Happy Valentine’s Day!

Lieve Weeks of Beauty lezers,

Fijne Valentijnsdag! Ik hoop dat jullie deze dag vol liefde doorbrengen met de mensen van wie je houdt! ❤

In de spirits van de liefde, hartjes en de kleur roze werd ik geïnspireerd om mijn favoriete roze producten op te zoeken en aan jullie te laten zien. Als klein meisje was roze mijn favoriete kleur en dat is eigenlijk nooit veranderd, dus genoeg roze producten en spullen te vinden in mijn kamer!

IMG_4750 (2)

Victoria’s Secret PINK Body Mist – Warm & Cozy
Deze bodymist komt uit een setje van vier. Deze geur is toch echt wel mijn favoriet! De geur wordt omschreven als ‘Toasted Vanilla and Peony’ en doet zeker eer aan de naam Warm & Cozy want dat is precies het gevoel dat ik er bij krijg. Best een aantal jaar geleden kocht ik een zelfde soort bodymist van VS PINK in de oude verpakking en die was zo super snel leeg, dat ik blij was dat ik deze geur tegenkwam!

I ❤ Makeup Blushing Hearts Triple Baked Blusher – Peachy Keen Heart
Schattige verpakking on point! De blush is een hele goede dupe van de Too Faced blushes en ook wat betreft de kwaliteit komt deze in de buurt. Ik schreef er eerder al een review over. 

EOS Coconut Milk en EOS Strawberry Sorbet
EOS is samen met Baby Lips mijn favo lipbalmmerk. De Coconut Milk is de nieuwste die ik aan mijn collectie toe heb gevoegd. De review van Strawberry Sorbet lees je hier.

Marc Jacobs – Daisy Delight Eau de Toilette
Daisy Delight was een Limited Edition in de zomer van 2014. Zoals je ziet bevat de flacon nog maar een bodempje parfum die ik bewaar voor speciale gelegenheden.

Too Faced – Better Than Sex mascara
Na ontzettend goede reviews gelezen te hebben, wilde ik deze mascara echt dolgraag uit proberen. And I’m glad I did! Wat een top product! Mijn review lees je hier.

Chanel Le Vernic Nail Colour – 489 Rose Insolent
Dit lakje is mijn eerste Chanel lakje en draag ik regelmatig. De kleur is een mooie, lieve roze. Altijd goed!

Hema Soft Matt Lipbalm – kleur 03
Deze lippencils van Hema vind ik echt top top top. De kleuren springen er uit, het product ruikt echt heel lekker en het is makkelijk op te brengen. Ik schreef al eens een review over kleur 05.  

Essie – Cute As A Button
Een mooie lichtroze kleur met peachy ondertoon.

IMG_4750 (3)

Lush lipscrub – The Kiss
Uit de Valentijnscollectie van Lush: een roze lipscrub met eetbare mini hartjes. Mijn review lees je hier.

MAC Lipglass – Viva Glam Ariana Grande
Deze lipglass is op dit moment enorm populair. Online en in veel winkels is ie steeds uitverkocht. De lipglass heeft een hele subtiele roze kleur en zit vol met multicolor glitters. De volledige opbrengsten van de lipglass gaan naar het MAC Aids Fund.

Tanya Burr Cosmetics Lip gloss – Carousel
Deze fijne lipgloss komt uit de kerstcollectie van Tanya Burr Cosmetics. Het zat in een heel leuk setje met een toilettas, een oogschaduw en nog een andere lipgloss. Lees hier mijn review.

Primark – Spiegeltje
Dit schattige (tweezijdige) spiegeltje kreeg ik met kerst van mijn beste vriendin.

Hartjeszeep
Dit zeepje heb ik echt al jaren in mijn kledingkast liggen. Ik heb het er ooit neergelegd voor een prettige geur in mijn kledingkast, maar inmiddels heeft het zeepje de wasverzachtergeur van mijn kleding aangenomen en niet andersom haha.

OPI – Strawberry Margarita
Favoriete nagellakkleur ooooooit! Dit is echt zo’n ‘in your face’ bright pink kleur. I love it! Als ik de rest van mijn leven nog maar één nagellakkleur zou mogen dragen, dan wordt het waarschijnlijk deze!

Essie – Bikini With A Martini
Dit is het kleine nagellakflesje, een mini van Essie! Dit lakje is uit de Limited Edition collectie Retro Revival, waarin Essie een aantal topkleuren van vroeger opnieuw in het leven roept. Voor zover ik weet is de collectie niet te koop in Nederland. Ik kocht deze via Ebay. Ik ben sowieso van plan er nog een uitgebreide blogpost over te schrijven.

Maybelline New York Baby Lips – Pink Punch
Heerlijke geur, opvallende kleur!

Hartvormige sleutelhanger
Volgens mij heb ik deze ooit een keertje gewonnen op de kermis!

Hema foaming shower gel – Sweet Charming and Seductive
Ruikt echt goddelijk! Hema is er echt op vooruit gegaan toen ze een tijdje terug hun cadeautjes-assortiment een goede make-over gaven. De showerfoams ruiken stuk voor stuk lekker, zijn leuk om te geven én zijn leuk voor jezelf!

Tot zover deze vrolijke verzameling aan pink Valentine goodies! Wat is jouw favoriete Valentijns beautyproduct?

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s