WINACTIE: Happy New Year!

In 2015 begon ik Weeks of Beauty, op 11 oktober 2015 plaatste ik mijn eerste berichtje. Het is pas een paar maanden geleden, maar ik heb inmiddels al zo veel leuke reacties gekregen op mijn blog en zowel op Facebook als op WordPress  heeft Weeks of Beauty inmiddels een fijn aantal volgers verzameld.

Om te vieren dat 2015 een fijn blogjaar was om te starten met Weeks of Beauty en om 2016 als beautyjaar goed in te luiden, houdt Weeks of Beauty een Happy New Year winactie! Ik wil jullie als lezers met deze winactie bedanken voor jullie bijdrage aan een positief begin van Weeks of Beauty én ik deel graag de vreugd van fijne beautyproducten. Want cadeautjes geven is gewoon hartstikke leuk!

Benieuwd geworden wat je kunt winnen en hoe je mee kunt doen? Lees gauw verder!

Ik heb drie leuke pakketjes weten samen te stellen met naar mijn mening heeeeele fijne producten! De pakketjes bevatten zowel producten die ik nieuw heb gekocht voor deze winactie als producten die (uiteraard ook helemaal nieuw en ongebruikt) uit een Bluxbox of Advent kalender komen en waar ik graag iemand anders dan mijzelf blij mee maak).

Je kunt mee doen op  drie manieren: via WordPress, via Facebook en via Instagram. 1 pakketje verloot ik onder de deelnemers op WordPress, 1 pakketje verloot ik onder de deelnemers op Facebook en 1 pakketje verloot ik onder de deelnemers op Instagram. Als je mee doet via zowel WordPress als Facebook als Instagram, maak je dus drie keer zoveel kans!

Mee doen via WordPress:
1. Volg Weeks of Beauty
2. Like dit bericht
3. Vermeld in je eerst volgende eigen blogpost dat je mee doet aan de Weeks of Beauty Happy New Year winactie en link daarin door naar dit bericht (bijvoorbeeld door je blogpost te eindigen met: Ik doe mee met de Happy New Year winactie op weeksofbeauty.wordpress.com. Bezoek Weeks of Beauty om te zien hoe ook jij mee kunt doen!)
4. Reageer onder dit bericht dat je bovenstaande hebt gedaan en vermeld ook voor welk pakket jij graag mee wilt doen.
5. Fingers crossed!

Mee doen via de Facebook pagina van Weeks of Beauty:
1. Like de Facebook pagina van Weeks of Beauty
2. Like het Facebook bericht van Weeks of Beauty dat deze winactie aankondigt.
3. Reageer op datzelfde Facebook bericht voor welk pakket jij graag mee wilt doen.
4. Deel het Facebook bericht op je eigen pagina (op openbaar, anders kan ik het niet zien).
5. Good luck!

Mee doen via Instagram:
1. Volg mij via Instagram (tessaj_m)
2. Like de Instagram post betreffende deze winactie
3. Reageer op de Instagram post voor welk pakket je mee wilt doen
4. Repost de Instagram post (of sla de afbeelding op en plaats hem opnieuw) betreffende deze winactie en tag mij daarin (anders weet ik niet dat je mee doet).
5. Dat wordt duimen!

Op welke leuke pakketjes maak ik nu eigenlijk kans?

PAKKET 1

PAKKET 1:
– Dr. van der Hoog: Fabulous Fruits kant en klaar masker
– Labello: Care & Colour Nude
– Essence: mini toilettasje (uit de Esssence 2015 Advent kalender)
– Mesauda: Earth Spirits Baked Eyeshadow
– Essence: mini nagellakjes ‘rudolph’s favorite’ en ‘the night of magic’ (uit de Esssence 2015 Advent kalender)
– Essence: mini sparkling matt top coat in ‘add on magic!’ (uit de Esssence 2015 Advent kalender)
– Tanya Burr Cosmetics: mini nagelvijl (uit de Tanya Burr Cosmetics 2015 Advent kalender)
– Victoria’s Secret  Pink: body mist in de geur ‘fresh & clean’

PAKKET 2

PAKKET 2: 
– Dr. van der Hoog: Refreshing Raspberry kant en klaar masker
– Freedom: oogschaduw palette in Pro 12 Secret Rose
– W7: Power Puff face blender sponge
– L’Occitane en Provence: Pivoine Flora mini hand cream
– Essence: mini nagellakjes ‘from me to you’ en ‘meet me at the chimney’ (uit de Esssence 2015 Advent kalender)
– Essence: mini jelly flakes top coat in ‘north pole princess’ (uit de Esssence 2015 Advent kalender)
– Essence: tweezijdig nagelvijltje (uit de Esssence 2015 Advent kalender)
– H&M: Body Splash Vanilla Kiss

PAKKET 3

PAKKET 3:
– Dr. van der Hoog: Romantic Roses kant en klaar masker
– Labello: Care & Colour Red
– Tanya Burr Cosmetics: spiegeltje
– Bellápierre Cosmetics: volumizing mascara (uit de Bluxbox van december)
– Essence: mini nagellakjes ‘made with love’ en ‘winter wonderland’ (uit de Esssence 2015 Advent kalender)
– Essence: mini ombre top coat in ‘candy cane lemonade’ (uit de Esssence 2015 Advent kalender)
– Tanya Burr Cosmetics: mini nagelvijl (uit de Tanya Burr Cosmetics 2015 Advent kalender)
– Victoria’s Secret  Pink: body mist in de geur ‘sun kissed’

Voorwaarden:
– Meedoen kan alleen als je in Nederland of België woont.
– Meedoen kan tot en met maandag 25 januari.
– De uitslag wordt in diezelfde week, uiterlijk zondag 31 januari, bekend gemaakt op Weeks of Beauty, de Facebook van Weeks of Beauty en winnaars krijgen daarnaast persoonlijk bericht.
– Je mag mee doen via zowel WordPress als Facebook als Instagram.
– Je doet pas mee aan de winactie zodra je voldoet aan alle benodigde stappen zoals vermeld in dit bericht (belangrijk voor de ongegeneerde promotie  van Weeks of Beauty, sorry 😉 ).
– Zodra je hebt gewonnen zal ik je vragen je adresgegevens naar mij te mailen.
– De winnaars zullen worden gekozen volgens eerlijke loting.
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
– Wanneer een winnaar niet binnen 7 dagen zijn of haar adresgegevens aan mij heeft gemaild, zal ik een nieuwe winnaar loten.
– Alle producten in de pakketjes zijn uiteraard nieuw en schoon! Sommige producten zijn speciaal voor deze winactie gekocht, andere komen uit de Bluxbox of Advent kalenders. Hoe dan ook, voor alles is door mij persoonlijk betaald. Niets is gesponsord.
– Ik probeer rekening te houden met je voorkeur voor een pakketje. Mocht dit pakketje echter al vergeven zijn aan een andere winnaar, dan win je automatisch een ander pakketje!

Heel veel succes iedereen! Ik duim voor een ieder van jullie ;). Vergeet niet te vermelden welk pakketje jij het meest leuk vindt en dus graag zou willen winnen!

11 comments

  1. Hey wat tof 😀 ik ben echt gek op winacties en je post over beauty zijn altijd leuk. Ik zou super graag kans willen maken op pakket 2, ik doe mee via Facebook ( nikki okker) ik hoop dat je blog nog veel meer bezoekers krijgt 🙂 je hebt een leuke blog ! Xxx nikki

    Liked by 1 person

  2. Wauwii superleuk zo een winactie heb je blog net ontdekt maar je hebt nu al een volger derbij ik vind tot nu toe je budget proef dingen het leukst ga zo door! En o jaik doe mee via indtagram: annabel2604 en facebook :mervekaya voor pakket 2 ik wil die heeell graag ❤️❤️

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s