Summer Sweethearts #01: Ritual of Karma collectie

Omdat het vandaag eindelijk weer eens een dagje zomerweer was, vind ik het tijd voor de eerste aflevering in de Summer Sweethearts serie! In deze serie vertel ik jullie over mijn 10 favoriete producten voor deze zomer! Een aantal van de producten zijn favs waar ik al jaren bij zweer en sommigen zijn brand new voor dit jaar!

Zoals de titel en de foto al verraadt: Summer Sweethearts #01 is de Ritual of Karma collectie van Rituals! Een jaar (of twee jaar alweer) geleden kwam Rituals met een Limited Edition zomerdouchefoam en dat was zooooo’n fijne geur dat ik baalde toen ik ontdekte dat de LE tijd voorbij was. Toen dit jaar de nieuwe LE collectie in de winkel lag, kocht ik dus meteen de douchefoam om hem te kunnen testen. Wederom vond ik de geur weer lekker en op deze geur was ik nog heel veel meer dol! Inmiddels hebben we thuis drie flessen douchefoam staan als voorraad, verder een pot bodylotion en ikzelf gebruik vrijwel dagelijks de Bed & Body Mist.

Schermafbeelding 2016-07-03 om 21.24.32

De lijn heet dus ‘the Ritual of Karma’ en bestaat uit:
– bodyscrub
– showerfoam
– bodycream
– doucheolie
– bed & body mist
– geurkaars
– geurstokjes

Voor zover ik weet is dit de eerste keer dat Rituals met een bodymist kwam. Deze was ook echt mega snel uitverkocht waardoor ik er mooi naast zat toen de collectie net uit kwam. Mijn moeder wist er bij de tweede stroom gelukkig eentje te scoren voor mijn verjaardag.

Inmiddels heeft Rituals van meerdere lijnen een bed & body mist uitgebracht die ik zeker nog een keer uit ga proberen.

De lijn The Ritual of Karma kenmerkt zich door de geur van ‘holy lotus & bergamot’ en een prachtige lichtblauwe (met een beetje zeegroene tint) verpakking. De geur is heel fris en lekker zomers. Vandaar dat deze lijn ‘Summer Sweetheart’ #01 is!

Foto 25-06-16 21 25 56Foto 25-06-16 21 26 10

The Ritual of Karma shower foam full of kindness – 200 ml – €8,50

Al jaren ben ik dol op de showerfoams van Rituals en deze is geen uitzondering. De showerfoam zoals je hem gewend bent van Rituals en dan met de heerlijke frisse geur van lotus & bergamot.

Foto 25-06-16 21 25 15Foto 25-06-16 21 25 32

The Ritual of Karma soul shimmering body cream – 200 ml – €17,50

De body cream zoals je hem gewend bent van Rituals, maar dan met een speelse subtiele glitter, die je huid prachtig laat glimmen wanneer de zonnestraaltjes op je vallen. Mega fijn en heerlijk na het douchen om langer na te kunnen genieten van de geur.

Foto 25-06-16 21 26 33Foto 25-06-16 21 26 43

The Ritual of Karma good karma mist – 50 ml – €16,50

En tot slot mijn huidige obsessie: de bed & body mist! Jeetje wat is deze geur heerlijke als mist. Het zit in een mooi, luxe ogend flesje en het product heeft een niet al te intense geur. Nadeel is dat de geur bij mijzelf best vlug vervlogen is, dus een extra spraytje is op de dag wel nodig.

Om de geur extra lang te behouden douche ik eerst met de showerfoam, vervolgens gebruik ik de body cream en tot slot spray ik de mist. Perfecto!

Ik keek net op de site en online is de mist alweer uitverkocht! Zo populair is deze dus. Ik geloof dat ik er nog eentje reserve ga kopen als ik hem tegen kom in de winkel, want ik ga balen als mijn huidige flesje leeg is!

Het leuke van ‘The Ritual of Karma’ collectie is dat er veel campagne omheen wordt gevoerd. Zo begon Rituals met een 30 Days of Karma challenge toen de collectie net uit was. Elke dag kreeg je dan een mailtje met tips om te werken aan positieve karma. Verder hebben ze een soort magazine/catalogus gemaakt die je krijgt bij aankoop van een product uit de lijn. En tot slot krijg je bij aankoop van iets uit de lijn twee karma bracelets: een voor jezelf en eentje om weg te geven. Super leuk!

Dus lieve lezers: ‘Do good and good will come your way’. 

Tot zover ‘Summer Sweethearts’ numero uno! Binnenkort nummer 2!

 

5 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s