Hello Kitty by OPI swatches

Zo nu en dan komt er een collectie uit waar ik net een beetje extra naar uit kijk. De MAC x Ellie Goulding collectie was daar een van. En ook de Hello Kitty by OPI collectie is er zo een. Heel internet stond vol met de Amerikaanse release datum, maar wanneer deze in Nederland verkrijgbaar zou zijn, was echt nergens te bekennen. Ik besloot OPI NL een berichtje te sturen en tot mijn grote spijt was de reactie dat de collectie niet in Nederland verkrijgbaar zou zijn.

Maar goed, in plaats van bij de pakken neerzitten, surfte ik het internet af naar een online verkoper. Want als ik een mooie collectie zie, dan zal ik deze hebben ook, haha. Zodoende vond ik op Ebay een verkoper met veel positieve recensies en met een redelijke verzendprijs en kocht ik twee heeeeele leuke lakjes!

IMG_6148-768x768

Bron

De Hello Kitty by OPI collectie bestaat uit 12 verschillende lakjes met veel roze, paars en rode tinten. De lakjes wisselen in finish van crème naar shimmer en glitter. Behalve de standaard lakjes is er ook één limited edition shade (Say Hello Kitty). Verder zijn er bijzonder veel giftsets te koop waar bijvoorbeeld een Hello Kitty etuitje bij zit of nageldiamantjes.

OPI Hello Kitty Kitty White Let's Be Friends

De lakjes die ik kocht zijn Kitty White (links) en Let’s Be Friends. Ik bedoel… hoe leuk zijn de flesjes! Call me cheesy… maar mijn favoriete kleur is eigenlijk al mijn hele leven roze. Deze collectie is er dus wel echt eentje die ik niet aan me voor bij kon laten gaan.

Ik koos voor Kitty White door de prachtige shimmer en voor Let’s Be Friends omdat dit een roze tint is die ik nog niet in mijn stash heb.

OPI Hello Kitty Let's Be FriendsOPI Hello Kitty Kitty White name

Let’s Be Friends is een lichte crèmeroze. De kleur doet me een beetje denken aan suikerspin! Ik heb deze kleur nog niet uitgeprobeerd, maar de kleur is zo prachtig op alle swatchfoto’s die ik langs heb zien komen!

Hello Kitty by OPI ‘Let’s Be Friends’ kocht ik voor $5,99 via Ebay (exclusief verzendkosten).

OPI Hello Kitty Kitty WhiteOPI Hello Kitty Kitty White swatch

Kitty White is een prachtige parelmoer wit, die me nou perfect lijkt voor een bruiloft. De dekking is niet heel denderend, ik heb drie laagjes opgebracht om de kleur op te laten vallen. De formule is trouwens wel heel prettig: makkelijk aan te brengen en ook niet té waterig. Zoals gewend van OPI blijft de nagellak al een paar dagen goed zitten zonder te chippen.

Hello Kitty by OPI ‘Kitty White’ kocht ik voor $5,99 via Ebay (exclusief verzendkosten).

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in deze collectie en er verzendkosten voor over hebben, dan verwijs ik je door naar Ebay. Let er bij Ebay wel op bij wie je je nagellakjes aanschaft (mensen met veel positieve waarderingen zijn aan te bevelen), want lang niet iedereen is even betrouwbaar!
Verder vertelde een mede OPI-fan mij dat de collectie wel in België te koop is, maar OPI België reageerde vervolgens dat het overigens niet bij de standaard winkels te vinden is. Als we specifieke winkels willen weten, wordt ons aangeraden even contact op te nemen met OPI België!

Hoe vind jij de Hello Kitty by OPI collectie?

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s