Clinique Smart Custom-Repair Serum

Deze maand kreeg ik weer een nieuw miniatuur van Clinique om te testen als #glamourbeautylover. Deze keer kreeg ik een miniatuur van Clinique Smart Custom-Repair Serum opgestuurd. Er leuk om te testen nu de serums steeds populairder worden!

Schermafbeelding 2016-03-26 om 13.52.32

IMG_4924

Het is een serum dat ‘meteen een boost geeft aan je huid. Huidverkleuringen, een doffe teint, verlies aan elasticiteit of lijntjes en rimpels worden direct aangepakt met dit intensieve serum.’

Zoals je kunt lezen is dit serum niet persé gericht op de oudere huid: het belooft meer aan te pakken dan alleen lijntjes en verlies aan elasticiteit. Ik moet zeggen, het lijstje met huidissue’s waar dit serum voor is, is alsnog wel vooral te vinden bij de wat rijpere huid maar dingen als een doffe teint kan bij iedereen voorkomen.

Het serum heeft een pompje waar het product makkelijk uit komt. Het serum is gewoon een crème dat ruikt zoals de meeste Clinique producten: niet geparfumeerd en gelukkig ook niet vies.

Om het product extra goed te kunnen testen, zijn mijn moeder en ik het allebei gaan gebruiken. We gebruiken het nu zo’n anderhalve week en 2 keer per dag. We merken allebei het directe effect dat onze huid er babyzacht van wordt. Heel erg aangenaam!

Of het ook doet wat het belooft wat betreft het aanpakken van huidverkleuringen, een doffe teint, verlies aan elasticiteit of lijntjes en rimpels, dat kan ik op zo’n korte termijn niet zeggen. Mocht mijn moeder of ik na langer gebruik wel bijzondere effecten tegenkomen, dan zijn jullie de eerste die het kunnen lezen op Weeks of Beauty natuurlijk!

Ik denk niet dat ik het full sized product zou kopen. In eerste instantie omdat de huidissue’s waar dit serum voor zijn bij mij niet van toepassing zijn. Ik ben eerder op zoek naar iets voor een jonge huid. Bovendien vind ik het makkelijker om gewoon een alleen gezichtscrème te kopen (in plaats  van een serum én een crème) die vaak dezelfde resultaten beloofd. Plus, serums zijn nou niet bepaald goedkoop!

Het Clinique Smart Custom Repair Serum kost full size (30 ml) E67,67 bij Douglas.

Het serum is behoorlijk prijzig, maar Clinique heeft gelukkig regelmatig kortingsacties of cadeautjes bij besteding vanaf een bepaald bedrag die de pijn iets verzachten, mocht je dit product toch willen kopen.

Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd: is er iemand onder de lezers van Weeks of Beauty die een serum gebruikt?

9 comments

  1. Leuk dat je dit opgestuurd kreeg :). Inderdaad wel aardig aan de prijs, doe je er lang mee? Ik gebruik een vochtinbrengend serum puur omdat ik een hele droge huid heb

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s