Lush Unicorn Horn Bubble Bar

Lush + Bubble Bar + Unicorn + felle kleuren = perfection. En daarmee introduceer ik de Lush Unicorn Horn Bubble Bar uit de Valentijnscollectie. Kijk nou hoe leuk! Ik nam er maar meteen twee mee, dan gebruik ik de eerste om er zo snel mogelijk van te kunnen genieten en de tweede bewaar ik dan voor een ander keertje (/keren, want je kan er natuurlijk vaker mee doen).

Let’s take a look!

IMG_4702IMG_4706IMG_4715

Alleen de kleuren al! Wauwie! En er zit ook glitter in.. yessss!

IMG_4712

Dit plaatje kan zo als background op mijn computer gebruikt worden toch?!

Lush schrijft het volgende over de Unicorn Horn Bubble Bar:
Of eenhoorns nu wel of niet bestaan (natuurlijk bestaan ze), doet er dankzij deze bubble bar niet meer toe. Want hij zit, naast de vele glitters en rustgevende lavendel, bomvol neroli. Neroli zorgt ervoordat het serotine-level (geluksstofje!) in je hersenen stijgt zodat jij lekker kunt fantaseren over magische wezens en schuimkastelen.’

Deze Bubble Bar is dus zowel rustgevend als oppeppend. Klinkt als de perfecte Bubble Bar voor elke gelegenheid, maar zeker op deze regenachtige (loner) Valentijnsdag!

Wat ik zo leuk vind aan de Bubble Bars is dat ze enoooorm veel schuim produceren als je ze rustig verkruimeld onder de stromende kraan. Net alsof je in de wolken ligt te badderen :).

De Lush Unicorn Horn Bubble Bar koop je voor €5,95 bij LushHet maakt deel uit van de Valentijnscollectie dus wees er op tijd bij!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s