‘Unpacking’: Tanya Burr Cosmetics adventkalender

Okee okee, ik kon echt niet wachten tot kerst voordat ik alle vakjes van de Tanya Burr Cosmetics Deck the Hauls 12 Days of Christmas adventkalender mocht openen. Behalve dat ik super benieuwd was naar alle producten, waren de vakjes ook super irritant om te openen (het karton scheurde niet netjes via de lijntjes) én de producten zaten te goed vast in de plastic vorm om alles op z’n plaatst te houden waardoor ik de producten soms liet zitten. Afgelopen week besloot ik dus om alles er gewoon maar in één keer uit te halen.

Adventkalenders 2015 Tanya Burr Cosmetics Deck the Hauls - weeksofbeauty.wordpress.com

Ik schreef eerder al dat ik de Tanya Burr Cosmetics adventkalender had gekocht via feelunique.com en dat ik super benieuwd was naar de inhoud. Het stelde me zeker niet teleur! Kijk met me mee naar de inhoud!

Tanya Burr Cosmetics Deck the Hauls Adventcalender

De inhoud! Twee paar nepwimpers, twee eye shimmer pots (oogschaduw), twee hele feestelijke nagellakjes, drie lipglossjes, twee nagelvijltjes en een spiegeltje.
Alle producten uit deze Adventkalender zijn Limited Edition en ook niet apart verkrijgbaar.

Tanya Burr Cosmetics Fals Lashes

Twee setjes nepwimpers. Ikzelf heb ooit een poging gedaan om nepwimpers op te doen en dat was zo’n drama (maar echt, hoe doet men dat?), dat ik wijselijk heb besloten deze te ‘doneren’ aan een vriendin die ze wel zo nu en dan draagt.
Wat ik erg leuk vind is dat de bovenste wimpers veel voller en ‘overdreven’ zijn en dus perfect voor een feestje, de onderste wimpers zijn wat subtieler en gewoon mooi voor een extra touch!

Tanya Burr Cosmetics Eye Shimmer Pots Starry Night and Creme Brulee

De eye shimmer pots. Erg lastig om de kleur goed te fotograferen (lees: onmogelijk), maar gelukkig zie je op deze foto wel een beetje een verschil tussen beiden. De linker eye shimmer pot is de kleur Starry Night en is een donker grijze kleur met een relatief grove glitter erin. De rechter kleur is Creme Brulee, dit is een koperkleur met een prachtige subtiele shimmer.

Echter, zoals je in dit artikel al kunt lezen, ben ik er nog niet achter hoe je deze eye shimmer pot moet gebruiken. Het hecht niet aan mijn kwasten en al helemaal niet aan mijn ooglid, ook niet met oogschaduwbasis. Ben nog steeds op zoek naar de gouden tip, haha. Zo jammer, want beide kleuren vind ik echt heel mooi!

Tanya Burr Cosmetics Nailfiles

Twee hele schattige nagelvijltjes!

Tanya Burr Cosmetics Mirror

Een handig spiegeltje, makkelijk mee te nemen in je tas. Zowel de boven als de onderkant heeft een spiegeltje (aan de binnenkant). De onderste is vergrotend en de bovenste is ‘normaal’.

Tanya Burr Cosmetics Nail Polish Under the Sea and Carnival Night

Twee prachtige nagellakjes in de kleuren Under the Sea (links) en Carnival Night (rechts). Beide namen vind ik erg goed gekozen bij de kleurtjes. Under the Sea is een groen/blauw lakje met zilver en groene confetti’s. Carnival Night is een beetje bruin/paars achtig met prachtige multicolor confetti.
Helemaal feestelijk deze twee! De lakjes zijn full size.

Tanya Burr Cosmetics Lip Glosses Bewitching Macaroon and Candy Frost

En dan mijn favoriete onderdeel uit de adventkalender: de lipglosjes! In het Merry Kissmas Cosmetic Bag setje van Tanya Burr Cosmetics had ik al kennis gemaakt met de lipglosjes van dit merk.

Ze ruiken heerlijk naar botersnoepjes, zijn makkelijk aan te brengen en ze plakken niet! Wat wil je nog meer! De kleuren zijn van boven naar beneden:
– Bewitching: een bordeauxrode kleur met glans en een super duper subtiele shimmer.
– Macaroon: een peachy roze met subtiele shimmer (persoonlijke favoriet!).
– Candy Frost: een bright pink met veel roze en paarse shimmer. De shimmer zorgt voor een all over shine effect, je ziet de glitters niet zitten individueel glimmen.

Alle drie de lipgloss bevatten 5 ml: een kleinere versie dan de officiële Tanya Burr Cosmetics lipgloss. Wat betreft deze drie kleuren: voor ieder wat wils. Chique bordeauxrood, basic peachy roze en een feestelijke roze glitter.

Eind stand: Jammer dat ik geen nepwimpers gebruik en dat de eye shimmer pots useless zijn zolang ik niet door heb hoe ik het goed aan kan brengen, maaaaar ik ben zo ontzettend blij met de lakjes en lipglosjes. Het spiegeltje en de schattige nagelvijltjes waren een leuke aanvulling.
De inhoud van de kalender is veelzijdig waardoor het openen van de vakjes echt een verrassing is.
Verder heb ik het idee dat de kleurtjes een beetje georiënteerd zijn op Oud en Nieuw. Heel feestelijk en glitterig. Ik had de kleuren wat warmer en meer met rood en groen verwacht, gericht op kerst. Maar ag, NYE ligt ook al op de loer!

Zou ik het nog een keer kopen? Nee, niet voor de €35,25 die ik er voor heb betaald. Voor een tientje minder waarschijnlijk wel! Nu had ik liever de lipglossjes en nagellakjes apart gekocht.

Tanya Burr Cosmetics Deck the Hauls 12 Days of Christmas Beauty Calendar kocht ik voor €35,25 via feelunique.comDe kalender is inmiddels niet meer verkrijgbaar, wel is, as we speak, het Merry Kissmas setje, verkrijgbaar met 30% korting!

Dit is waarschijnlijk mijn laatste blog voor kerst dus lieve lezers: Hele fijne kerstdagen gewenst! Geniet ervan!

Wat zijn jullie kerstplannen?

 

 

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s