Mac Fashion Revival review

Ik ben me er van bewust dat ik nog niet zo heel lang geleden een review schreef over de prachtige lipstick So Select van Mac. Mac lipsticks zijn echt een kleine obsessie van mij, omdat ik ze zo prachtig vind, zo onder de indruk ben van de kwaliteit en daarnaast de geur ook zeer kan waarderen. Maar juist omdat ik ze zo leuk vind, heb ik ooit met mijzelf afgesproken dat ik niet ‘zomaar’ een nieuwe Mac lipstick mag kopen. Deze regel heb ik verbroken door een tijdje terug Mac Please Me te kopen. Oepsie!

So Select telt voor mij wel als speciaal, omdat ik de unieke kans had om deze vanuit de Verenigde Staten te krijgen! De lipstick die ik jullie vandaag wil laten zien, Fashion Revival, werd, helemaal nieuw, aangeboden op de Facebook pagina voor Mac fans (Once you go MAC, you never go back). Omdat het een matte Limited Edition is die inmiddels niet meer verkrijgbaar is, die voor een redelijke prijs werd aangeboden, besloot ik mijn regeltje nog een keer te breken. Om het af te leren, zullen we maar zeggen :).

En zoals ik had aangekondigd in mijn Early Birthday Gifts blogpost, komt er binnenkort nog een Mac lipstick review aan! Jaaj!

Foto 26-05-16 20 58 58Foto 26-05-16 20 59 29Foto 26-05-16 20 59 55

In oktober 2014 kwam Mac met een Limited Edition collectie matte lipsticks, The Matte Lip, die bestond uit 8 kleuren met bijpassende lippotloden en blushes. In 2014 had ik nog geen lipstick obsessie, dus heb ik nooit stil gestaan bij de collectie. Sinds ik mij wel verdiep in lipsticks en nieuwe collecties, kom ik nog wel eens het een en ander aan mooie comparisons swatches tegen. Zodoende kwam ik online ook langs een swatch van Fashion Revival: ik vond hem prachtig!

Voor mijn doen is de kleur paars/rode kleur gewaagd (op de foto is ie bruiner dan in het echt, dat zal je goed kunnen zien op de swatchfoto!) Maar de lipstick stond toch op mijn verlanglijstje, voor speciale gelegenheden. Kort geleden werd de lipstick dus aangeboden op Facebook en ik greep mijn kans!

Mac Faux - Mac Please Me - Mac Mehr - Mac Fashion Revival - Colourpop Daze - Colourpop Baewatch
Mac Faux – Mac Please Me – Mac Mehr – Mac Fashion Revival – Colourpop Daze – Colourpop Baewatch

Swatches!

Zoals je kunt zien is de kleur veel paarser en een stuk gewaagder dan lipsticks die ik al had. Maar wat is de kleur mooi! Het is dus een paarse kleur met roze/rode ondertoon.

Hier draag ik Fashion Revival!

So pretty! De pigmentatie is zo mega mega goed. Zelfs zo goed, dat het mij twee watjes met make-up remover kostte om de lipstick van mijn lippen af te halen en nog een tissue voor de laatste restjes kleur. Daar worden we blij van, toch!?

De kleur blijft, net als alle matte lipsticks van Mac die ik ken, heel goed zitten. Met eten en drinken vervaagd de kleur wel een beetje, maar er blijft nog voldoende achter om mee door te kunnen. De formule is heel prettig en super fijn om aan te brengen.

Mac Fashion Revival (LE) kostte €19,- en is nu helaas niet meer te krijgen. 

Draag jij wel eens paarse lipstick?

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s