NYX Strobe of Genius Illuminating Palette

Net terug van een heerlijk weekje Valencia betekent nadromen over zon, zee, strand, lekker eten, relaxen, cultuur snuiven ennnn natuurlijk even shoppen! Ik heb in Valencia een aantal dingen bij Sephora gekocht en tot mijn blije verrassing was er ook een NYX winkel! Binnenkort kunnen jullie een shoplog verwachten maar nu al wil ik jullie graag één van de pareltjes laten zien: het NYX Strobe of Genius Illuminating Palette.

Vaak maak ik van te voren een verlanglijstje als ik ga winkelen in het buitenland en/of een nieuwe winkel, maar dit palette zag ik in de winkel voor het eerst, ging ik swatchen en kocht ik direct. En wat ben ik daar blij mee. Kijk met mij mee!

schermafbeelding-2016-09-08-om-15-07-13schermafbeelding-2016-09-08-om-15-07-36

Het palette bevat 7 verschillende strobing kleuren: 2 zijn rozig en goed als blush te gebruiken, een is bruin en te gebruiken als bronzer, 2 hebben een ‘bijzondere’  kleur en zijn wat mij betreft inzetbaar voor colorcorrecting en tot slot bevat het palette 2 klassieke highlighter kleuren.

Alle 7 kleuren zijn prachtig shimmering en in principe kan je ze dus allemaal als highlighter gebruiken, maar er kan dus nog meer mee, zoals ik hierboven al beschreef. En daarnaast zijn ze ook prima inzetbaar als oogschaduw trouwens!

schermafbeelding-2016-09-08-om-15-07-45

Wat een prachtige kleuren, niet waar?

Het palette is van zwart plastic gemaakt met een doorzichtige bovenkant en ik vind het er strak en mooi uit zien. Door het materiaal niet perse heel luxe of iets dergelijks, maar het oogt ook zeker niet goedkoop. De verpakking heeft wat liefde nodig om open te krijgen, ik hoop dat dat na een tijdje wat soepeler gaat.
Het voelt stevig genoeg in de hand, al moet je er niet mee gaan gooien of iets dergelijks. Op de terugreis van Valencia terug naar Nederland heb ik dit palette voor de zekerheid ook maar in mijn handbagage meegenomen, want je weet maar nooit hoe agressief ze met de bagage doen.

schermafbeelding-2016-09-08-om-15-07-54schermafbeelding-2016-09-08-om-15-08-07

De eerste vier kleuren zijn de bovenste rij in het palette v.l.n.r. en de rechter drie kleuren zijn de onderste rij v.l.n.r.

Op de gele kleur na pakken alle kleuren goed aan mijn kwast en huid. De gele heeft iets meer buildup nodig om goed zichtbaar te zijn. De pigmentatie van de andere kleuren zijn helemaal prima. Omdat het product wat droog aanvoelt (ik ben het wat meer crèmig gewend van mijn favoriete highlighters), zou ik het product van de highlights een 7 geven. Niet de allerallerbeste kwaliteit van de wereld dus, maar wel zeer goed voor een budgetmerk!

Het NYX Strobe of Genius Illuminating Palette kost ongeveer €17 en is te koop in NYX winkels. 

Wist je al dat er binnenkort een NYX winkel in Amsterdam komt?! Helemaal leuk!

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s