Sephora Haul – juli ’16

Afgelopen maandag ontving ik een pakketje van Sephora waar ik met veel smart op had zitten wachten. Ik had een bestelling geplaatst bij Sephora (via de Franse website) omdat mijn mascara bijna op is (Too Faced Better Than Sex). Het kan natuurlijk even duren voordat een pakketje uit het buitenland binnen is, dus daarom heb ik op tijd een nieuwe besteld.

Natuurlijk bleef het niet bij enkel de mascara (ook gezien de kosten van de verzending), dus ik kan jullie nu laten zien wat ik kocht! En extra leuk: ik kreeg er veel gratis dingetjes bij! Extra punten voor Sephora :).

Als ik bij Sephora bestel, dan kies ik altijd voor een gratis cadeauverpakking. Afhankelijk van wat je hebt aangeschaft, krijg je een papieren cadeauzak, kleine doos of grote doos. Zeker de grote dozen zijn super praktisch: ze zijn dan wel van karton maar ze zijn stevig, sluiten goed met een magneetje en zijn stijlvol om spullen in op te bergen. En tsja… ik zou geen echte Nederlander zijn als ik daar geen gebruik van maak!

Schermafbeelding 2016-07-11 om 20.19.23

Ziet dit er niet uit als een cadeautje!? En dat terwijl ik het gewoon zelf heb gekocht, haha.

Schermafbeelding 2016-07-11 om 20.20.07

Ik kocht dus een nieuwe Better Than Sex mascara van Too Faced. Dit is de mini variant, handig voor op reis!

Over het algemeen geldt voor producten dat een full sized product voordeliger is dan een miniatuur of reisversie, en dat is ook voor deze mascara! Maar ik kon het niet laten om het kleintje ook een keer te kopen…

Schermafbeelding 2016-07-11 om 20.20.26

Nu kan ik mooi deze ‘familie’foto maken! 🙂 De Better Than Sex mascara full sized, de Better Than Sex waterproof mascara en dan het kindje in het miniatuur.

Zoals jullie weten is de Better Than Sex mascara echt hands down de allerbeste mascara die ik ooit heb geprobeerd en ik heb zo het vermoeden dat het deze titel nog wel een tijdje blijft dragen. Ik heb jullie ook een comparison post beloofd van de normale en de waterproof mascara, maar tot nu toe kwam ik steeds andere dingen tegen die ik leuker vond om over te schrijven, oepsie! Dit weekend staat de post op mijn to do lijstje, dus houd Weeks of Beauty in de gaten!

De Too Faced Better Than Sex mascara in het mini kost €12,00, te koop via Sephora.fr.

Schermafbeelding 2016-07-11 om 20.19.43Schermafbeelding 2016-07-11 om 20.19.53

Verder kocht ik deze vier schattige nagellakjes! Mijn ervaring met deze kleine Sephora lakjes is dat de kwaliteit niet geweldig is, omdat ze erg snel gaan chippen, maar keer op keer ben ik weer verliefd op de grote keus in kleurtjes en de schattige flesjes. Deze vier kleurtjes komen uit de nieuwe collectie ‘Tropical Pastel’.

De Sephora Color Hit nagellakjes zijn €3,90 per stuk en wederom te koop bij Sephora.fr.

De lakjes zijn dus per stuk totaal niet duur ennn bij aankoop van vier van deze lakjes, kreeg je er een hele schattige nagellak’tribune’ erbij in dezelfde stijl als de promotie van deze collectie.

Schermafbeelding 2016-07-11 om 20.20.40Schermafbeelding 2016-07-11 om 20.20.52

De tribune is zo uit te schuiven en dan passen er 12 lakjes in! Wel natuurlijk alleen de Sephora lakjes, maar goed, ik heb er gelukkig al 8 totaal!

Schermafbeelding 2016-07-11 om 20.21.01

Zo ziet het er uit met de vier nieuwe lakjes erin.

Verder kreeg ik bij deze bestelling dit schattige toilettasje! Deze kreeg ik bij besteding van €12 of meer aan Travel Sized producten, de mascara dus. Ik geloof dat dit tasje meer bedoeld is als bikinibag of hoe je zoiets noemt (voor je natte zwemkleding), maar ik denk dat ik het als strandtasje ga gebruiken, zodat er geen zand bij mijn telefoon e.d. komt!

Schermafbeelding 2016-07-11 om 20.21.13

En tot slot de drie samples die je bij elke bestelling uit kunt kiezen. Deze keer had ik erg leuke opties! De Biotherm Aquasource gel en de NARS Illuminator zijn luxe samples, nice! Wat de Biotherm Aquasource gel is heb ik nog geen idee van, maar ik ga het zeker uitproberen. En de NARS Illuminator sample vind ik echt heel tof want die staat al een tijdje op mijn product watchlist, omdat ik helemaal into liquid highlighters ben op het moment. Deze Illuminator is ook nog eens in de kleur Orgasm, waarvan ik sinds kort de blush heb en de nagellak ervan al een tijdje in mijn bezit heb. Leuk!

En dan de Givency parfumsample… Toen ik deze tussen de spulletjes vandaan haalde was ik echt zo van, ik zal toch zweren dat ik deze niet heb gekozen. En dat klopt inderdaad, ik heb het net even terug gezocht in mijn orderoverzicht. Ik had gekozen voor een sample van een Glamglow maskertje, maar ag, je kan ook niet alles hebben. Ik heb al zoveel leuke dingen bij deze order gekregen. Wat ik er wel echt even over wil zeggen is dat ik op de een of andere manier aaaaaltijd Givenchy parfum samples krijg als ik niet kan kiezen… Alsof Givenchy elke winkel zoveel samples geeft dat dat de enige keus is, haha.

Tot zover mijn hele leuke Sephora bestelling! Wat zou jij willen shoppen bij Sephora?

 

 

6 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s