#weeksofbeautyChristmas Lush Christmas haul

De winkels vullen zich langzaam maar zeker weer met kerstcollecties en hoewel dit in Engeland en de Verenigde Staten wat sneller gaat dan in Nederland, is er ook in Nederland al het een en ander aan kerstcollecties te vinden.

Dit jaar laat ik jullie graag weer een aantal leuke kerstproducten en giftsets zien en dit jaar doe ik dat onder de hashtag #weeksofbeautyChristmas.

En hoe kan ik #weeksofbeautyChristmas nou beter beginnen dan met een Lush haul!? Want, eerlijk is eerlijk, Lush heeft elk jaar toch wel een van de meest leuke kerstcollecties. Het is in ieder geval de kerstcollectie waar ik altijd weer het meest naar uit kijk!

Afgelopen week plaatste ik een bestelling via de Britse website van Lush (www.uk.lush.com) omdat ze daar een aantal exclusieve producten hebben, sommige producten al eerder in de winkel/online hebben dan in Nederland en er naar mijn idee gewoon meer voorraad is. Later in de week ging ik ook nog even langs bij de Lush winkel in Rotterdam om een aantal producten die ik nog niet kende ook nog even te kunnen ruiken en bekijken voordat ik deze aanschafte.

Kijk met mij mee waar ik mee thuis kwam! Dit zijn de producten die ik voor mijzelf heb gekocht, ik heb ook een aantal geweldige kerstproducten gekocht als cadeaus! Zeker de ‘kant-en-klare’ Kerstcadeaus van Lush zijn to die for!

foto-09-10-16-14-56-47

Een van mijn favoriete producten van Lush is als sinds het begin de bathbomb. Je gooit deze in bad en er komt een spektakel uit de bathbomb je badje in drijven: kleurtjes, sterretjes, glitters… noem maar op!

Dit zijn de vier bathbombs die ik kocht:

Zoals je in het lijstje kunt zien is de Snow Angel een Bath Melt. Daarbij ligt de nadruk op het intens voedende karakter van de ingrediënten, maar het idee is in principe hetzelfde als een Bath Bomb, want some glitter it gives!

De Snow Angel en de Butterbear kende ik al van vorig jaar. Elk jaar schijnt de Butterbear ontzettend populair te zijn en vaak snel uitverkocht. Ik ben benieuwd hoe het dit jaar zal lopen.

De Northern Light Bath Bomb sprak mij aan omdat ik een demo op Youtube had gezien, en de magische kleuren mij erg aanspreken. Hetzelfde geldt voor de Star Dust Bath Bomb: het ziet er saai en wit uit, maar er schijnt een prachtig effect uit te komen.

foto-09-10-16-14-58-51

Eerder dit jaar kocht ik met Pasen voor het eerste een Shower Jelly. Ik kocht de Bouncy Bunny Shower Jelly en jeetje wat was dat een leuk product. Je kunt hem gewoon onder de douche gebruiken als zeep. Zodra je het nat maakt en je handen er langs wrijft, ontstaat er sop waar mee je jezelf kunt wassen. De flubberige structuur maakt het heel leuk om er mee te douchen: weer eens wat anders!

foto-09-10-16-14-59-38foto-09-10-16-15-01-15foto-09-10-16-15-01-04

Uit de kerstcollectie kocht ik de Santa’s Belly Shower Jelly van de Britse webshop. Het schijnt dat deze wat later ook in de Nederlandse winkels verkrijgbaar gaat zijn. De jelly is een rode bal met een gouden gesp voorop. In de jelly zitten allemaal gouden sterretjes. Omdat deze vrij waterig is, heb ik hem to be safe in het doosje laten zitten.
De geur is heerlijk en geeft me een warm gevoel… perfect voor kerst!

Santa’s Belly Shower Jelly koop je voor 4,25 pond bij Lush UK (en binnenkort  als het goed is ook in NL).

foto-09-10-16-14-59-14foto-09-10-16-15-00-12foto-09-10-16-15-00-20

De andere jelly, die in het grotere potje, is Papa Noël: een Face Wash Jelly! In de mega leuke vorm van Santa’s Beard. Hoe leuk is dat! In de winkel wilde ik deze even ruiken voordat ik hem aan zou schaffen. De citrusgeur beviel me erg goed.

Deze jelly maak je ‘s ochtends nat met je handen en met het sop dat er af komt maak je je gezicht schoon. Hoewel het product enigszins op mannen gericht is, heb ik mij laten vertellen dat het een ‘unisex’ product is. En sowieso, geurvoorkeur heeft niets met mannen of vrouwen te maken natuurlijk. 🙂

Ik kan in ieder geval niet wachten om dit product te gaan gebruiken!

Papa Noël Face Wash Jelly koop je voor €11,95 bij Lush, in de winkel of online

Verder heb ik ook een sample gekregen van de Snowman Shower Jelly.

foto-09-10-16-15-01-56foto-09-10-16-15-02-33foto-09-10-16-15-02-43

Voor het eerst kocht ik een stuk zeep bij Lush. Een medewerker liet me de nieuwe zeepjes voor de Kerstcollectie en Halloween collectie ruiken (ruik zeeeeker even aan de Fireside zeep van de Halloween collectie, mind blown hoe realistisch deze zeep ruikt naar de naam!) en ik werd verliefd op de Shooting Stars zeep. De zeep ziet er prachtig uit met alle magische kleuren, het bevat mooie gouden glitters en het ruikt goddelijk. Heerlijk fris van de limoenolie en stervruchten.

schermafbeelding-2016-10-09-om-15-56-09
Foto van Lush.nl

De sterren in dit blok zeep zijn een soort van 3D, je kan vanaf alle kanten de mooie kleuren en vormen zien in de zeep. Zo prachtig als bovenstaand blok ziet mijn zeepje er helaas niet uit, omdat dit het grote blok is wat Lush binnenkrijgt en daar snijden ze vervolgens stukjes vanaf.

De Shooting Stars zeep koop je voor €5,95 per 100 gram bij Lush, in de winkel of online.

foto-09-10-16-14-58-09foto-09-10-16-14-58-14foto-09-10-16-14-58-35

Als laatste kocht ik nog iets wat ik nog nooit eerder heb geprobeerd: Fun. Fun is een soort Playdough: je kan er mee ‘knutselen’. En het mooie is: het is ook zeep! Fun is in alle soorten kleuren die je je maar kunt bedenken te krijgen bij Lush. Nu voor de Kerstcollectie hebben ze een aantal setjes gemaakt waarin bepaalde kleuren gecombineerd worden (met hun eigen geurtje). Dit setje bevat zoals je ziet de kleuren  van de kerstman. Zo heb je ook een Snow Fairy setje en een setje met de kleuren om een rendier te creëren.

Santa Fun koop je voor €7,95 bij Lush, in de winkel of online

Ik ben echt super duper blij met mijn aankoopjes en kan niet wachten om ze te gebruiken. Afgelopen weekend ben ik alvast in bad gegaan met een van de Bath Bombs en verzorgde ik mijn gezicht met het Cupcake Maskertje van Lush. De verse gezichtsmaskertjes had ik ook nog nooit eerder geprobeerd van Lush!

Welke Lush producten hoop jij onder de Kerstboom te vinden (of koop je natuurlijk lekker voor jezelf)?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s