Unpacking Girlscene Box 2015

Om het wachten op de December Bluxbox wat te verzachten, trakteerde ik mijzelf op de Girlscene Box. Ik zag het voorbij komen op Facebook en ik dacht: YES dat wil ik! Dus een paar muisklikken later had ik weer een mooie beautybox in het vooruitzicht.

Het leuke van beautyboxen is dat je van te voren niet weet wat er in zit (tenzij jij hem later krijgt en iemand een paar spoilers op internet gooit, zoals ik in de Unpacking Blogs 😉 ). Het extra leuke van de Girlscene Box is dat het een eenmalige actie is voor de feestdagen en dat de inhoud van elke box anders is.

De box kost €10,- (exclusief €2,95 verzendkosten) en volgens Girlscene is de inhoud minimaal €250 waard. Daarnaast krijg je er een Girlscene schrijfset (boekje + pen) bij. Klonk voor mij als muziek in de oren!

Kijk met me mee of ik de Girlscene Box de €10,- waard vind!

Girlscene BoxGirlscene Box Truly YoursGirlscene Box kaartje01Girlscene Box kaartje

Schattige verpakking: check! Het kaartje erbij vind ik leuk en geeft de box een luxueuze uitstraling. Ik vind het doosje sowieso al leuker dan de Bluxboxen. Zalmroze is meer mijn kleur dan het blauw van de Bluxbox.

Girlscene Box boekje en pen

Naast liefde voor beauty heb ik ook een kleine stationary verslaving. Leuke schriftjes en notebooks kan ik nooit laten liggen en ik spaar al een paar jaar pennen uit verschillende landen, steden en van allerlei musicals en merken. Ik ben dus reuze blij met dit Girlscene schrijfsetje!

Girlscene Box inhoudGirlscene Box vouchers

In elke Girlscene Box zitten 4 beautyproducten en verder zes kortingsbonnen. Zonder het schrijfsetje had ik de inhoud qua producten wat magertjes gevonden. Want eerlijk, de kortingsbonnen hadden voor mij niet gehoeven. Ik had liever een paar euro minder betaald voor de box. Het is maar weer de vraag namelijk of ik iets aan de kortingsbonnen heb. Sowieso moet je, om de bonnen te kunnen gebruiken, eerst weer iets anders aanschaffen. Slim, maar dat maakt de inhoud een stukje minder leuk.

De waarde van minimaal €250,- die Girlscene beloofde, geeft een oneerlijke weergave van de inhoud van de box (ik had natuurlijk niet verwacht dat er  voor €250,- aan beautyproducten zou zitten, maar toch).

That being said: welke producten zaten er in mijn Girlscene Box? Let’s take a look!

Hot Makeup Nailpolish Truty Fruity

Hot Makeup Nagellak in de kleur Truty Fruity, 10 ml, verkoopprijs: €3,35.

De kleur is mooi, niet bijzonder. Er zijn best een aantal merken te vinden met een zelfde kleur nagellak. Het merk is mij onbekend, wat ik dan weer leuk vind want het mooie van dit soort boxen is dat het je de kans geeft om nieuwe merken te ontdekken! Op het gebied van nagellak ben ik daar erg blij mee. Als ik zo op internet rondsnuffel zie ik dat Hot Makeup nagellak wel eens vaker in beautyboxen voorkomt of voorkwam.

Thierry Mugler Alien

Thierry Mugler – Alien Eau de Parfum Intense, 6 ml, full size (40 ml) voor €67,50.

Dit product vind ik echt een topper voor in een beautybox. Parfum blijft ontzettend persoonlijk dus het kan een volledige misser zijn voor jou, maar Alien is een vrij bekend en populaire geur, dus de kans is groot dat de ontvanger het lekker vindt of het sowieso wilde proberen. In ieder geval is het flesje heel schattig en perfect voor in je (toilet)tas.

Ik geef dit lieve productje aan een vriendin die helemaal verliefd is op deze geur. Zo komt het in ieder geval goed terecht!

IDC Institute Aloe Vera Hand Cream

IDC Institute – Aloe Vera hand cream, 75 ml, verkoopprijs: €4,95.

Ook dit is een product dat vaker voorkomt in verschillende beautyboxen. Ikzelf kende het merk nog niet. Met de geur van deze handcrème zit het in ieder geval goed, want pfoeeeeee wat ruikt dat lekker zeg, de Aloe Vera! De werking heb ik nog niet getest, een review heb je van me te goed omdat ik de laatste paar maanden een kleine handcrème collectie heb opgebouwd en een Comparing handcrèmes blogpost wil gaan schrijven. So stay tuned!

Biosilk Silk Therapy 15 ml

Biosilk – Silk Therapy, 15 ml, full size (67 ml) voor €17,40. 

In eerste instantie deed ‘silk therapy’ geen lampje bij me branden. Ik was benieuwd wat het product was, ik draaide het dopje van het flesje and then it hit me! Dit is een van mijn favoriete producten (en vooral geur) aller tijden!

Een jaar of 7/8 terug ruimde mijn moeder haar toilettasjes leeg. Er kwam een flesje Biosilk uit waar nog een bodempje in zat. Het was eigenlijk al jaren oud, maar omdat ik het zo ontzettend lekker vond ruiken en het product nog prima werkte (alleen het flesje was wat stoffig), mocht ik het gaan gebruiken. Ik raakte verliefd aan dit haarverzorgingsproduct! Binnen de kortste keren was het flesje tot op de laatste druppel op gemaakt. Ik heb alleen nooit echt de naam onthouden en ik was toen nog niet into webshopping, dus opgezocht had ik het ook niet.

En dan zoveel jaar later deze hereniging met dit mega fijne product! Maar goed, jullie vragen je nu vast af: wat is het dan? Biosilk heeft een hele lijn aan haarproducten waarin zijde zit verwerkt. Het ruikt echt goddelijk en maakt je haar super zacht. Het is wel een vettig product, dus je hebt maar een inieminie druppeltje nodig die je eerst in je handen moet verdelen voordat je het aanbrengt op je haar. Bij mij werkt het heel goed tegen pluis, want daar kan mijn haar nogal wat van.
Fijn extraatje is dat Silk Therapy stiekem ook prima als handcrème gebruikt kan worden of voor droge plekjes op bijvoorbeeld je ellebogen. Het maakt je huidje babyzacht!

Dat waren de vier producten uit mijn Girlscene Box. Met twee van de vier ben ik in ieder geval heel blij! De andere twee vinden ook wel een goede bestemming. De €10,- dat de Girlscene Box kost haal je net uit de producten/miniaturen. Dat de inhoud van de box minimaal €250,- waard is, geeft een vertekend beeld, tenzij je van plan bent om echt alle kortingsbonnen te gaan gebruiken. Maar dan is je totaal bedrag aan uitgaven ook behoorlijk hoger.

Raad ik de Girlscene Box aan? Ja zeker! €10,- (plus €2,95 verzendkosten) is een ontzettend goede prijs om een beautybox eens te proberen. Met het schrijfsetje erbij is het de €10,- dubbel en dwars waard!

De Girlscene Box kost €10,- (plus €2,95 verzendkosten) en kan je kopen via Girlscene

Ga jij een Girlscene Box voor jezelf of iemand anders kopen?

9 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s