MAC Ellie Goulding – Only You Lipstick

Vandaag is mijn enige vrije dag deze week en toch stond de wekker. Al een paar maanden kijk ik uit naar de komst van de Ellie Goulding collectie van MAC en vandaag ligt de collectie eindelijk in de winkels! Sinds vorige week is de collectie online verkrijgbaar en het is zo populair dat online de lipsticks overal al uit verkocht zijn. Zowel op de website van Douglas, van Bijenkorf als die van MAC zelf zijn de lipsticks niet meer te krijgen.  Vandaar dus de wekker: het gaat me niet gebeuren dat ik de prachtige lipsticks mis loop!

Een uurtje na openen van de Douglas in Haarlem liep in naar binnen en kon ik de collectie in het echt bewonderen. Wat is het mooi! De producten zijn gehuld in de klassieke stijlvolle zwarte verpakking van MAC, maar dan met het logo van Ellie Goulding erop in het rosé goud. Prachtig!

Kijk met me mee naar de collectie en de lipstick die ik kocht.

ellie-goulding-for-macmac-cosmetics-ellie-gouldingmac_ellegouldinggroup001

Deze foto is van Beauty Community Temptalia en showt een aantal top items van de collectie. De totale collectie bevat:
– twee lipsticks (Te zien op bovenstaande foto)
– twee Plushglass (lipgloss die je lippen voller maken) (Te zien op bovenstaande foto)
– twee Patentpolish Lip Pencil (combinatie van lipgloss en lip pencil)
– twee oogschaduwsetjes (Te zien op bovenstaande foto)
– blush/bronzer combinatie (Te zien op bovenstaande foto)
– Fluidline (eyeliner in vaste vorm)
– mascara
– wenkbrauwpotlood
– twee soorten nepwimpers
– vloeibare highlighter
– eyeliner kwast, blending kwast en een poeder/blush kwast

Zoals je ziet is de collectie best uitgebreid!

Nu is MAC natuurlijk niet het goedkoopste merk en ik wilde daarom één item uit de collectie kiezen. Al van te voren had ik besloten dat ik voor een lipstick ging, vandaag hoefde ik alleen nog maar de kleur te kiezen.

MAC-Ellie-Goulding-LipsticksBron

‘Without Your Love’ wordt omschreven als een ‘warm, seashell pink’ (links op de foto). ‘Only You’ is een ‘muted mid-tone coral’ (rechts op de foto). Beide kleuren vind ik stijlvol en perfect voor een everyday look. Dat vind ik ook erg belangrijk als ik investeer in een lipstick.

‘Without Your Love’ is in mijn beleving de lichtere roze van de twee en ‘Only You’ is de iet fellere, koraal kleurige lipstick. Bij het swatchen van de kleuren in de winkel koos ik voor ‘Only You’ omdat de Sans Soucis lipsticks waar ik gister over schreef beide echt roze-roze zijn en een koraal kleurige lipstick dus een betere aanvulling is op mijn stash!

Beide lipsticks zijn trouwens Cremesheen lipsticks, dat houdt in dat ze een glimmende finish hebben die ik wat vind lijken op een lipbalm finish.

MAC Ellie Goulding Only You Lipstick package 02MAC Ellie Goulding Only You Lipstick 03MAC Ellie Goulding Only You Lipstick nameMAC Ellie Goulding Only You Lipstick 02MAC Ellie Goulding Only You Lipstick logo 02

De verpakking is echt wauw wauw wauw! Strak, stijlvol en helemaal Ellie Goulding vanwege het rosé gouden logo. De glimmende verpakking is overigens niet helemaal (totaal niet) vinger afdrukken proof. Na elke aanraking heb ik de neiging om de huls op te poetsen, haha.

MAC Ellie Goulding Only You Lipstick logo

Het logo staat ook in de lipstick afgedrukt. Super tof!

MAC Ellie Goulding Only You Lipstick Swatch 04

En dan de swatch! Hier zie je al direct hoe goed gepigmenteerd de lipstick is en hoe goed de kleur dekt. Eenmaal aangebracht op mijn lippen zie je de Cremesheen finish overigens stukken beter.

MAC Ellie Goulding Only You Lipstick Swatch 03MAC Ellie Goulding Only You Lipstick Swatch 02MAC Ellie Goulding Only You Lipstick Swatch

Ik ben echt zo enthousiast over de kleur! Op mijn lippen zie je inderdaad goed wat de Cremesheen finish inhoudt. De lipstick is ook op mijn lippen goed dekkend en is (zoals ik van MAC lipsticks gewend ben) prettig om aan te brengen.

De lipstick blijft voor een paar uurtjes goed zitten. De crèmige formule voorkomt dat mijn lippen uitdrogen, wat erg fijn is. Deze formule zorgt er overigens ook voor dat de kleur bij het eten en drinken snel verdwijnt.  Elk voordeel heeft zijn nadeel, zullen we maar zeggen, haha!

De MAC Ellie Goulding Lipstick in ‘Only You’ kocht ik voor €21,50 bij Douglas. 

Ik ben ontzettend blij met deze investering! Ik weet al welke lipstick ik ga dragen tijdens het concert van Ellie Goulding in de Ziggo Dome op 26 januari! 🙂

Heb jij iets van deze collectie op je wishlist staan? Of jezelf misschien al cadeau gedaan?

11 comments

  1. wauw ik vind deze echt geweldig! Alleen jammer dat het overal uitverkocht is 😦 maar ik kan hem zelf nergens vinden 😦 maar ik heb wat anders besteld van Ellie goulding 🙂 Leuke review!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s