Nieuwe merken ontdekken: I <3 Makeup

Afgelopen week schreef ik over het I ❤ Makeup Death By Chocolate palette waar ik echt heel enthousiast over ben. Wat een goede kwaliteit oogschaduw is dat! Op het moment dat ik dat palette kocht, kocht ik ook een blush van I ❤ Makeup. Het merk wordt tijdelijk verkocht bij Kruidvat en kan je logischerwijs vinden in een apart display in de buurt van de cosmetica.

Het I ❤ Makeup chocolate palette is er in drie verschillende uitvoeringen. De blush is er in twee uitvoeringen en wordt vergezeld door een highlighter in dezelfde soort verpakking. Daarnaast vind je nog drie andere soorten oogschaduw palettes in het display bij Kruidvat.

Ik viel direct voor de schattige verpakking van de Blushing Hearts blush. Het was alleen even kiezen tussen twee kleurcombinaties. Kijk met me mee naar de blush en mijn eindoordeel over het merk I ❤ Makeup!

I Love Makeup Blushing Hearts blush doosjeI Love Makeup Blushing Hearts blush verpakkingI Love Makeup Blushing Hearts blush

Ik koos voor de Blushing Hearts in de kleur Peachy Keen Heart. De andere blush bestond uit drie tinten roze die best wel intens waren. Ik was vooral opzoek naar een blush/bronzer die ik gewoon voor beide doeleinden kan gebruiken. Deze kleuren sluiten daar perfect bij aan!

De blush zit in een schattig hartvormig kartonnendoosje. De blush is ‘Triple Baked’ wat zorgt voor extra intensiteit van de kleur en evenredige shimmer door de hele blush.

I Love Makeup Blushing Hearts blush swatch

Alle drie de kleurdelen zijn bijzonder goed gepigmenteerd en hebben een behoorlijke all-over shimmer. Als je op zoek bent naar een matte blush, kan je deze dus overslaan, haha.

De Blushing Hearts Triple Baked Blusher in Peachy Keen Heart kocht ik voor €5,99 bij Kruidvat. Je kan hem ook kopen bij Make-Up Musthaves. Zij verkopen alle soorten blush, bronzer en highlighter uit deze collectie voor €6,99.

Dan mijn eindoordeel over het merk I ❤ Makeup.

I ❤ Makeup is een dochtermerk van Makeup Revolution. Makeup Revolution staat bekend om de kwalitatief hoogwaardige producten tegen de relatief lage prijs.

Zowel de pigmentatie van het Death By Chocolate oogschaduw palette als van de Blushing Hearts blush, is echt heel goed. De kleuren met shimmer hebben een intense, all-over shimmer. Voor zowel de oogschaduw als de blush geldt dat het makkelijk hecht aan je brush en ook aan je gezicht en ooglid.

De verpakkingen zijn erg mooi en de kleuren van de producten vormen een mooi geheel (dus geen afwijkende, onbruikbare kleuren). I ❤ Makeup heeft per product meerdere uitvoeringen waardoor er keus genoeg is en voor ieder wat wils.

De prijzen zijn niet zo laag als merken zoals Catrice of Essence, maar vallen nog steeds ruim en breed onder budgetproof. En bovendien, je krijgt er retegoede kwaliteit voor terug! Ik ben om: I ❤ Makeup (en Makeup Revolution) staat op mijn lijstje van merken die ik graag gebruik!

I ❤ Makeup en Makeup Revolution zijn verkrijgbaar via Make-Up Musthaves. De collectie is zéér uitgebreid (misschien wel compleet)! 

Welk merk zie je graag gereviewd op Weeks of Beauty? Let me know en wie weet schrijf ik de volgende keer over een merk dat jij graag wilt ontdekken!

 

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s