Eindoordeel & Unpacking Bluxbox december 2015

Even voor kerst ontving ik de Bluxbox van december 2015. Dit is de laatste uit mijn drie maanden abonnement (Bluxbox van oktober, Bluxbox van november). Dat de box in het teken stond van de feestdagen was al bekend gemaakt en ik was reuze benieuwd naar de inhoud.

In deze post ga ik alle items uit de december Bluxbox langs en eindig ik met mijn eindoordeel over de Bluxbox. Benieuwd geworden of ik de Bluxbox aanraad? Lees gauw verder!

Bluxbox logoBluxbox december 2015Bluxbox december 2015 boekje

Zoals we inmiddels gewend zijn bevat de box een boekje met informatie over de bijgevoegde producten.

Bluxbox december 2015 inhoudHEADER Bluxbox december 2015 inhoud

Deze box bevat vijf beautyproducten om ‘stralend’ de feestdagen in te gaan. De items zijn alle vijf zo verschillend, dat het een mooi geheel maakt en de december box gevarieerd maakt. Laten we een voor een de items bekijken!

Bluxbox december 2015 Bellapiere mascara verpakkingBluxbox december 2015 Bellapiere mascaraBluxbox december 2015 Bellapiere mascara borsteltje

Bellapierre Volumizing Mascara – full size – €19,99

True, bij een complete make-up look hoort ook een mascara. In de Bluxbox van oktober zat echter ook al een mascara en in diezelfde box zat ook een ander product van Bellapierre, namelijk een lipstick. Hoewel de verpakking er luxe uitziet en het borsteltje veelbelovend oogt, vind ik het jammer dat er alweer een mascara in de Bluxbox zit. Volgens mij maak je een mascara niet binnen twee maanden op!

Ik heb de mascara nog niet geprobeerd, met een goede reden! In 2015 ben ik veel makeupjes rijker geworden, waaronder ook een aantal waarvan ik niet zeker weet of ik ze ga gebruiken. Om de feestdagen wat te verlengen, kunnen jullie begin 2016 een Happy New Year winactie verwachten op Weeks of Beauty! So stay tuned and spread the word!

Bluxbox december 2015 Harvey Prince Hello

Harvey Prince Mini Parfum Roller in ‘Hello’ – 8,8 ml – €18,65

In de Bluxbox van oktober zat ook al een mini parfum roller van Harvey Prince. Daarom vind ik de keuze voor dit product ook niet origineel en daarom minder leuk. Want behalve dat het twee keer een parfum roller is, is het ook nog eens twee keer van hetzelfde merk. De vorige geur ‘Signature’ vond ik niet lekker. Parfum is iets heel persoonlijks en een uitgesproken geur als de vorige Harvey Prince parfum roller is erg gewaagd om in een beautybox te doen, want de kans is vrij klein dat dat parfum nét je nieuwe signature scent gaat worden.

That being said, de geur ‘Hello’ in de Bluxbox van deze maand, vind ik wel best lekker! Het is nog steeds een uitgesproken geur die lang niet iedereen lekker zal vinden. De vorige geur ‘Signature’ was vrij kruidig. ‘Hello’ is wat zoeter en frisser. Het doet me denken aan het parfum Viva La Juicy van Juicy Couture.

Voor een feestje zie ik mezelf ‘Hello’ van Harvey Prince wel dragen, maar ik heb geluk gehad dat de geur me bevalt! Want wederom, deze geur is vrij uitgesproken en parfum blijft heel persoonlijk.

Bluxbox december 2015 Bergman purification verpakkingBluxbox december 2015 Bergman purification

Bergman Beauty Care purification mask – 5 ml, full size 100 ml – €71,00

Gezien de prijs  van het full size product is dit een echt luxe product. Volgens de beschrijving zorgt een purification mask voor een matte basis voor je huid. Het reinigt je huid en absorbeert talg en onzuiverheden.

Dit is echt een product dat ik heel tof vind voor in een beautybox! Het is een product waar ik eerder nog nooit van heb gehoord en dus is het leuk om het uit te proberen. Dit ga ik dus zeker binnenkort gebruiken. Ben benieuwd!

Bluxbox december 2015 Mesauda Earth Spirits eyeshadowBluxbox december 2015 Mesauda Earth Spirits openBluxbox december 2015 Mesauda Earth Spirits

Mesauda Milano Earth Spirits baked eyeshadow – full size – €12,00

Wat een bijzondere kleuren bevat deze oogschaduw! De basiskleur is mosgroen en in de oogschaduw zijn stukjes goud/warm oranje kleur verwerkt. Het bevat héél véél glitters wat de oogschaduw perfect maakt voor de feestdagen als je het mij vraagt. De pigmentatie tijdens het swatchen was echt heel goed, bij het opbrengen met een brush was de pigmentatie iets minder.

Overall lijkt het mij een goede oogschaduw. De kleur groen is echter een kleur die mijn ogen erg grauw maakt, wat de kleur minder bruikbaar maakt voor mij persoonlijk. Maar who knows wie ik er blij mee kan maken (misschien ben jij dat wel! Houd Weeks of Beauty in de gaten voor de Happy New Year winactie waar ik het al eerder in deze blog over had).

Bluxbox december 2015 Aldo Vandini Handcream

Aldo Vandini Handcream to go Limited Edition – full size – €9,99

Als laatste product lag dit pakketje met drie Limited Edition handcrèmes in de box. Eigenlijk zijn het gewoon drie producten! Handcrème is everyones best friend in de winter, en zeker die van mij. Hoewel ik inmiddels al een mini collectie heb opgebouwd, kijk ik er naar uit om deze drie uit te proberen en te testen hoe zacht mijn handen er van worden.

Als deze Bluxbox mijn eerste was geweest, dan was ik super enthousiast geweest. Maar omdat ik al eerder een mascara en mini parfum roller van Harvey Prince in de Bluxbox heb ontvangen, ben ik overall gemiddeld enthousiast over deze box.

Eindoordeel Bluxbox

Ik heb nu dus drie boxen van Bluxbox ontvangen. Een overzicht van het soort producten:
– 2x mascara
– lipstick
– dagcrème
– nachtcrème
– oogpotlood
– 2x mini parfum roller
– toner
– CC cream
– lipbalm
– shower scrub
– Skin Perfecting 2% BHA Liquid
– moisturiser
– handcrème set
– oogschaduw
– purification mask

Hoewel er twee keer een mascara en twee keer een mini parfum roller in de drie boxen voorkwamen, is het geheel aan producten veelzijdig. Er zaten een aantal producten in die voor mij zelfs volledig nieuw waren, zoals de Skin Perfecting 2% BHA Liquid.
Verder heb ik in de Bluxboxen nu twee keer een product van Bellapiere gekregen en twee keer de parfum roller, beiden van Harvey Prince. Wie weet heeft Bluxbox een samenwerking met Bellapiere en Harvey Prince waardoor ze vaker producten van deze merken aanbieden.

Bluxbox wisselt full sized producten af met luxe samples, de producten en merken wisselen tussen super luxe, wat minder luxe en heel af en toe zit er zelfs een budgetproof product tussen.

Over het algemeen ben ik tevreden met de Bluxbox. Ik heb nu ook ‘geleerd’ dat een jaar lang elke maand een beautybox ontvangen niets voor mij is. De producten blijven maar komen, ook de producten waar ik misschien niets (of minder) aan heb. Deze drie boxen waren erg leuk om het concept van een beautybox te leren kennen en voorlopig heb ik genoeg beautyboxen ontvangen. In de toekomst zie ik mezelf eerder een enkele beautybox aanschaffen in plaats van een abonnement.

Ik laat verder in het midden of ik de Bluxbox aanraad of niet. Jullie hebben mijn mening en een beschrijving van de Bluxboxen kunnen lezen. Het is persoonlijk of deze producten en de variatie daarin je aanspreken of niet.

Je kan je abonneren op de Bluxbox voor €14,95 per maand, €43,50 per drie maanden, €85,00 voor zes maanden en €164,45 voor 12 maanden via bluxbox.nl

Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd! Spreekt de Bluxbox jullie aan? Zijn jullie misschien zelfs van plan om een Bluxbox aan te schaffen of een abonnement te nemen?

 

3 comments

  1. Hier heet het de Deautybox, ik heb hem nu mijn 3de jaar, maar ik ga er mee stoppen. Dat is dan pas in oktober 2016. Maar ik heb een redelijk slechte ervaring met hen achter de rug, waarin ik vond dat ze me te woord hadden mogen staan en dat niet hebben gedaan. Ik vind persoonlijk ook, als je elk jaar je abonnement vernieuwd, ze wel eens iets extra mogen doen, zoals bijvoorbeeld de 12de box gratis of 10% korting, of …. .
    Ik heb nu een 3 maanden abonnement bij Happy Blue Box achter de rug. De doosjes zijn niet zo mooi, maar ze verpakken het telkens in een mooi sjaaltje en geven elke maand een extraatje. Langs de andere kant, ik weet ook niet meer wat te doen met mijn stash aan producten, buiten ze weggeven dan. Ik maak er dan kleine giftboxen van voor de vriendinnen.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s