Early Birthday gifts – Mac, Too Faced, NARS

Hoewel ik pas 14 juni jarig ben (hoewel dat ook alweer bijna is!), vierde ik afgelopen weekend al mijn verjaardag met drie hele lieve vriendinnen! Als lieve volgers en supporters van mijn blog en mede beautyliefhebbers, vind ik het heerlijk om nieuwe trends/merken/producten met ze te bespreken en nieuwe ideeën op te doen voor Weeks of Beauty.

We gingen heerlijk uiteten bij Popocatepetl in Haarlem. Een Mexicaans restaurant waar ik nog nooit eerder had gegeten maar yes wat ben ik blij dat we daar zijn geweest! Vorige week zaterdag was er nog een heerlijk avondzonnetje dus we konden genieten op het terras. Vergezeld door een heerlijke cocktail (yes to Strawberry Daiquiri) hebben we een aantal uur lekker gegeten en fijn bijgekletst.

Deze drie toppers van vriendinnen verrasten mij met een beautypakketje met drie holy grails van producten! Omdat elk product zo episch is dat het een eigen blog verdient, moeten jullie nog even wachten op uitgebreide reviews met swatches. Maar voor deze mini haul/birthday gifts blog, geef ik jullie natuurlijk een sneak peek!

Lieve Jenny, Jamie en Sandy. Ik weet dat jullie dit lezen <3. Dankjulliewel voor de super gezellige avond, de ever lasting support voor mij en voor Weeks of Beauty, de urenlange gesprekken met elkaar en de oh so amazing gifts. Know that I love you guys to bits!

Foto 28-05-16 19 41 36

Op naar de geweldige cadeautjes yessss!

Foto 04-06-16 12 45 43Foto 04-06-16 12 39 34

Tadaaaa! Hoe leuk is de kaart! ‘Happy birthday hottie’. In de kaart staat een hele lieve tekst en die hangt nu op mijn kamer, op mijn white board! In het beautypakketje zaten drie beautyitems met het zwarte doosje met roze lintje als top creatie haha! Dus daar begin ik mee!

Foto 04-06-16 12 42 31Foto 04-06-16 12 42 59

Mijn eerste reactie was van ‘guys het doosje is leeg’. Maar toen kreeg ik dit hint dat het ergens op leek. Het muntje viel bij mij! Dit is een stukje creatief topwerk: het is namelijk een voorproefje van de blush NARS Orgasm! Een blush die heeeeel hoog op mijn verlanglijstje staat. Me so excited! De blush is nog onderweg vanuit de VS, vandaar deze creatieve uitspatting van mijn vriendinnen. Credits voor Jenny though: de kleur lijkt eigenlijk best goed!

Zodra ik het originele juweeltje in mijn handen heb, kunnen jullie natuurlijk meteen een review met swatches en veel foto’s verwachten!

RI4S5PLxji

Next up in het beautypakketje vond ik een Mac lipstick! Waaa! Dit is de kleur Chatterbox. Chatterbox heeft een amplified creme finish en heeft een prachtige kleur, mooi strawberry pink! Top pigmentatie en een kleur die ik sowieso heel veel ga dragen deze zomer (en eigenlijk nu al)!

De naam van de kleur is natuurlijk ook heel goed gekozen, mij kennende haha. Ook van deze prachtige lipstick kunnen jullie binnenkort een uitgebreide review vinden op Weeks of Beauty.

Foto 04-06-16 12 41 32

Last but zeeeeker not least: de Too Faced Better Than Sex waterproof mascara. Ik werd extreem blij toen ik deze uitpakte! Zoals jullie vast al weten ben ik echt diehard fan van de Too Faced Better Than Sex mascara. Ik was over the moon toen ik er achter kwam dat ze met een waterproof editie kwamen, omdat mijn voorkeur altijd naar waterproof uitgaat. Too Faced liet alleen heel lang op zich wachten voordat de waterproof editie bij de Franse Sephora te koop was. En toen kreeg ik deze mascara zomaar als verjaardagscadeautje!

Foto 04-06-16 12 42 13

Kijk hoe cool: de verpakking heeft voelbare waterdruppeltjes!

Ik ben de mascara al intensief aan het gebruiken. De review en vooral vergelijking met de ‘normale’ BTS mascara, krijgen jullie snel te lezen op Weeks of Beauty!

Foto 29-05-16 11 12 31 (1)

Zoals jullie zien ben ik tot op het bot verwend! Thanks again Fantastic Four!

Naar welke review kijken jullie het meeste uit?

8 comments

  1. Wow, wat hebben je vriendinnen leuke cadeautjes gekozen! Ik ben jaloers 😉 gelukkig verjaardag voor binnenkort alvast 😉

    Liked by 1 person

  2. […] Eindelijk weer een Fancy Friday vandaag! En niet zomaar eentje, nee nee, dit is een blogpost waar veel vraag naar was! Namelijk mijn review met foto’s van de NARS blush in Orgasm! Zoals jullie hebben kunnen lezen kreeg ik deze blush van drie vriendinnen voor mijn 21e verjaardag, samen met een paar andere geweldige makeup juweeltjes. Mijn ‘early birthday haul’ lees je hier. […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s