Clinique makeup remover & mascara

Kort geleden kreeg ik het super leuke bericht dat ik ben uitgekozen als één van de vijfhonderd Glamour Beautylovers! Een deel van de beautylovers is beautylover van Clinique en het andere deel is beautylover van Esteelauder. Ikzelf behoor tot de eerste categorie en daar ben ik ontzettend blij mee! Zoals jullie vast al eerder is opgevallen ben ik sinds het gebruiken van de Clinique Redness Solutions Daily Relief Cream verkocht!

Het zijn van een Glamour Beautylover houdt in dat ik elke maand een mini sized product ontvang van Clinique om te testen en over te posten op social media. Beter kan je het bijna niet hebben als Clinique lover én beautyblogger!

Een paar dagen terug ontving ik de eerste producten om te testen!

foto

IMG_4688

De eerste twee producten zijn de Clinique ‘Take the day off’ makeup remover (for lids, lashes & lips) en de Clinique High Impact Mascara. Misschien gaat er bij de mascara een belletje bij jullie rinkelen, want daar schreef ik al eerder over in de Weeks of Beauty mascara vergelijking!

IMG_4693IMG_4700

De Clinique High Impact mascara is een mini verpakking van 3,5 ml. Het borsteltje is fijn waardoor het elke wimper kan bereiken.

Clinique High Impact Mascara

Op mijn linkeroog (op de foto) draag ik geen mascara en op mijn rechteroog draag ik Clinique High Impact mascara. Ik vind het erg mooi hoe elk wimpertje veel volume heeft gekregen en gekruld is.

De mascara is super prettig in gebruik. Ontzettend jammer is dat ik bijna altijd waterproof mascara moet dragen omdat het anders binnen een uur gaat vlekken bij mij. Deze mascara van Clinique doe ik dus alleen op als ik maar een paar uurtjes van huis ben en geen ‘intensieve’ dingen op het programma heb staan. Ik zie trouwens nu dat de mascara er ook in een waterproof editie is… Dat wordt mijn nieuwe aankoop als ik door mijn huidige verzameling heen ben!!

Een full-sized Clinique High Impact mascara kost €23,50 en kan je kopen via Clinique.nl

IMG_4669

Dit is de Clinique ‘Take The Day Off’ Makeup Remover for lids, lashes & lips. Oftewel: multi-inzetbaar! Al een hele tijd gebruik ik dezelfde makeup remover en vanwege slechte ervaringen met andere removers, waren mijn verwachtingen voor dit product niet heel hoog. Omdat ik dus vrijwel altijd waterproof mascara draag, is lang niet elke remover geschikt om de mascara te verwijderen.

Deze remover van Clinique is, als ik het goed zie, op oliebasis. Dit product gebruik je door een wattenschijfje met remover even op je wimpers te drukken en dan kan je je mascara er in één (of twee 😉 ) keer afvegen. Ik was mega mega benieuwd… Zou er dan echt een betere makeup remover zijn dan mijn huidige? Yes there is!

Ik heb deze remover nu een paar keer gebruikt en ik heb een nieuwe favoriet! Er is maar een beetje remover nodig om mijn mascara helemaal te kunnen verwijderen. Een super pluspunt vind ik dat het product mijn ooghuid zacht maakt en niet prikt op mijn oogrand. Daarnaast droogt de remover niet zo snel op wanneer het op het watje zit, waardoor dat kleine beetje voor allebei de ogen gebruikt kan worden. Ja jemig… ik ben fan!

De Clinique Take The Day Off Makeup Remover koop je voor €22,50 via Clinique.nl.

Zoals je kun lezen is dit een zeer succesvolle eerste maand als #glamourbeautylover!

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s