Liebster Award

Voor vandaag heb ik een heeeele andere soort blogpost dan normaal. Door SoBeautyWomen en  Misstravel & style ben ik genomineerd voor de Liebster Award. Dank hiervoor! 🙂 Het idee van de Liebster Award is dat je kennis kan maken met andere blogs, doordat iedereen ook weer andere blogs nomineert.

Hoewel ik mijn blog eigenlijk puur op beauty wil houden, heb ik toch besloten om een artikel aan de Liebster Award te wijden omdat ik het toch eigenlijk ook wel heel leuk vind om jullie wat meer over mijzelf te vertellen en natuurlijk wat meer over mijn lezers te leren. Als ik ergens een Liebster Award of andere tag voorbij zie komen, lees ik hem ook altijd!

Uit de in totaal 22 vragen die voor mij klaar staan, heb ik er een aantal gekozen die blog en beautygerelateerd zijn, plus een paar bonusvragen die ik gewoon leuk vind om te beantwoorden!

Here we go!

 1. Hoe lang blog je al?
  Ik ben Weeks of Beauty begonnen in oktober 2015. Dat is dus echt super kort geleden. Bloggen doe ik overigens al sinds (volgens mij) 2007. Alleen het was altijd dat ik een paar keer een bericht plaatste en het vervolgens weer verwijderde omdat ik er van uit ging dat niemand het las. Toen ik Weeks of Beauty begon, besloot ik dat ik het nu echt wilde volhouden and here we are! 5 maanden en meer dan 3000 bezichtigingen  verder!
 2. Wat vind je het meest leuk aan bloggen?
  Schrijven over de dingen die mij boeien en dat delen met iedereen out there die dezelfde interesses heeft. Het beste moment is als ik een reactie krijg van lezers dat ze een bepaalt product eigenlijk ook wel heel leuk  vinden en van plan zijn deze uit te proberen of zelfs te kopen. Ik vind het leuk om mensen te inspireren en te voorzien van tips op het gebied van beauty!
 3. Zie je een toekomst in je blog?
  Ik ben allereerst geen flauw idee hoe lang ik nog door ga met bloggen. Voor voorlopig ben ik nog niet uitgeschreven. Ik denk zolang ik er plezier aan beleef, blijf ik lekker door bloggen. Het is niet mijn doel om een succesvolle blog zoals Beautygloss te krijgen, maar ik hoop dat het aantal volgers wel lekker blijft groeien!
 4. Wat is je grootste wens voor je blog?
  Het lijkt me heel leuk als ik samen kan gaan werken met beautymerken!
 5. Als er één make up product moet verdwijnen van de aardbol, welke zou dat dan zijn.
  Crème blush! Sommige mensen zijn er super enthousiast over (dus wie weet kan ik er gewoon niet mee omgaan), maar ik snap niet waarom je iets plakkerigs op je wangen zou smeren…
 6. Mascara of eyeliner?
  Mascara! Always. Voor een feestje draag ik wel graag eyeliner, maar eyeliner zonder mascara ziet er bij mij niet uit omdat mijn wimpers super licht zijn.
 7. BB/CC cream of foundation?
  Eigenlijk geen van beiden. Ik ben gezegend met een relatief egale huid, dus met een likje concealer en een tikje poeder kan ik de deur uit.
 8. Wat is je favoriete vakantiebestemming?
  Lastig om te kiezen… In de categorie citytrip ga ik voor Londen omdat ik me daar echt super thuis voelde, de inwoners vriendelijk zijn en je er heerlijk kunt shoppen! Voor een echte zonvakantie ga ik voor Griekenland. Als je in een van de appartementen of villa’s van Eliza was Here zit, kan je zonnen, zwemmen, lekker eten en volledig relaxen. In de ideale wereld zou ik een vakantiehuis op Kefalonië (eiland van Griekenland) hebben :).
 9. Wat is je favoriete tv/Netflix-serie?
  Wat betreft series val ik onder de sukkeltjes die ontelbaar veel series volgen. Op het moment kijk ik elke week het meeste uit naar Chicago MED, Chicago Fire en Chicago PD. Heel af en toe worden afleveringen van deze drie series op Fox uitgezonden, maar ik kijk ze online. In de series volg je een team uit het ziekenhuis, een team van de brandweer en een unit van de politie van Chicago. Het toffe is dat de series vaak in elkaar over lopen.
  Waar ik ook elk jaar weer naar uit kijk tot het nieuwe seizoen is het Australische Bondi Rescue. Een real life serie dat de lifeguards op Bondi Beach in Australië volgt.
  En tot slot een rijtje van andere favorieten (sommigen zijn al afgelopen): Suits, White Collar, Quantico, Gossip Girl en The Lying Game.

Tot zover mijn lijstje met antwoorden! Omdat ik het eigenlijk van iedereen leuk vind om meer over je te weten te komen, nodig ik iedereen uit om een vraag uit bovenstaande lijst uit te kiezen en deze te beantwoorden in de comments!

Liefs, Tessa

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s