Nieuwe merken ontdekken: Colourpop!

Vandaag heb ik dubbel leuk nieuws voor jullie! Ik heb namelijk een super tof merk ontdekt én vanaf vandaag heeft Weeks of Beauty een extra element.

Wanneer ik zelf het internet afzoek naar blogs en vlogs over een bepaald beautymerk of product, merk ik dat ik toch altijd meer tijd neem voor het kijken van video’s. In video’s is het beeld dat je krijgt van een product toch altijd wat meer compleet.

Met deze gedachte in mijn achterhoofd, besloot ik een Youtube kanaal te beginnen voor Weeks of Beauty! Je vindt me onder dezelfde naam als deze blog! Klik hier!
Voor nu zal het Youtube kanaal alleen gevuld worden met swatch video’s, unboxing video’s en first impressions! Maar wie weet waar de toekomst mij brengt :).

En nu over tot de orde van de dag! Het super duper leuke merk dat ik heb ontdekt! Colourpop!

Ongeveer een maand geleden zag ik ergens producten voorbij komen van Colourpop. Ik was meteen verliefd op de verpakking en de swatches die ik zag. Een extra motivatie waren de lage prijzen! Zo kost een Lippie Stix (lipstick) $5, evenals oogschaduws en lippotloden. De super populaire Ultra Mattes en Ultra Satin (liquid lipsticks) zijn $6 en voor highlighters en blushes betaal je maar $8.

Natuurlijk ging ik direct online kijken of ik wat kon bestellen, want ze hebben een enorm aanbod aan kleurtjes. Voor ieder wat wils. Maaaar het was natuurlijk weer te mooi om waar te zijn… Colourpop verzendt maar naar een beperkt aantal landen, waar Nederland natuurlijk niet tussen zit.

Ik ben al een tijdje lid van een ‘fanclub’ voor Mac Cosmetics op Facebook, en that got me wondering of er niet toevallig zo’n Facebook ook is voor Colourpop. En natuurlijk was dat er! Zodoende kwam ik terecht bij de Facebookgroep NL/BE Colourpop Fanatics. Deze wordt beheerd door de topper Nikki. Haar Instagram @loveandlipsticks is heel leuk om eens te bezoeken! De Facebook groep zit vol gezellige mensen die net als ik (en jij binnenkort misschien ook wel 🙂 ) fan is van de producten van Colourpop! Leuk extraatje: er worden regelmatig Colourpop producten aangeboden! Ik dus helemaal blij, want ik kon mijn eigen Colourpop verzameling op gaan bouwen.

Inmiddels heb ik vier Lippie Stix, een Lippie Pencil (lippotlood) en een Ultra Matte. Vandaag laat ik jullie de Lippie Stix zien. Het leuke aan de Lippie Stix is dat er zo veel verschillende opties zijn. Wat betreft kleuren, maar ook wat betreft de finish. Matte, satin, sheer, glossy en crème zijn de variaties daarin.

Schermafbeelding 2016-04-16 om 19.45.14Schermafbeelding 2016-04-16 om 19.49.48Schermafbeelding 2016-04-16 om 19.49.39

De vier kleuren Lippie Stix die ik heb zijn:
– Fancy (satin)
– Dazed (matte)
– Lumière (matte)
– Baewatch (matte)

Alle vier de producten zijn ontzettend prettig in het aanbrengen wat betreft de formule. En wauw wat zijn de kleuren gepigmenteerd! Makes me happy :). De smalle puntjes maakt het aanbrengen een extra makkie, zodat je je lippen aardig precies kunt inkleuren.

De Lippie Stix blijven lang zitten. Hoewel ze wel (blijven) afgeven, zijn ze zo gepigmenteerd dat er zelfs na het eten en drinken nog een respectable laag kleur op mijn lippen zit. Zonder te veel te eten en te drinken, blijven de Lippie Stix bij mij zo’n vijf tot zes uur flawless zitten.

Fancy is een heerlijke felle coral. De zomergevoelens komen al naar boven!

Dazed is, hands down, mijn favoriete lipstick kleur at the moment. De kleur is paars/rood, een frisse kleur.

Lumière is een oud roze/mauve kleur. Een super toegankelijke kleur voor overdag op werk en school.

Baewatch lijkt best op Lumière, alleen is Baewatch iets donkerder en i.p.v. oud roze meer paars. Het verschil kan je goed zien op de swatchfoto hieronder!

Schermafbeelding 2016-04-16 om 19.51.55

Tot zover mijn review op ‘papier’! Voor een betere indruk van de producten uit deze blog, zie onderstaande video! Video numero 1 op het Weeks of Beauty kanaal. Enjoy!

En als je de video dan toch bekijkt, vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Hadden jullie wel eens eerder gehoord van Colourpop?

 

3 comments

  1. Echt leuk! Vind het echt spijtig dat ze Colourpop niet naar België verzenden 😦 Moet het steeds via een groepsorder bestellen met andere Colourpopfans of overkopen van anderen 😦

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s