Beautyhaul Beautygloss Party 2016

Na er een paar maanden naar uitgekeken te hebben, was het gister dan zover: de Beautygloss Party editie 2016 in de Beurs van Berlage (Amsterdam)! Samen met drie vriendinnen die net als ik dol zijn op beauty ging ik er naar toe.

Ik volg Mascha van Beautygloss al een tijdje op Facebook en Youtube, dus ik wist al voor een groot deel wat ik kon verwachten op het evenement, o.a. door de updates die steeds werden geplaatst. Zo wist ik bijvoorbeeld ook dat de beautywebsite Boozyshop een stand zou hebben op het evenement. Me happy! Ik had namelijk al een tijdje een product op het oog die zij verkopen.

Op de Beautygloss Party waren veel stands waar je kon shoppen (zoals NYX, W7 en Boozyshop), stands waar je bijvoorbeeld je haar kon laten doen van Andrélon en stiekem toch wel een beetje mijn favoriet: er waren een aantal photobooths! Verder kon je op de foto met Masha, was er een optreden van TP4Y en de Youtuber Furtjuh was de co-host.

Foto 07-05-16 14 02 08.jpg

Een impressie foto van de Grote Zaal. In het midden een grote stand van Andrélon waar je je haar kon laten stijlen. Links achterin de zaal was het podium waar het optreden werd gehouden en het event werd gehost. In de nisjes achterin de foto, waren de stands. Die hele lange rij helemaal links, stond in de rij voor de W7 stand.

Kijk met me mee naar de gekochte beautyproducten en inhoud van de leuke goodiebag! 🙂

Foto 08-05-16 20 21 39

Ik trap meteen af met de gekochte dingen bij Boozyshop! Het leuke van hun stand vond ik dat je eindelijk eens de producten in het echt kon bewonderen en swatchen. Ze hadden echt een grote stand, eigenlijk gewoon een klein winkeltje! Op alle producten van Boozyshop zelf zat speciale korting.

Foto 08-05-16 20 19 17Foto 08-05-16 20 19 37

Dit is stiekem wel een beetje waar ik voor kwam: Het Nude Dude Eyeshadow Palette van TheBalm! Ik vind hem zoooo tof en alle swatches die ik op internet tegen kwam, waren zeer positief. Plus de kleuren zijn super alledaags en in combinatie met de donkere kleuren ook weer te gebruiken voor een feestje! Sinds gister heb ik deze dus eindelijk in mijn bezit!

Een uitgebreide review met swatches van alle kleuren kunnen jullie zeker verwachten op Weeks of Beauty.

Het Nude Dude Palette van TheBalm koop je voor €35,- bij o.a. Boozyshop.nl (sinds kort ook bij Douglas). 

Foto 08-05-16 20 21 51Foto 08-05-16 20 21 44

Verder kocht ik bij Boozyshop deze highlighter van Freedom (van de swatch sloeg ik echt stijl achterover: wauw!), de Tapered Highlighter Boozybrush (B11) en de Small Blending Boozybrush (A13) en het schattige potje oogschaduwpigment van Revolution kreeg ik als gift!

Foto 08-05-16 20 24 28Foto 08-05-16 20 24 31

Bij de stand van Fogan Cosmetics kocht ik deze twee eyeliners: de B Basic automatic eyeliner in een lichtgrijze kleur en de ArtCool liner & shadow in het bruin. Ze kosten beide maar €1,50 dus ik greep mijn kans om twee eyeliners toe te voegen aan mijn stash.

Foto 08-05-16 20 23 39

Bij W7 kocht ik twee producten die ik al een tijdje op het oog had: de W7 Banana Dreams Loose Powder en het W7 Hollywood Bronze & Glow palette. W7 is het merk der merken als het gaat om betaalbare dupes van high-end toppers. Denk bijvoorbeeld aan hun dupe van de Naked Palettes van Urban Decay, of hun eigen versie van de Beautyblender.

Persoonlijk ben ik niet super enthousiast over hun dupe van het Naked Palette, maar over de producten die ik nu heb gekocht heb ik goede dingen gehoord, dus ik vond het de gok waard!

De Banana Dreams Loose Powder is een dupe van Banana Powder, dat door o.a. Kim Kardashian heel populair is geworden. Het is een soort setting poeder, dat als extra eigenschap heeft dat het licht op een bepaalde manier weerkaatst, waardoor je een super mooie gloed over je gezicht krijgt en er picture perfect uitziet. Ik ben benieuwd!

Het Hollywood Bronze & Glow palette herkende ik als dupe van het Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow palette. Een van de vriendinnen die mee was, raadde het product aan. Ik ben nieuwsgierig geworden, want een betaalbare dupe is altijd welkom! Hieronder nog even een foto van het Charlotte Tilbury product, zodat je ziet hoe erg ze op elkaar lijken w.b.t. het uiterlijk!

Charlotte-Tilbury-Filmstar-Bronze-Glow-Face-Sculpt-Highlight-8

Bron

W7 had trouwens de actie van 2 producten voor €10,-, waarmee ik toch weer een paar euro’s heb bespaard!

Foto 08-05-16 20 24 51

Verder kocht ik bovenstaande bij de stand van Pure Beauty Brands. We kwamen toevallig uit in de stand omdat zij een photobooth hadden staan. Pure Beauty Brands is pas sinds kort in Nederland en verkoopt verschillende merken zoals Institut Karité en Sponge Me. Alle merken die ze verkopen had ik nog nooit van gehoord, des te interessanter!

Foto 08-05-16 20 24 54

Ik kocht deze handcrème die echt goddelijk licht voelt op de handen (en dus niet vettig, het trekt snel in) en de fijne geur heeft van citrus (van de verbena). Ik testte de crème op de stand en was direct verkocht.

Foto 08-05-16 20 25 13

Over dit product: de Konjac Spons van Sponge Me, ga ik absoluut nog een losse blogpost schrijven. Ik wil het product eerst uit gaan testen en er nog wat meer informatie over op zoeken, want er valt veel te vertellen! Leuk pluspuntje: het product komt uit Korea, wat goed aansluit bij mijn interesse voor Aziatische beautyproducten! Het is in ieder geval een spons om mee te reinigen!

Foto 08-05-16 20 28 34

En dan tot slot: de Goodiebag! Andrélon was de hoofdsponsor van de Beautygloss Party, wat je overal terug zag. Zo ook op deze Goodiebag. De Goodiebag bevat:

 • Colgate mini tandpasta
 • Catrice oogschaduw
 • Essence lip candies lipbalm
 • nepnagels van Elegant Touch
 • Chilly Gel
 • Andrélon Kokos Boost shampoo
 • Andrélon Shape Your Curl gel spray
 • Vanilla Fudge van Johnny Doodle
 • Fashionista magazine

Ik vond het een erg geslaagde dag! In verhouding was het kaartje wel wat prijzig (€26,50) omdat je vervolgens op het evenement vooral geld uitgeeft bij de dingen die je shopt. Er waren trouwens wel gratis workshops, maar daar moest je voor ingeloot worden en dat geluk hadden wij helaas niet.
Bij binnenkomst kreeg je muntjes voor een macaron, popcorn en limonade, je kon overal in photobooths, je kon je haar laten doen en je kreeg bij het verlaten van de party een goodiebag met leuke spulletjes. Je krijgt dus wel veel terug voor het toegangsgeld plus een hele leuke dag!

 

6 comments

 1. Mijn zusje en ik wouden hier ook graag naar toe gaan maar is niet gelukt. Maar wat leuk dat je dit deelt, liefs 😊

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s