Glamour x Clinique Beautylovers event

Het is eventjes stil geweest op Weeks of Beauty… Ik kreeg namelijk een allergische reactie van een bepaald product op mijn gezicht, waardoor ik het een tijdje makeuploos wilde houden! Ik had een aantal nieuwe producten geprobeerd en er zat dus iets tussen waar mijn huid niet zo goed tegen kan. Ik weet alleen niet zeker welk product het was, dus voordat ik een ‘slechte’ reactie ga schrijven over een bepaald product (zie je de woordgrap? haha!), wil ik eerst zeker weten wat het was. Dus mocht ik daar nog achterkomen, dan horen jullie dat!

Maar anyway, ik ben weer terug en uitslagloos, dus ik kan weer vollop makeup gebruiken! 🙂 Gister trapte ik dat goed af door samen met mijn goede vriendin Tamar naar het Glamour x Clinique Beautylovers event te gaan. Zoals jullie waarschijnlijk weten ben ik iets minder dan een jaar terug uitgekozen als Glamour Beautylover voor het merk Clinique. Dat betekent dat ik elke maand een miniatuur of full sized product van Clinique ontvang om deze te testen en hierover te posten op social media.

Het event stond in het teken van een ‘Pepstart in de ochtend’, gebaseerd op de nieuwe verzorgingslijn van Clinique. Kijk met mij mee naar de dag!

schermafbeelding-2016-10-30-om-14-14-22

Het evenement vond plaats in De Hallen Studio’s in Amsterdam. Voor mij lekker makkelijk bereikbaar met de trein en tram! De ochtend werd geopend door de hoofdredacteur van Glamour (niet te zien op deze foto trouwens) en Manuel Broekman als host.

We konden een healthy ontbijtje halen: er waren bakjes fruit, pannenkoekjes, dadel powerballetjes, een soort van puree van amandelen, een aantal soorten sapjes en ook een heerlijke verse muntthee was verkrijgbaar.

schermafbeelding-2016-10-30-om-14-13-46schermafbeelding-2016-10-30-om-14-14-09

Aan het begin van de ochtend liet ik mijn haar vlechten. Dat werden uiteindelijk twee reversed ingevlochten vlechten. Erg leuk!

schermafbeelding-2016-10-30-om-14-14-41

De locatie was leuk aangekleed met witte meubelen en fel gekleurde ballonnen en bloemen in de kleuren van de Clinique Pepstart producten. Er was ook een hoekje waar de nieuwe producten van Clinique getest konden worden.

clinique-beautylovers

Op het event konden we een leuk aandenken maken: er stond een Clinique wall waar je met cardboard beautyproducten voor kon poseren. De foto die je dan op Instagram postte, kon je laten afdrukken op een magneetje! Hoe leuk!

Tegen het einde van de ochtend stond er nog een sessie yoga gepland! Niet helemaal wat je verwacht tijdens een beautyevent maar met oog op de Pepstart in de ochtend past het eigenlijk wel goed in het thema. Mijn conclusie is dat yoga niet helemaal mijn ding is (lees: totaal niet), maar ik heb het in ieder geval nu kunnen proberen!

schermafbeelding-2016-10-30-om-14-13-15

Na de afsluiting van het event ontvingen we allemaal een super leuke goodiebag met een aantal minatuur Clinique producten, de nieuwste Glamour en een bonnetje waarmee we in de Bijenkorf bij de Clinique counter nog een sample op kunnen halen en een exclusieve Beautylovers Tote bag!

Ik vond het erg leuk om dit event mee te mogen maken en ik ben zeer benieuwd naar de moisturizer die in de goodiebag zit, dus die ga ik binnenkort reviewen. De oogcrème heb ik al eens eerder getest, evenals de mascara. De reviews lees je hier en hier.

Dankjewel Glamour en Clinique voor deze leuke ochtend! En Tamar, thanks voor je gezelligheid en de foto’s! 🙂

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s