Fancy Friday #02: NARS blush in Orgasm + vs. Milani Dolce Pink

Eindelijk weer een Fancy Friday vandaag! En niet zomaar eentje, nee nee, dit is een blogpost waar veel vraag naar was! Namelijk mijn review met foto’s van de NARS blush in Orgasm! Zoals jullie hebben kunnen lezen kreeg ik deze blush van drie vriendinnen voor mijn 21e verjaardag, samen met een paar andere geweldige makeup juweeltjes. Mijn ‘early birthday haul’ lees je hier.

Toen ik afgelopen december in Parijs was, heb ik uiteraard de Sephora uitgebreid rondgesnuffeld. Van een vriendin kreeg ik de tip dat de blush Orgasm van NARS echt geweldig is en oh jeetje wat vond ik hem inderdaad mooi, alleen toen was ik helemaal niet van de blush dus ik besloot hem niet mee te nemen. Natuurlijk bleef de blush vervolgens in mijn gedachten hangen en na wat research op internet naar swatches en reviews, eindigde de blush op mijn verlanglijstje. And here it is!

Schermafbeelding 2016-06-27 om 19.11.09Schermafbeelding 2016-06-27 om 19.11.48Schermafbeelding 2016-06-27 om 19.12.00

De verpakking van NARS is echt heel tof: strak en compact.

Schermafbeelding 2016-06-27 om 19.12.13Schermafbeelding 2016-06-27 om 19.12.19

In de verpakking zit een doorzichtig plasticje om het product en de spiegel van elkaar te scheiden waardoor de spiegel schoon blijft. De blush is niet groot en de spiegel dus ook niet, maar het is wel altijd een pluspuntje als er een spiegel in zit vind ik, dan kan je gewoon met enkel dit product werken als je bezig bent en heb je niet nog een losse spiegel nodig.

Op de foto zie je dat er al wat product naast de pan zit, dat komt omdat ik niet kon wachten met het gebruiken van de blush totdat ik tijd had voor het schrijven van deze blog, haha.

Schermafbeelding 2016-06-27 om 19.12.54Schermafbeelding 2016-06-27 om 19.12.39Schermafbeelding 2016-06-27 om 19.12.30

THAT COLOR. Zo zo zo zo mooi, ik ben er echt verliefd op en kan er zo uren naar staren. De kleur is prachtig lichtroze met de meest goddelijke gouden shimmer er door heen.

Schermafbeelding 2016-06-27 om 19.13.17Schermafbeelding 2016-06-27 om 19.13.25

I mean… wauw! De blush is super gepigmenteerd en hecht goed aan zowel mijn vinger als mijn wangen.

Look at that (en dan heb ik het over de blush, niet over de half afgesleten lipstick haha)! De blush geeft een subtiele maar prachtige roze gloed over mijn wang en geeft ook nog eens een shimmer vanwege de gouden shimmer. Het is dus een beetje een blush en highlight in één! Er is niet veel product nodig om het te zien op mijn wang.

Een tijdje terug alweer schreef ik over de Milani baked blush in 01 Dolce Pink omdat ik ergens had gelezen dat deze blush de budget versie was van NARS Orgasm. Tijd om deze twee eens te vergelijken.

Schermafbeelding 2016-06-27 om 19.13.43

In de verpakking zo naast elkaar zien ze er toch eigenlijk wel heel anders uit… Hoewel ze wel allebei licht roze zijn met een gouden shimmer.

Schermafbeelding 2016-06-27 om 19.13.59Schermafbeelding 2016-06-27 om 19.14.21Schermafbeelding 2016-06-27 om 19.15.20

Op deze swatch foto’s is de linker NARS Orgasm en de rechter Milani Dolce Pink. Je kunt zo duidelijk zijn dat ze niet helemaal hetzelfde zijn maar natuurlijk qua idee wel erg overeen komen. Het grootste verschil is dat Orgasm egaler is wat betreft kleur en roze echt met goud ‘gemixt’ is en bij Dolce Pink is het vooral roze en liggen de gouden glitters en duidelijk bovenop. Verder is Dolce Pink iets intenser in kleur maar daarnaast is het product wat losser en hecht het minder goed aan de huid.

Hoewel de kleuren dus niet exact hetzelfde zijn, zie je het verschil nauwelijks op de wangen. Dus zoek je een goedkopere editie van NARS Orgasm, dan is Milani Dolce Pink zeker de moeite waard.

NARS blush in Orgasm kost €30,00 en is te koop via narscosmetics.eu en via Sephora.fr. 

Milani Dolce Pink koop je voor €10,99 bij Boozyshop.nl.

Welke blush vind jij mooier? Orgasm of Dolce Pink? 🙂

 

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s