Clinique Moisture Surge Intense

In mei liet het Clinique miniatuurtje om te testen als #glamourbeautylover even op zich wachten en vervolgens had ik best een aantal blogposts in de wachtrij staan, dus vandaar dat we inmiddels al weer even in juni zitten voordat ik de nieuwste Clinique miniatuur laat zien.

Deze maand ontvingen de #beautyloverclinique meiden, waaronder ik, een miniatuur van Clinique Moisture Surge Intense skin fortifying hydrator.

Foto 02-06-16 19 56 21Foto 02-06-16 19 56 36Foto 02-06-16 19 56 54Foto 02-06-16 19 57 09

Nu de warme dagen zich afwisselen met koude, regenachtige dagen, is het extra belangrijk om liefde aan je huid te schenken. De wisseling van temperatuur in een week maar ook op een dezelfde dag als je van de warme buitenlucht naar de koele aircotemperatuur binnen loopt, kan je huid op je gezicht beschadigen.

Een goede moisturizer is daarvoor de perfecte oplossing. Ik zal meteen maar eerlijk toegeven dat ik eigenlijk nooit moisturizer gebruik, omdat mijn huid al behoorlijk vet is van zichzelf. Ik heb lang gedacht dat een vette huid helemaal geen moisturizer nodig heeft.

Dat is een misvatting die regelmatig wordt gemaakt. Voor elke huidsoort is moisturizer goed. Het gaat er alleen om wat voor moisturizer je gebruikt. Een echte vochtinbrengde crème zou voor mijn huid veel te vet zijn. Echter, deze van Clinique, gaat vooral om de verzorging van je huid en het versterken van je huid.

Alsnog gebruik ik het product trouwens niet overdag. Als ik de dag begin met deze crème, dan is mijn huid voor het grootste deel van de dag toch wat vettig. Ik ben de crème ook een paar keer op gaan doen voordat ik gaan slapen, en dat is mij heel goed bevallen! ‘S nachts heeft de crème ruim de tijd om in te trekken en zijn voedende krachten uit te oefenen. Ik werd elke ochtend wakker met een babyzacht huidje dat klaar is voor een nieuwe dag make-up en temperatuurverschillen!

Foto 02-06-16 19 57 55Foto 02-06-16 19 58 01Foto 02-06-16 19 58 26Foto 02-06-16 19 58 36

Dit miniatuur bevat 15 ml product en heeft een super handige verpakking. Door het tubetje kan je de hoeveelheid product dat je nodig hebt makkelijk uit de verpakking krijgen, maar niet te veel en ook niet te weinig door het tuutje.

Het product is voor een crème aan de waterige kant, maar het loopt niet direct over je gezicht. Door deze waterige formule is het makkelijk om in je huid te masseren, het product trekt snel in en dat is erg prettig! Het laat geen bijzonder vettige laag achter, gelukkig.

Zou ik dit product aanschaffen in een full sized editie? Nee, dat dan weer niet. Want ik ben erg tevreden met mijn huidige dag- en nachtcrème die mijn huid goed verzorgd zonder ook maar iets van vettigheid toe te voegen en bij een moisturizer blijft dat altijd wel een beetje terug komen. Ik bewaar deze miniatuurversie wel voor dagen dat mijn huidje een boost kan gebruiken!

De Clinique Moisture Surge Intense skin fortifying hydrator koop je voor €22,17 bij Douglas (full sized 30 ml). 

Gebruik jij een moisturizer?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s