Beauty Haul – Clinique, Essence, Philosophy, Primark

Pfoeeeee! Ik ben weer terug van een tijdje weggeweest lieve lezers! En hoe! Afgelopen weekend heb ik een dagje heerlijk geshopt. Behalve veel leuke kleine dingetjes zoals schriftjes e.d., heb ik ook veel leuke beautydingetjes weten te vinden.

Zo haalde ik een pakketje op bij Douglas met een héél leuk cadeautje als extraatje erbij en shopte ik een lipstick waar ik al een tijdje naar uit keek.

Let’s take a look!

IMG_4957

De ontzettend schattige nagellakjes rechtsboven zijn van Primark. Het pakketje kost zoals je kunt zien maar 3 euro en bevat 12 verschillende pastelkleurige nagellakjes van 2 ml per flesje. Echt heel cute! De titel ‘Sparkle & Wish’  viel me als eerste op. Ik heb de nagellak nog niet uitgeprobeerd, wel even de formule bekeken. Het ruikt een beetje vreemd… niet echt naar nagellak. Meer naar verf o.i.d.! Ik ben super benieuwd hoe de kwaliteit gaat zijn.

Het Sparkle & Wish nagellaksetje kocht ik voor 3 euro bij Primark.

Dan in het midden op de foto zie je een lip balm van Primark. Ze hebben lip balms in drie of vier verschillende edities. Ze zijn 2 euro per stuk en zo leuk! Je kan mooi je favoriete emoticon uitkiezen! De edities verschillen ook in geur/smaak.

De emoticon strawberry lip balm kocht ik voor 2 euro bij Primark.

En als laatste op deze foto de Philosophy Hands of Hope hand and cuticle cream. Ik kocht deze al eerder bij Ici Paris XL, rond kerst. De handcrème zat toen in een kerstboom ornament. Ik denk dat deze daar uit was gehaald, want hij stond een beetje verlaten tussen de andere Philosophy producten. Ik kocht deze voor E12,95 (dat is voordat er nog memberkorting af ging). Echt deze handcrème is zo prettig! Ik hoopte al dat ik hem nog tegen zou komen bij Ici Paris XL.

De Philosophy Hand of Hope hand and cuticle cream kocht ik voor E12,95 bij Ici Paris XL.

IMG_4949

Bij Kruidvat kocht ik een paar leuke dingen van Essence. In het midden zie je stickertjes die je kunt knippen en op je nagels kunt plakken als een soort van ‘sjabloon’ voor het maken van nailart. Heel handig, want ik loop zelf altijd te rotzooien met plakband!

De Essence CutOut Manicure stensils kocht ik voor E0,99 bij Kruidvat. 

Al een tijdje had ik mijn oog op de Essence brush cleansing spray, alleen elke keer dat ik bij Kruidvat was, was het product uitverkocht. Afgelopen weekend was het wel raak! Het product ruikt behoorlijk chemisch en ik baal er van dat die geur dan ook in mijn brushes zit, maaaaar in combinatie met een tissue en een brush cleansing tool, werkte het wel best okee! Nu heb ik niet echt vergelijkingsmateriaal voor brush cleansing spray, maar ik kreeg bij mijn brushes voor ongeveer 80% alle makeup eraf.  Alleen de foundation en concealer brushes werkten niet echt mee.

Voor de prijs vind ik het een redelijk goed product en een fijne variant als eerste brush cleansing spray die ik ooit gebruik.

De Essence brush cleansing spray kocht ik voor E2,99 bij Kruidvat.

Bovenin de foto is de ‘Mini Sheer’ lipbalm in 02 Little Miss Rosie. Dit is de eenna lichtste kleur als ik het goed heb. De lipbalm heeft een potlood vorm en ruikt een beetje fruitig. Het product heeft een hele subtiele kleur, is super fijn om aan te brengen en heeft een mooi dekkend, glanzend effect. De aankoop was behoorlijk impulsief omdat ik de verpakking zo schattig vond, maar wat ben ik blij dat ik het heb gekocht!

De Essence Mini Sheer lipbalm in 02 Little Miss Rosie kocht ik voor E1,99 bij Kruidvat.

En dan het laatste Essence product dat ik kocht: de Velvet Matte lipstick in 07. Ik keek heel erg uit naar deze Velvet Matte lipsticks van Essence toen ik er een tijdje terug over las, alleen ik was eigenlijk vergeten dat ze er aan kwamen. Toen ik tegen deze lipstick aan liep, was ik natuurlijk super blij. Matte en Velvet Matte lipsticks zijn helemaal mijn ding these days, dus ik kon het natuurlijk niet laten om er eentje van Essence te proberen. Bovendien vind ik de verpakking erg stijlvol.
De kleuren waarin de Velvet Matte lipsticks zijn uitgebracht, zijn allemaal nude kleuren. De ene nog lichter dan de ander. Sommige kleuren vond ik echt té licht voor mijzelf, maar die kunnen voor iemand met een meer donkere huidskleur echt weer prachtig staan. Door het enthousiasme van de vriendin waarmee ik aan het winkelen was, besloot ik voor nummer 07 te gaan. De enige kleur in mijn beleving die iets meer naar roze ging en minder naar bruin.
En mensen, wat een fijne lipstick is dit! Het is super prettig om aan te brengen, de kleur is heel dekkend en het Velvet Matte effect is prachtig. Voor een budget lipstick bleef de kleur ook nog eens verrassend goed zitten. Na iets te drinken zat de lipstick er nog best goed op, alleen na het eten was de kleur voor het meerendeel verdwenen. Dat is echter een eigenschap die ook bij hele dure lipsticks nog wel eens voor wilt komen.

Echt, als je een mooie nude lipstick zoekt: neem een kijkje bij deze Velvet Matte lipsticks van Essence!

De Essence Velvet Matte lipstick in 07 kocht ik voor E2,39 bij Kruidvat. 

IMG_4937

En dan tot slot nog de inhoud van het pakketje dat ik op ging halen bij Douglas. Ik had online gezien dat Clinique weer in de aanbieding was met 25% korting op een aantal producten, en het toeval wil dat mijn gezichtscrème bijna op is! Ik ging dus direct voor de crème toen bleek dat je bij aankoop van 55 euro of meer aan Clinique producten, een blikje met vier luxe Clinique miniaturen kreeg. Dat laat ik mij natuurlijk niet twee keer zeggen, dus ik ging gauw bedenken welk product ik nog meer wilde van Clinique.

Afgelopen maand ontving ik het eerste product als Glamour x Clinique Beautylover en dat was de Take the Day off makeup remover. Hoewel het miniatuur flesje nog niet leeg is, weet ik zeker dat ik in het vervolg de remover wil gaan kopen, dus waarom niet meteen nu!

De Clinique Take the Day Off Makeup Remover kost E17,45 bij Douglas (inclusief de korting). 

De Clinique Redness Solutions Daily Relief Cream kost E39,96 bij Douglas (inclusief de korting). 

IMG_4932

Het cadeautje dat ik bij mijn bestelling kreeg is dit super schattige blikje (speciaal ontworpen door Kapitza voor Clinique) met daarin vier miniatuur producten.
Clinique lipstick in 09 Sweet Pop
Deze kleur is echt zo prachtig! Perfect voor in de zomer. De lipstick is super schattig klein en het meest excited vind ik nog wel dat de lipstick een miniatuur is uit de nieuwe Clinique Pop collectie! Er zitten super mooie producten in de collectie waaronder oogschaduws, blushes, lipsticks en lipglosses in super intense kleuren.
Clinique High Impact Mascara
Ik heb het al zo vaak gezegd: deze mascara is echt heel prettig! Inmiddels was dit nummer vier van de mascara, dus ik heb twee ervan weg gegeven aan vriendinnen. Want wat moet een mens met vier mascara’s, als het back-up mascara’s zijn (ik draag normaal waterproof mascara)?
Clinique Moisture Surge extended thirst relief
Een fijne crème voor droge plekjes op het gezicht.
Clinique Liquid Facial Soap Mild

Echt, ik kan niet anders dan enthousiast zijn over Clinique. Ze hebben fijne producten die weliswaar prijzig zijn: maar ze hebben regelmatig kortingsacties bij o.a. Douglas en acties dat je zulke leuke setjes met miniatuurtjes krijgt. Klantenbinding ten top zou ik zeggen!

Dus ja, jullie hebben het kunnen lezen! Ik ben helemaal in mijn nopjes over mijn nieuwste aankopen en cadeautjes. Ik kreeg afgelopen week ook weer een nieuw miniatuur product van Clinique binnen voor het testen als #glamourbeautylover, dus daar kunnen jullie van de week een blog over verwachten!

Wat vinden jullie het leukste aankoopje?

 

11 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s