NOTD: OPI – An Affair in Red Square

Rode nagellak is een go voor elke gelegenheid. Classy, vrouwelijk, fierce, vrolijk, warm: eigenlijk kan je voor elk van deze begrippen wel een mooie rode kleur vinden. Mijn favoriete gelegenheid voor rode nagellak zal je niet verbazen: Kerst!

Benieuwd naar mijn kerstmanicure? Lees dan verder!

OPI An Affair in Red Square 02OPI An Affair in Red Square 04

Ondanks dat ik al een aantal rode nagellakken in mijn stash had, kocht ik een paar weken terug de kleur ‘An Affair in Red Square’ van OPI met kerst in het vooruitzicht. Dit is de eerste keer dat ik deze kleur draag en ik ben er erg blij mee! De kleur lijkt enorm op ‘Ro-man-ce on the Moon’ van de huidige Holiday collectie: OPI Starlight. De laatst genoemde is iets donkerder.

An Affair in Red Square is een frisse rode kleur met een prachtige metallic finish wat de kleur extra feestelijk maakt. Ondanks het frisse van de kleur is het lakje niet felrood, eerder warm met een frisse finish. Voor als jullie het nog kunnen volgen ;).

OPI An Affair in Red Square 03HEADER OPI An Affair in Red Square

De formule is erg prettig om aan te brengen. Het eerste laagje had een prima dekking, maar ik vond een tweede laagje mooi om de kleur wat extra intens te maken! Verder draag ik Dr. Rescue All in One van Maybelline New York als topcoat en Essie Grow Stronger als basecoat.

Zoals ik gewend ben van OPI, blijft de nagellak goed zitten. De foto’s zijn gemaakt twee dagen na het aanbrengen van de lak. De kracht van de lak goed laten drogen, een goede basecoat en topcoat én de kracht van OPI gebundeld!

Laat het kerstdiner maar komen, mijn nagels zijn er in ieder geval klaar voor! 🙂

OPI – An Affair in Red Square kocht ik voor €14,95 bij Kappé Parfumerie (op Schiphol Plaza).

Welke kleur(en) nagellak dragen jullie deze dagen?

Merry Christmas lieve lezers! ❤

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s