Cult Beauty Haul – Becca & Beautyblender

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een haul schreef en het was dus weer hoogtijd! De website Cult Beauty verkoopt beautymerken die worden gezien als ‘Cultwaardig’: klanten die producten van deze merken gebruiken, zweren erbij.

Merken die Cult Beauty verkoopt lopen uiteen van Beautyblender en Tata Harpers naar Koreaanse merken zoals Tony Moly en Mizon. Ik had de website al een tijdje op het oog, voornamelijk omdat ze het merk Becca ook verkopen. Becca, vooral bekend van de Champagne Pop highlighter, heeft een aantal prachtige highlighters in zowel poedervorm als liquidvorm. Natuurlijk hebben ze nog meer producten, maar de highlighters hebben mijn speciale interesse en zijn volgens mij ook het meest populair.

Afgelopen week ontving ik de Cult Beauty nieuwsbrief waarin een speciale week werd aangekondigd: MakeupShakeup. Dat betekende verschillende cadeautjes bij bepaalde acties en gratis worldwide shipping. Ik vond het een goede reden om eindelijk een highlighter van mijn verlanglijstje te kunnen strepen!

Dit zijn de goodies die de postbezorger kwam brengen. De bestelling zat in een stevige kartonnendoos met logo. Daar omheen zat een zwarte plastic verpakking met de adresinformatie e.d. De doos was gemakkelijk te openen en uit te vouwen. Alle producten waren in een pakketje van zwart papier ingepakt zodat het niet los door de doos zou bewegen. Tot slot zat de Becca highlighter in extra bubbeltjes papier. Ik ben dus helemaal tevreden met de verzending door Cult Beauty!

Schermafbeelding 2016-08-29 om 16.29.02

Dit zijn de twee gratis samples die ik uitkoos – Pore Refine Silky Essence van Mizon (een Koreaans huidverzorgingsmerk) en Pure Cloud Cream van Skyn Iceland. Beide twee dingen die ik leuk vind om te testen (soms kan je op websites alleen kiezen uit samples waarvan je denkt wat moet ik er mee haha).

Schermafbeelding 2016-08-29 om 16.28.51

Bij de aankoop van een Beautyblender kreeg je deze schattige miniatuurtjes van de Solid Blendercleanser en de Liquid Blendercleanser. De solid cleanser had ik een tijdje terug in full size gekocht maar omdat ik 20 euro voor een cleanser bij nader inzien te prijzig vond, heb ik hem voordat ik het ging gebruiken terug gebracht. Nu kan ik hem dus mooi testen en beslissen of ik de prijs in het vervolg misschien wel wil de moeite vind!

Ik had de roze Beautyblender al en daar ben ik heel tevreden over, dus ik vond het tijd voor een backup. Ik koos voor deze mooie rode Beautyblender. Bovendien is het verstandig om de beautyblender eens in de paar maanden te vervangen, dus deze ligt dan alvast klaar!

De Red.Carpet Beautyblender koop je voor 16 pond bij Cultbeauty.co.uk.

De Beautyblender in deze rode editie kan je overigens ook kopen bij Douglas!

Schermafbeelding 2016-08-29 om 16.12.05

En dan de highlighter juweeltjes! Bij aankoop van 30 pond of meer aan Becca producten, kon je kiezen uit de Shimmering Skin Perfector in Opal of Moonstone als cadeautje.

Schermafbeelding 2016-08-29 om 16.12.18Schermafbeelding 2016-08-29 om 16.13.22Schermafbeelding 2016-08-29 om 16.12.49Schermafbeelding 2016-08-29 om 16.12.56Schermafbeelding 2016-08-29 om 16.13.13Schermafbeelding 2016-08-29 om 16.13.05

Ik kocht de Becca Shimmering Skin Perfector Pressed in Moonstone. In eerste instantie wilde ik voor Champagne Pop gaan omdat velen zo super enthousiast zijn over deze kleur, maar ik twijfel of de kleur misschien te donker is voor mijn lichte huid. Ik wil Champagne Pop dus eerst een keertje swatchen en uitproberen.

De lichtste kleur highlight van Becca is de kleur Pearl. Dit is zoals de naam doet vermoeden echt een parelkleurige poeder, wat ik dan weer iets te overdreven wit vond. Ik koos dus voor Moonstone, de eenna lichtste kleur!

De verpakking van de highlight is zo luxe! Het is stevig, ligt lekker in de hand en het heeft een fijne spiegel aan de binnenkant.

Becca Shimmering Skin Perfector in Moonstone koop je voor 32 pond bij Cultbeauty.co.uk

Schermafbeelding 2016-08-29 om 16.13.31Schermafbeelding 2016-08-29 om 16.13.39

Ook de Shimmering Skin Perfector koos ik in Moonstone. Ik vind het mooi om een liquid highlighter als basis te gebruiken en dan de poederhighlighter te layeren.

Ik vind het zo ontzettend leuk dat je gewoon een full sized Shimmering Skin Perfector erbij kreeg! Dit is de 20 ml versie, hij bestaat ook (en dan met pompje) in een 50 ml versie. Ik geloof dat de 20 ml versie niet op Cult Beauty te koop is, maar ik heb hem wel gezien op de website van Babassu. Daar is ie ongeveer €20, wat ik nu dus mooi bespaard heb!

Becca Moonstone Shimmering Skin Perfector Pressed liquid highlight

De linkerswatch is de pressed highlighter: wauw! De highlighter is super goed gepigmenteerd en voelt zacht aan. Ik hoef nauwelijks druk te zetten op de poeder om product op mijn vinger of kwast te krijgen.

Rechts zie je de liquid highlighter na het blenden. Het geeft een prachtige koel gouden glow. De kleur van beide formules zijn zo goed als exact. Dit maakt ze dus perfect om te layeren!

Tot zover mijn fijne shoplog! Welk product vinden jullie het meest leuk?

 

 

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s