • China Glaze
  • Make-up Revolution
  • Sleek Make-up
  • W7
  • Orly
  • TheBalm
  • Tangle Teezer
  • L’oréal Paris

De collecties van de merken zijn helaas niet allemaal even uitgebreid. Maar de collectie van Make-up Revolution bijvoorbeeld dan weer wel. Op het moment is er een super leuk aanbod van Kerstcadeaus waaronder Advent Kalenders en giftsets. Zowel van Make-up Revolution als van andere merken. Het is dat ik al twee Advent Kalenders heb staan, anders was ik voor de Revolution of de W7 kalender gegaan!

Make-up Musthaves Yankee Candles 02

De verzendkosten bij Make-Up Musthaves bedragen €2,95 en gratis verzending gaat op bij bestellingen vanaf €40,-. Op het kaartje dat ik bij mijn bestelling kreeg, stond een kortingscode van 10% vanaf €30,- voor mijn volgende bestelling. Altijd leuk!
De bestelling was overigens heel rap. Ze beloven voor 17.00u besteld, binnen twee werkdagen in huis. En dat lukte helemaal. Ik bestelde op donderdagavond (na 17.00u), kreeg netjes een Track&Trace code in mijn mailbox en ontving het pakketje op zaterdag.

Behalve make-up merken zitten er tussen de 24 merken ook een aantal met een ander soort aanbod. Bijvoorbeeld Ernest, die hebben zeer betaalbare horloges. En dan het merk waar ik zelf heeeeeel blij van werd omdat ik er al een tijdje naar op zoek ben: Yankee Candle!

Ik bestelde dan ook geen make-up, maar vijf soorten kaarsjes. Yankee Candle is het grootste, oudste en ik denk ook de populairste fabrikant van geurkaarsen. Bij veel beautybloggers/vloggers (zoals Zoella) zijn de kaarsen erg geliefd. Het meest bekend zijn de kaarsen in glazen potten, de zogeheten ‘Jars’. Verder verkopen ze ook theelichtjes, wax tarts (van die dingen die je kan smelten) en sampler votive candles (kleine kaarsjes die je in een kaarshouder moet zetten, ideaal om geuren uit te proberen). Uit de laatste categorie kocht ik vijf verschillende geuren.

Make-up Musthaves Yankee Candles 03Make-up Musthaves Yankee Candles 04

Yankee Candle Sampler Votives in Soft Blanket, Cappuccino Truffle, Christmas Cookie, Christmas Memories, Snow in Love – €2,60 per stuk via Make-Up Musthaves.

Yep, nog meer kerst in huis! Yankee Candle brengt per seizoen speciale geurtjes uit: voor kerst is er erg veel keus. Ook in de vorm van giftsets en zelfs een soort van Advent Kalender.

Ik ben erg blij met de ontdekking van Make-Up Musthaves. Extra punten voor het brede aanbod aan merken en Yankee Candle!

Ben jij al bekend met Make-Up Musthaves?

5 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s