#weeksofbeautyChristmas Mac Magic Dust Eyeshadow in Dance Flowers Dance + heropening Douglas Hoofddorp

Hoe vaak ik wel niet heb gedacht dat het geweldig zou zijn als Mac Cosmetics ook bij de Douglas in Hoofddorp verkocht zou worden. Douglas Hoofddorp is voor mij het meest dichtbij en als ik Mac Cosmetics goodies wilde kopen, dan moest ik daarvoor naar Haarlem of Amsterdam. En hoewel dat natuurlijk helemaal geen ramp is, is het toch nét even wat praktischer om het om de hoek te hebben.

Toen een paar weken geleden Douglas Hoofddorp de deuren sloot om een verbouwing te ondergaan, was ik al enthousiast. Want een goede make-over kan nooit kwaad. Toen viel mijn oog ineens op de aankondiging dat er een Mac counter bij zou komen! Yes yes yes!

Benieuwd als dat ik was naar het resultaat, stond ik gister vroeg op om bij de feestelijke heropening te zijn. Een DJ draaide fijne muziekjes, cupcakes en drankjes werden uitgedeeld, alle merken met een counter (Mac, Smashbox, Benefit) werden goed vertegenwoordigd door deskundig personeel om je te voorzien van advies en de eerste 400 kopende klanten ontvingen een Douglas goodiebag! Naast mijn nieuwsgierigheid motiveerde natuurlijk ook de goodiebag mij om op tijd op te staan.

Ik ben erg enthousiast over het resultaat! De hele uitstraling van de winkel is nu luxer geworden, de winkel is velen malen overzichtelijker en er zijn meer merken die vertegenwoordigd worden in de winkel. En wat betreft de Mac counter is er niet bespaard op ruimte. Super!

Lees verder om te zien wat er in de goodiebag zat en wat ikzelf kocht!

schermafbeelding-2016-11-13-om-17-33-43

Voor de nieuwsgierigen onder ons: dit zat er in de goodiebag! Een aantal vouchers die we van Douglas gewend zijn (wellness voucher, online waardebon van €5,-. voucher voor een Greetz kaart), chocolaatje van Ritter Sport, samples van One Million, Dr. Brandt gezichtsmasker en een organisch gezichtsmasker, Hugo Boss The Scent showergel, Giorgio Armani Acqua di Gioia parfum (echt een heel mooi klein flesje!) en Douglas Home Spa handzeep.

Ik kon het natuurlijk niet laten om mijzelf nog extra te trakteren op mooie items. Ik had van te voren al bedacht dat ik de Mac Prep + Prime Fix+ wilde halen omdat ik daar zo ontzettend veel goede dingen over lees. Terwijl ik daar even op stond te wachten maakte ik een paar swatches van de Magic Dust Eyeshadows uit de Mac Nutcracker Sweet (Holiday 2016) collectie en ik werd verliefd op de Dance Flowers Dance kleur.

Van de Fix+ spray kunnen jullie nog een review verwachten, nu alvast een korte review van de oogschaduw!

schermafbeelding-2016-11-13-om-17-31-24schermafbeelding-2016-11-13-om-17-31-34

De verpakking van deze collectie is zo cute! Paars met roze stippen en gouden details.

Niet alleen de doosjes hebben een speciaal uiterlijk: ook de verpakking van de producten zelf zien er anders uit.

schermafbeelding-2016-11-13-om-17-31-43schermafbeelding-2016-11-13-om-17-31-57

In plaats van de geheel zwarte verpakking die we van Mac gewend zijn, zijn de single eyeshadows van deze collectie paars met een roze deksel, gouden letters en met een gouden binnenrand.

schermafbeelding-2016-11-13-om-17-32-13

De oogschaduwkleur kan ik het beste omschrijven als een Dusty Baby Pink met heel subtiele gouden shimmer.

Toen ik een swatch maakte van de kleur, zag ik er direct de perfecte innercorner highlight in met als multifunctie ook nog een highlight voor op mijn cheekbones!

schermafbeelding-2016-11-13-om-17-32-31

Deze swatch geeft je een indruk van de kleur. Deze swatch doet de textuur van de oogschaduw overigens echt geen justice. De oogschaduw is heel zacht en hoewel het poederig is, valt het niet los uit elkaar en is er ook bijna geen fall out.

schermafbeelding-2016-11-13-om-17-32-55

Zo op het puntje van mijn vinger zie je veel beter hoe mooi de oogschaduw is. Het zit er bijna uit als velvet: zacht met een subtiele shimmer.

Ik kan niet wachten om deze kleur veel te gebruiken in mijn oogschaduwlooks!

Mac Cosmetics Magic Dust Eyeshadow in Dance Flowers Dance koop je voor €25,- bij Mac Cosmetics en Douglas

Ben jij al in de vernieuwde Douglas Hoofddorp geweest?

 

 

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s