Christian Louboutin nailpolish in Bengali

Hoewel deze nagellak eigenlijk in een Fancy Friday post thuis hoort, kan ik niet langer wachten om deze prachtige nagellak aan jullie te laten zien!

Eventjes terug was ik de Lucky Winner van de Giveaway op de Facebook pagina Makeup Group by CE. Zeker de moeite waard om de groep te bekijken! Er zijn raffles, giveaways en er worden veel mooie producten verkocht!

En dan is het nu tijd voor het product waarvoor deze blog is: een nagellak van Christian Louboutin. Ja zeker ja zeker! En het is de mooiste nagellak die ik ooit heb gezien!

Schermafbeelding 2016-08-13 om 16.53.40Schermafbeelding 2016-08-13 om 16.53.24Schermafbeelding 2016-08-13 om 16.53.47

De nagellak zit in een classy, stevig doosje met het logo erop. De ‘dop’ van het flesje steekt er zo bovenuit en dat vind ik echt heel gaaf.

Schermafbeelding 2016-08-13 om 16.53.54Schermafbeelding 2016-08-13 om 16.54.04Schermafbeelding 2016-08-13 om 16.54.17Schermafbeelding 2016-08-13 om 16.54.32

De punt geeft de iconische, scherpe Louboutin hak aan van de prachtige Louboutin heels. Het potje heeft een een diamant-achtige vorm. Samen geeft het een super fancy, luxe uitstraling.

De kleur van de nagellak heet dus Bengali. Het is een intense strawberry pink, een kleur die ik echt prachtig vind!

Schermafbeelding 2016-08-13 om 16.54.42

Het kwastje is smal en precies, waardoor de nagellak preciezer aangebracht kan worden. De struggle die ik wel nog een beetje heb is dat je lakt met die hele punt in je hand en daarom schoot mijn hand nog wel eens een beetje uit en had het precieze kwastje geen zin haha. Nog even oefenen voor wat handvastigheid!

Schermafbeelding 2016-08-13 om 16.54.55Schermafbeelding 2016-08-13 om 16.55.22

De lak is echt super gepigmenteerd. Een enkel laagje did magic, meer was er niet nodig. De lak heeft zelf ook al een mooie glans, waardoor een topcoat eigenlijk niet eens meer nodig is. Ik kies er zelf wel altijd voor zodat de lak langer blijft zitten.

Op mijn nagels is de kleur iets rozer dan op de foto, door de lichtinval kwam de rode ondertoon wat meer naar boven. Zoals je de kleur in de eerste paar foto’s in het flesje ziet, zo is de kleur ook op mijn nagels.

De lak droogt lekker snel, extra pluspunten. Vervolgens was ik erg benieuwd naar hoe lang de lak zou blijven zitten. De eerste twee dagen bleef de lak flawless zitten, op dag 3 kwamen de eerste kleine chips. Op dag 6 moest ik de nagellak er af halen omdat ik het niet meer mooi vond met alle chips.

De lak blijft dus bijna een week zitten, wat niet slecht is, maar voor de prijs had ik toch wel wat langer verwacht! Gelukkig wissel ik zeker 1 of 2 keer per week van kleur normaliter haha. Dan heb ik nergens last van.

Christian Louboutin nailpolish in Bengali kost 50 dollar en kan je o.a. online kopen. 

Het is met zekerheid de duurste nagellak die ik nu bezit. Het is een echt collectersitem dat prachtig mijn vensterbank siert en ook nog eens prachtig is op de nagels! Ik ben er zeker blij mee!

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s