#weeksofbeautyChristmas Sephora Give Me Some Lips kit

Aan het begin van deze maand deed ik mee aan de Birthday winactie van Mariska van Matte and Shimmer. Als traktatie voor haar verjaardag gaf zij de Sephora Favorites Gime Me Some Lips kit weg and lucky me: ik ben de gelukkige winnares! Thanks Mariska! 🙂

Sephora brengt elk jaar verschillende leuke setjes uit met miniatuurtjes van populaire producten. Deze Sephora Favorites setjes zijn er het hele jaar door met perfume samples, maar tegen de tijd van de feestdagen kom er heel veel leuke setjes bij. Zo zijn er bijvoorbeeld setjes met de meest populaire mascara’s, best-selling oogproducten, highlighters, skincare, etc. etc.

Elk jaar komen er ook lipsetjes uit. Als het goed is, komt het Give Me Some Lip setje elk jaar weer terug alleen dan steeds met een andere inhoud. Dit jaar is er dus het Give Me Some Lip setje, het Give Me Some Bold Lips setje en het Give Me Some Lips and Liners setje. Stuk voor stuk gevuld met fijne producten en ik was toevallig al aan het bedenken of ik het Give Me Some Lips setje wilde kopen. En toen won ik zomaar de winactie! Te leuk!

Kijk met mij mee naar de inhoud!

schermafbeelding-2016-10-30-om-13-25-18schermafbeelding-2016-10-30-om-13-25-28schermafbeelding-2016-10-30-om-13-25-38

In het setje bevinden zich:

  • Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick in Chihuahua
  • NARS Satin Lip Pencil in Rikugien
  • Kat von D Studded Kiss Lipstick in Lovecraft
  • Fresh Sugar Rosé Tinted Lip Treatment
  • Lancôme Juicy Shaker in 313 Boom-Meringue
  • Smashbox Always On Liquid Lipstick in Stepping Out

schermafbeelding-2016-10-30-om-14-16-00

Wat een schatjes allemaal, niet?! En het leuke is, de mauve/roze kleuren zijn helemaal up my street, dus alle kleuren zijn draagbaar voor mij. Daarbij komt dat ik al heel lang de Juicy Shaker van Lancôme en een Satin Lip Pencil van NARS wilde proberen.

Daarom zijn dit soort setjes zo leuk: je krijgt meerdere producten van verschillende merken en met verschillende finishes en formules voor een voordelige prijs. Op deze manier kan je producten testen zonder er direct een hoge prijs voor kwijt te zijn met het risico dat je het product eigenlijk helemaal niets vindt.

schermafbeelding-2016-10-30-om-14-17-47

Dit zijn de swatches van alle lippies. Van links naar rechts:

Fresh Sugar Rosé Tinted Lip Treatment – Kat von D Studded Kiss Lipstick in Lovecraft – NARS Satin Lip Pencil in Rikugien – Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick in Chihuahua – Lancôme Juicy Shaker in 313 Boom-Meringue  – Smashbox Always On Liquid Lipstick in Stepping Out.

schermafbeelding-2016-10-30-om-14-16-38

Fresh Sugar Rosé Tinted Lip Treatment is een lipbalm met een lichtroze kleur. Op mijn lippen geeft het een gezonde glans, van kleur zie je vrijwel niets. Het voelt wat betreft textuur als een echte lipbalm, niet veel anders dan een Labello bijvoorbeeld. Anders dan Labello is dat deze lip treatment een luxe ogende verpakking heeft. De dop dient eraf geschroefd te worden en het voelt stevig aan. De lip treatment ruikt naar een beetje naar zoetige kersen.

schermafbeelding-2016-10-30-om-14-16-45schermafbeelding-2016-10-30-om-15-55-07

Kat von D Studded Kiss Lipstick in Lovecraft is een lipstick met matte finish. Ik vond het aanbrengen wat stroef gaan, maar dat kon ook komen omdat het zo’n lief klein lipstickje is. De kleur is my lipcolor but better – niet perse opvallend maar het maakt mijn lippen wel mooier. De formule voelt erg prettig – niet plakkerig omdat het matte is maar ook zeker niet uitdrogend. Hier wil ik nog wel eens een full sized van proberen!

schermafbeelding-2016-10-30-om-14-16-54schermafbeelding-2016-10-30-om-15-55-19

De NARS Satin Lip Pencil in Rikugien vind ik wat lastig om aan te brengen: door de ‘botte’ punt is het lastig om precies te werken. De kleur van de lip pencil vind ik erg pretty. Mauve maar dan net even iets meer roze. Omdat het een satin finish heeft, had ik verwacht dat de lip pencil semi matte zou zijn (zoals satin meestal is). Deze lip pencil heeft daarentegen een shiny finish. De pigmentatie is trouwens wel erg sterk!

schermafbeelding-2016-10-30-om-14-17-01schermafbeelding-2016-10-30-om-13-25-59

De Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick in Chihuahua heeft een bijzondere applicatie: het product zit in het tubetje wat je door te knijpen in het ‘sponsje’ krijgt waarmee je het vervolgens kan aanbrengen. Deze manier van applicatie zorgt ervoor dat het product egaal aanbrengt. Ik vraag me wel af of het niet ook product ‘opzuigt’, waardoor er minder te gebruiken is dan dat er in het tubetje zit.
Ik vind de kleur mooi: de typerende Too Faced Melted geur en ‘smaak’ iets minder.

schermafbeelding-2016-10-30-om-14-17-09

De Lancôme Juicy Shaker in 313 Boom-Meringue krijgt om te beginnen extra punten voor de verpakking. Wat leuk! De Juicy Shaker is een lipverzorging dat bestaat uit een lipolie met een lichte tint en best aanwezige geur die ik niet zo goed kan plaatsen (niet vies gelukkig).
Van de tint zie je op mijn lippen niets, welk krijgen mijn lippen een mooie glow van dit product. De applicator is een sponsje dat in het flesje in een soort zeefje zit via waar het product omhoog komt. Nadeel daarvan is dat het vrij weinig product aan het sponsje hecht.

Dit product is full sized.

schermafbeelding-2016-10-30-om-14-17-17schermafbeelding-2016-10-30-om-14-16-12

Smashbox Always On Liquid Lipstick in Stepping Out is een bruine matte liquid lipstick. Een goede kleur voor de herfsttijd! De lipstick brengt makkelijk aan en droogt snel op. Dit product is als het goed is full sized!

Jullie hebben het kunnen zien: de Sephora Favorites Give Me Some Lip is een super leuk setje met veel verschillende soorten lipproducten met allerlei verschillende finishes. Leuk als cadeautje met de feestdagen of natuurlijk gewoon voor jezelf!

De Sephora Favorites Give Me Some Lip koop je voor $28 bij Sephora.com

Belangrijke side note: als je bij Sephora.com bestelt dan komen er nog extra kosten bij in de vorm  van belasting voor het invoeren van producten in Nederland, en natuurlijk verzendkosten.

Het setje heeft trouwens een waarde van $97! Als dat geen goede deal is :)!

Welke lippie vinden jullie het meest leuk uit dit setje?

 

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s