NOTD: Topshop ‘Dynasty’ & Topshop ‘Party Piece’

Toen ik Weeks of Beauty net was begonnen, had ik een periode dat ik alle leuke en mooie beautyitems kocht omdat ik ze graag wilde swatchen voor mijn blog. Ik kocht er toen best wel een beetje veel… Ik was van sommige producten eigenlijk al vergeten dat ik ze had aangeschaft! Bij het ordenen van mijn nagellakstash kwam ik deze twee hele leuke lakjes van Topshop tegen.

Al een tijdje wilde ik een nagellak van Topshop toevoegen aan mijn stash, vooral door de hele schattige verpakking. Ik kocht deze twee op het moment dat Feelunique een fijne sale had! Let’s check ’em out!

NOTD Topshop Dynasty and Party Piece 02NOTD Topshop Dynasty and Party Piece

De lakjes die ik kocht zijn ‘Dynasty’ (links) en ‘Party Piece’ (rechts). Elk potje bevat 8 ml. Normaal kost een flesje via Feelunique €7,92 per stuk. In de sale betaalde ik geloof ik €4,40 per flesje.

NOTD Topshop nailsNOTD Topshop Dynasty

‘Dynasty’ is een pastel kleurige lila met een normale glimmende finish. Op de foto draag ik één laagje base coat, één laagje ‘Dynasty’ en één laagje topcoat. De dekking is zoals je kunt zien erg goed. Het product is ook fijn om aan te brengen.

Groot nadeel van de nagellak vind ik dat het super chip gevoelig is. Deze foto’s maakte ik een dag na het opbrengen van het lakje, en je kunt zien dat het bij mijn nagelriemen al aan het chippen is en in de lak bij de randjes van mijn nagels zie je ook al barstjes zitten (zie vooral mijn middelvinger). Na drie dagen vond ik de lak er zo verbrokkeld uit zien dat ik het heb verwijderd.

NOTD Topshop Party Piece

‘Party Piece’ is een transparante lak met rode, groene, gouden, zilvere en zwarte confettiglitters. De glitters vormen een warm geheel en zien er super feestelijk uit. Op mijn ringvinger draag ik over ‘Dynasty’ twee laagjes ‘Party Piece’.

Het was erg lastig om de glitters een beetje all over te krijgen. Maar op zich heb ik dat nog nooit anders ervaren bij confettilakjes. Wat ik een heel positief punt vind aan dit confettilakje is dat de glitters ‘dun’ zijn en plat op mijn nagel lagen. Ik kan me dan zo ergeren aan glitters die omhoog staan waardoor er pluisje o.i.d. aan blijven hangen. Dat heeft dit Topshop lakje dus niet!

Mijn eindoordeel is dat ‘Dynasty’ goed dekt en ‘Party Piece’ fijne dunne confetti’s bevat, beide lakjes hebben leuke kleuren en de flesjes staan geweldig in mijn stash, maar een volle €7,92 had ik er niet voor over gehad! Dan betaal ik liever een paar euro bij voor OPI of Essie lakjes!

 

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s