Beauty Haul – Essie, Lush, Baby Lips

Je vindt de leukste dingen als je er niet naar op zoek bent… Een phrase die jullie allemaal vast bekend in de oren klinkt. Gisteren ging ik even de stad in om de lepeleitjes van Milka (lekkerrrrr) te kopen alleen ik kwam met allerlei beautyproductjes thuis, die me stuk voor stuk super blij maken. Bijvoorbeeld een product waarvan ik geen idee had dat deze in Nederland verkocht gingen worden!

IMG_4767IMG_4771

Bij Kruidvat zag ik de nieuwste lente 2016 collectie van Essie staan. Eerder had ik me online al verdiept in swatches van de kleuren zodat ik wist welk kleurtje ik mee wilde nemen, mocht ik de collectie tegen komen.

Off Tropic Essie

Bron

Ik koos voor de donkergroene ‘Off Tropic’. Hoewel ik bij lentekleurtjes meer denk aan vrolijke, felle kleurtjes (wat de andere kleuren in de collectie wel zijn), koos ik toch voor deze iets donkere kleur omdat het een mooie aanvulling is op mijn stash en ik nog geen gelijkend kleurtje heb. Bovendien staat de kleur wel voor de groene struiken en bomen die binnenkort weer in bloei zullen staan!

Essie ‘Off Tropic’ kocht ik voor €9,99 bij Kruidvat. 

IMG_4786

Ik schoot (uiteraard) ook bij Lush nog even naar binnen, omdat de nieuwe lente/Paascollectie in de winkel ligt. De Shower Jelly is een product van Lush die ik al een tijdje op mijn verlanglijstje had staan om uit te proberen. Toen ik zag dat er bij de nieuwe collectie een Shower Jelly zat met de naam ‘Bouncy Bunny’ besloot ik dat dit het moment is om de Shower Jelly een keer uit te proberen!

IMG_4781

De Bouncy Bunny zit nogal opgepropt in het potje en in eerste instantie zal je misschien niet zien wat het precies voor flubberigs is. De heerlijke geur van Braziliaanse sinaasappelolie vliegt me wel al tegemoet bij het openen van het potje.

IMG_4785

Tada! De schattig Shower Jelly in de vorm van, tsja, een Bouncy Bunny. De jelly is zoals de naam (en de foto) doet vermoeden super flubberig. In de winkel heb ik voor de zekerheid ook maar even een gebruiksaanwijzing gevraagd, want het schijnt dat de Shower Jelly vaak helemaal verkeerd wordt gebruikt.

De Shower Jelly gebruik je (na het koelen in de koelkast of gewoon op kamertemperatuur) door hem onder de douchestraal te houden. Zodra de jelly nat is, kan je hem heen en weer wrijven tussen je handen en komt er sop vanaf, waarmee je je kunt wassen! In tegenstelling tot wat ik (en velen met mij) dacht, hoef je dus geen stukjes van de jelly af te snijden!

Ik heb de Shower Jelly al uitgeprobeerd en het is een hele nieuwe douche-ervaring, haha! Er komt best wat sop vanaf en de zeep maakt mijn huid lekker zacht en bijzonder lekker geurend. Op de verpakking staat:

‘Braziliaanse sinaasappelolie is verkwikkend en zorgt gegarandeerd voor een goed humeur.’

Dit is toch wel hands down het leukste product van Lush dat ik ooit heb gebruikt!

De Bouncy Bunny Shower Jelly kocht ik voor €6,95 bij Lush. 

IMG_4766

En dan de parade paardjes! Ik liep bij Kruidvat tot mijn grote verbazing tegen deze twee Limited Edition Baby Lips aan! Ze zijn beiden uit de Winter Delight collectie en ik had noooooit verwacht dat deze in Nederland verkocht zouden worden. Afgelopen december was ik in Parijs waar ik ook tegen deze collectie aan liep, ik nam er toen twee mee. Achteraf gezien baalde ik best dat ik niet gewoon meteen voor de hele collectie was gegaan, maar nu lag de collectie dus gewoon bij Kruidvat. En ze waren ook nog eens in de aanbieding als kassakoopje! Gelukkiger kan je mij als Baby Lips fanaat dus niet maken!  

IMG_4777IMG_4778

De linker heet ‘Sugar Cookie’ en doet me qua geur aan fondant (voor op taarten) denken, alleen nog net even iets meer vanille geurend. De kleur is ongeveer hetzelfde als die van ‘Pink Punch’ uit de basiscollectie: licht roze en heel goed gepigmenteerd.

De andere Baby Lips die ik heb gekocht heet ‘Hot Cocoa’ en ruikt heerlijk naar cacaoboter. Ik had gehoopt dat deze ietsjes meer echt naar chocolade zou ruiken, maar met de duidelijke geur van cacaoboter komt ie al een heel eind. De kleur is ietsjes lichter dan die van ‘Peach Kiss’ uit de basiscollectie: een hele lichtbruine nude kleur.

foto 5

Tadaaaaa! De Winter Delight collectie van Baby Lips is compleet. Ik vind het zeer goed nieuws dat er eindelijk iemand van Maybelline New York is die snapt dat wij Nederlanders ook toe zijn aan een uitbreiding van het Baby Lips assortiment. Daarnaast hoorde ik laatst dat de Big Bazar een aantal Baby Lips uit de Electro collectie verkocht. Nu de Dr. Rescue collectie nog ergens verkopen en dan zijn we met z’n allen helemaal blij :).

De Baby Lips uit de Winter Delight collectie zijn voor €3,99 per stuk (en nu in de actie voor €2,99 per stuk) verkrijgbaar bij Kruidvat. 

Tot zover mijn beauty haul van gister! Wat is het laatste pareltje dat jullie toevallig tegen kwamen?

 

6 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s