Clinique Long Last Lipstick in Matte Crimson

Inmiddels is juli alweer een tijdje bezig, maar jullie hebben nog een Clinique #glamourbeautylovers blog van mij tegoed van juni! Alle beautylovers kregen van Glamour een mailtje omdat het pakketje van juni vertraagd was, daarom duurde het nog even voordat we van ons nieuwe product konden genieten.

Afgelopen week lag er eindelijk wat op mijn deurmat! En ook niet zomaar een product!

Schermafbeelding 2016-07-09 om 10.38.57

Ik zag de verpakking en was meteen verkocht! Wat ontzettend schattig. De verpakking heeft teksten als ‘love’, ‘ kiss n tell’, ‘pucker up’. En ik was natuurlijk heel blij dat het een lipstick is, want daar heeft een mens nooit genoeg van! šŸ™‚

De lipstick is de Long Last Lipstick van Clinique in de kleur ‘Matte Crimson’ die wordt omschreven als een vurig rood.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je lipstick vervaagt, want de Long Last Lipstick van Clinique blijft uren perfect zitten door de nieuwste technologie. En zoals alle Clinique-producten is de lipstick ook op allergieĆ«n getest en 100% parfumvrij.’Ā 

De lipstick in deze uitvoering is een collector’s item, speciaal voor de Beautylovers! Super leuk! De kleur bestaat wel in het echt en valt onder de Soft Matte lijn.

Schermafbeelding 2016-07-09 om 10.38.16Schermafbeelding 2016-07-09 om 10.38.37Schermafbeelding 2016-07-09 om 10.38.10

Wauw, dat is nog eens rood! De naam ‘Matte Crimson’ gaf mij de indruk dat de lipstick helemaal matte is, maar ik vind het product daarvoor wel erg glimmen. De normale editie valt onder de Soft Matte lijn, wat al een beetje een excuus geeft voor het glimmen.

Een prachtige rode kleur trouwens, waarvan ik wel eerlijk moet bekennen dat ik hem niet zo snel zal dragen. Maar wie weet wat voor feestje ik ooit nog eens heb waarbij deze te pas komt!

Schermafbeelding 2016-07-09 om 10.39.05Schermafbeelding 2016-07-09 om 10.39.12

De eerste swatchfoto is in de zon en de tweede in de schaduw. Op de shaduwfoto lijkt de lipstick inderdaad matte maar in de zon zie je toch best wat glans. Voor Soft Matte kan deze wel door!

De lipstick is super smooth met een mega intense kleur: heel goed gepigmenteerd.

Ook nog even een swatch op mijn lippen. Het is echt een super intens rode kleur. Mooi voor het juiste feestje. Net als bij de swatch was het product heel creamy om aan te brengen op mijn lippen waardoor het als een verzorgende lipstick voelt. Goed punt dus. De keerzijde van de medaille is dan wel dat het product iets minder long lasting is, omdat het makkelijk van de lippen af ‘glijdt’.

Ik heb de lipstick niet heel lang gedragen, maar het uurtje dat ik het op heb gehouden (zonder eten en drinken), bleef ie netjes zitten!

De Clinique Long Last Lipstick in ‘Matte Crimson’ koop je voor ā‚¬24,- bij Douglas.

Wat is jouw favoriete rode lipstick?

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s