Freedom Pro Highlight – Diffused review

Omdat ik na afgelopen weekend nog steeds op de roze Beautygloss Party wolk zit, besloot ik vandaag al een eerste review te plaatsen van een van de leuke beautygoodies die ik afgelopen zaterdag kocht!

Voor vandaag: de prachtige Freedom Pro Highlight in Diffused die ik kocht bij Boozyshop!

Foto 09-05-16 17 33 09Foto 09-05-16 17 34 04

Wat is ie moooooi! De verpakking is lekker simpel maar stijlvol, precies waar ik van houd. En het ‘relief’ van de highlighter geeft het product een luxe uitstraling.

Uitstraling: on point! Nu de kwaliteit nog!

Foto 09-05-16 17 34 34

That swatch! Echt prachtig. Op het moment dat ik deze highlighter swatchte bij Boozyshop, was ik verkocht. Ik keek niet eens naar de prijs (die heel mooi mee genomen is overigens), ik stopte hem gewoon in mijn mandje! Dit is het soort product waarvan je niet wist dat je hem nodig had, maar je kan vervolgens niet meer zonder!

Een highlight van Essence die ik ooit had, was ook prachtig met de swatch, maar het had bijzonder veel moeite met het hechten aan mijn huid. Daardoor was helaas het product overall niet zo goed van kwaliteit (in mijn ervaring). Want wat heb je aan een mooie highlighter die niet op je huid blijft zitten, toch?

Ik was zo benieuwd naar de kwaliteit van deze Freedom highlighter, was het beter dan die van Essence?

Foto 09-05-16 17 40 32

Op deze wang draag ik GEEN highlighter.

En op deze wang wel (jukbeen)! Ik heb de foto wel express in de zon gemaakt zodat je het verschil en de prachtige glans mooi kunt zien, maar ook zonder zonnetje geeft de highlighter een prachtige (subtiele) glow.

Het product was met een simpele ‘swipe’ van mijn highlighterkwast (ook op de allereerste foto te zien, de Tapered Highlighter Boozybrush (B11)) gehecht aan de kwast en het was ook heel prettig aan te brengen op mijn gezicht. De highlighter is zacht en ik voel het helemaal niet op mijn wangen zitten. Fijn!

Ja, ik ben super tevreden over deze highlighter! En het mooie is, voor de prijs hoef je het niet te laten!

De Freedom Pro Highlight in Diffused koop je voor €4,95 via Boozyshop.nl!

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s