I <3 Makeup Bronze and Glow palette

Als je denkt bij het zien van de foto: heeeee dat chocolade patroontje ken ik ergens van… Dan heb je het goed! I ❤ Makeup heeft een aantal oogschaduw palettes in de vorm van een chocoladereep, zo ook het Death by Chocolate palette waar ik een tijd terug over schreef op Weeks of Beauty.

Deze palettes zijn ongetwijfeld een dupe voor de Too Faced Chocolate Bar palettes maar daarom niet minder leuk! Ik was toendertijd (en nog steeds) goed te spreken over het I ❤ Makeup Death by Chocolate palette omdat het er allereerst super leuk uit ziet en de kwaliteit van de oogschaduwkleuren ook nog eens goed was!

Toen ik zag dat er weer een aantal I ❤ Makeup producten bij Trekpleister voor een leuk prijsje te krijgen waren, vroeg ik een vriendin die een Trekpleister in de buurt heeft of ze er voor me langs wilde rijden. Tot mijn verrassing had de Trekpleister de nieuwste producten van I ❤ Makeup waaronder een nieuw chocolade eyeshadowpalette en een klein palette met chocolade patroon.

En dat is nou precies het palette waar ik het vandaag over ga hebben!

schermafbeelding-2016-11-19-om-17-34-51schermafbeelding-2016-11-19-om-17-35-01schermafbeelding-2016-11-19-om-17-35-09

Dit is het I ❤ Makeup Bronze and Glow Palette. Het heeft een klein, handzaam formaatje en ziet er mooi uit door het reflecterende ‘gouden’ chocolade bovenop. De allereerste punten zijn verdiend door het mooie uiterlijk!

schermafbeelding-2016-11-19-om-17-35-15schermafbeelding-2016-11-19-om-17-35-22

De binnenkant van het palette bevat een spiegel en een bronzer + highlighter (precies zoals de naam doet vermoeden). Komt dit je ook bekend voor? Mij wel in ieder geval! Het doet me denken aan het Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow palette en ook aan het W7 Bronze and Glow palette. Het palette van W7 is overduidelijk een dube voor de bijzondere prijzige uitvoering van Charlotte Tilbury en ik heb zo het donker bruine bronzer vermoeden dat dit palette van I ❤ Makeup ook niet helemaal zelf bedacht is… Maar dat maakt me niet uit natuurlijk, zolang het prijskaartje maar een beter idee is dan die van Charlotte Tilbury en de kwaliteit ook niet te karig is!

Eens kijken of we te spreken kunnen zijn over de kwaliteit.

schermafbeelding-2016-11-19-om-17-35-28schermafbeelding-2016-11-19-om-17-35-34schermafbeelding-2016-11-19-om-17-35-41

Mmm… ik geloof dat ik 50/50 tevreden ben. De highlighter is creamy, ietsie pietsie brokkelig als ik het op mijn kwast aanbreng en prachtig mooi gepigmenteerd. De glans is precies zoals ik het hoop van een highlighter: opvallend, all over glimmend, maar je kan er nog mee weg komen ;). Ligt er natuurlijk ook een beetje aan hoeveel highlighter ik op mijn gezicht ga smeren maar anyway… ik ben dus tevreden over de highlighter!

En voor dat ik het over de bronzer ga hebben, heb ik een little confession. Ik weet niets van bronzer of contouren. Of nouja… ik weet het wel… maar ik kan er geen bal van en ik heb ook helemaal geen bronzers in mijn stash (op een multifunctionele blush/bronzer en een bronzer die toevallig aan de highlighter vast zat (en ik dus nooit gebruik) na). Ik heb dus geen vergelijkingsmateriaal om te bedenken wat ik van deze bronzer vind, maar ik weet nu al dat het niet van de beste kwaliteit is. Waar het poeder van de highlighter direct hecht aan mijn kwast en vinger en vervolgens super makkelijk op mijn huid aanbrengt, is het bij de bronzer alsof ik alleen over de bronzer heen kan vegen met mijn vinger/kwast en er nauwelijks product loskomt uit de pan. Met wat extra moeite krijg ik de kleur uiteindelijk wel op mijn huid maar ik weet zeker dat er veel betere bronzers op de aardbol zijn, ook met een budgetprijsje!

Goed… even samenvatten. De highlighter krijgt een thumbs-up. De bronzer daarentegen krijgt een ‘mwah doe maar niet’je. Maar aangezien je beide in hetzelfde palette krijgt probeer ik ook daar nog even een mening over te vormen. De verpakking is ontzettend schattig, de prijs is vriendelijk genoeg en in ieder geval 50 procent is in orde.

Zoek je een goed highlighter én bronzer? Laten liggen. Zoek je een mooie budget-ish highlighter en vind je het leuk dat je daar dan een bronzer bij krijgt die met enige moeite ook wel kleur afgeeft? Doen!

Inmiddels zijn de I ❤ Makeup producten denk ik niet meer bij Trekpleister te verkrijgen (misschien wat achtergebleven restjes). Maaaaar goed nieuws: deze week liggen de producten ook bij Kruidvat in de winkel!

Het I ❤ Makeup Bronze and Glow palette kocht ik voor €6,99 bij Trekpleister.

Wat is jouw favorite product van I ❤ Makeup?

p.s. Celien, de kans is vrij groot dat je deze blog leest dus in dat geval: thanks again voor het langs Trekpleister racen voor de fijne I ❤ Makeup producten!

 

 

10 comments

 1. Favoriete I ❤ makeup product is de unicorn blush, zo mooi!!! Echt leuk dat ze daarmee gekomen zijn en fijn dat het betaalbaar is! Wil graag nog meer highlighters van ze proberen omdat deze zo bevallen is!

  Liked by 1 person

 2. Alweer zo’n mooi palette! Ik heb zelf 3 I heart chocolate paletten, gekocht bij Prijsmepper, waar ze afgeprijsd lagen voor maar €3,99. Een echt favoriet palette heb ik niet, ik vind ze allemaal mooi en veelzijdig.

  Liked by 1 person

 3. Ik heb al een een oogschaduwpalette gekocht van i heart make-up. Stond er eigenlijk van versteld hoe goed deze waren! Het highlighter/bronzer palette zal ik niet kopen, heb bang dat de highlighter te goud voor me gaat zijn! De unicorn highlighter wil ik wel super graag proberen, iedereen is er zo gek van, dus moet ‘m zeker zelf eens proberebn xoxo

  Liked by 1 person

 4. Omg wat een leuk palette! Had het nooit zien voorbij komen maar nu Wil ik het ook haha. Jammer dat ik net in deze leuke maand een no-buy doe! Mooi blogbericht meid, je doet het goed! Ik lees je andere ook even. Je hebt een leuke manier van typen!

  Liked by 1 person

 5. Die verpakking ziet er alweer fantastisch uit ! Jammer dat de bronzer wel tegenvalt. Ik heb zelf nog geen producten van I heart make-up gekocht, aangezien ik ze niet kan vinden in de kruidvat in België (en een trekpleister hebben we hier helaas niet) 🙂 Ik zou supergraag de unicorn heart rainbow highlighter aanschaffen, die ziet er echt fantastisch uit !

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s