Valencia haul – NYX, Baby Lips, Sephora

Zoals jullie al eerder op Weeks of Beauty konden lezen ben ik deze zomer een weekje naar Valencia geweest. Het was echt ontzettend lekker weer, eigenlijk zelfs een beetje te heet, maar we hebben alsnog leuke dingen kunnen doen. Het was een vakantie waarbij luieren op het strand werd afgewisseld met cultuur bekijken in het centrum en natuurlijk lekker winkelen.

Vandaag laat ik jullie, zoals beloofd, mijn aankoopjes zien!

schermafbeelding-2016-09-18-om-11-14-00schermafbeelding-2016-09-18-om-11-14-24schermafbeelding-2016-09-18-om-11-14-17schermafbeelding-2016-09-18-om-11-14-12

Even langs piepen in de NYX winkel stond op de planning, maar ik had helemaal niet verwacht dat ze zoveel leuke dingen zouden hebben! Ik ken wel een deel van NYX collectie, maar had geen idee dat er nog veel meer was. Ik kocht het Strobe of Genius Illuminating Palette (lees hier mijn review) waar ik erg enthousiast over ben. Verder kocht ik mijn eerste NYX soft matte lip cream in de kleur Cannes. Inmiddels heb ik deze collectie al wat uitgebreid, stay tuned voor een review van de NYX lippies!

En verder kocht ik twee single eyeshadows in de kleuren Sex Kitten (vooral vanwege de grappige naam) en Gold Lust.

schermafbeelding-2016-09-18-om-11-15-29

Dit zijn de swatches van de twee kleuren, links Gold Lust en rechts Sex Kitten. Ik had Sex Kitten eerlijk gezegd wat meer shimmer verwacht. Gold Lust heeft wel een prachtige shimmer.

Toen ik de twee singles in mijn Z-palette deed kwam ik er achter dat ik duidelijk een ‘type’ heb wat betreft eyeshadow kleuren…

schermafbeelding-2016-09-18-om-11-15-41

Oepssss… De linker twee kleuren zijn Amberlights en Gleam van Mac Cosmetics en de rechter twee zijn dus Gold Lust en Sex Kitten van NYX. Bijna exact dezelfde kleuren, haha. Een mooi moment om meteen even te testen welke beter zijn.

schermafbeelding-2016-09-18-om-11-15-54
Mac Amberlights – NYX Gold Lust – NYX Sex Kitten – Mac Gleam

De grootste verschillen zijn dat NYX Gold Lust meer shimmer heeft dan Mac Amberlights, maar Amberlights heeft wel meer intensiteit van de kleur. En dat geldt precies andersom voor de roze kleuren: NYX Sex Kitten heeft meer pigmentatie en Mac Gleam heeft meer shimmer.

De volgende keer ga ik even wat beter nadenken voordat ik de twee mooiste eyeshadows koop, haha.

schermafbeelding-2016-09-18-om-11-13-50schermafbeelding-2016-09-18-om-11-14-36schermafbeelding-2016-09-18-om-11-14-47

Na een intense zoektocht in de bloedhitte vond ik eindelijk de Sephora: dit bleek gewoon een kleine counter te zijn in een van de El Corte Inglés warenhuizen. Dat het zo klein was stelde me een beetje teleur, er waren namelijk maar weinig merken vertegenwoordigd in de counter. Wat ook erg jammer was, was dat de Too Faced Melted Matte die ik wilde volledig was uitverkocht, ook in de tweede Sephora counter die ik later nog bezocht. Ondanks deze kleine teleurstelling heb ik wel een paar leuke dingen kunnen scoren die ook op mijn verlanglijstje stonden.

Allereerst een shitload aan sheetmasks van Tony Moly en Skin79 (nog nooit van gehoord, maar ziet er leuk uit) en een voetmaskers + neusstrips van Sephora. Verder kocht ik een travelsized the Porefessional van Benefit. Deze heb je in Nederland alleen full sized in de losse verkoop maar omdat ik hem eerst graag wil testen zocht ik hem in het klein. En verder hetzelfde verhaal voor het Glamglow Youthmud masker. Dit potje is super schattig en klein (en ook te koop op de website van de Franse Sephora).

schermafbeelding-2016-09-18-om-11-14-55schermafbeelding-2016-09-18-om-11-15-03schermafbeelding-2016-09-18-om-11-15-09

Tot slot liep ik geheel toevallig (in de enige supermarkt waar we de hele vakantie in zijn geweest en we alleen even inliepen om tissues te halen) tegen een Baby Lips aan die ik nog niet heb! Het is de vierde uitvoering van de Pop Art collectie. Dit is de uitvoering Piña Colada Pow en die had ik nog niet, dus me happy! Mijn review van de andere drie Baby Lips uit de Pop Art collectie, lees je hier.

Zoals je ziet heb ik geen extreme shopsessies uitgevoerd, maar desondanks ben ik wel erg blij met al mijn aankoopjes!

Ik liet in mijn review over het NYX Strobing palette al weten dat er binnenkort een NYX winkel in Amsterdam komt. Inmiddels weet ik dat deze winkel in November zal openen in de Kalverstraat, ongeveer tegenover Forever21 (zag ik op de reflectie van foto’s). Helemaal leuk! En doei geld… haha!

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s