#weeksofbeautyChristmas Maybelline Baby Lips Holiday Spice collectie

Zo rond oktober komen basically alle merken met een herfst/winter collectie uit. Rond november duiken de eerste Holiday/kerstcollecties op en november is dan ook de maand dat ik opzoek ga naar mijn favoriete kerstcollecties. Een van mijn favoriete kerstcollecties is toch wel die van Maybelline Baby Lips! Jullie weten inmiddels dat ik groot fan ben van Babylips en een fijne collectie heb en de Holiday collectie van 2015 vond ik echt heel leuk.

Ik ben dus het internet op gevlogen in de zoektocht naar de, if any, Holiday collectie van 2016. Ik kwam eerst één soort (een collectie bestaat meestal uit vier verschillende) tegen, wat wel het bewijs was dat er ook dit jaar weer een leuke collectie was uitgebracht. In mijn zoektocht verder eindigde ik op de website van Kruidvat. Ik was door het dolle heen: huh, speciale Babylips bij Kruidvat te koop!? Well… who was I kidding… Het was de Belgische Kruidvat en die verzenden niet naar Nederland.

Gelukkig betekent lid zijn van een Nederlandse/Belgische make-up community ook dat ik lieve meiden ken die in België wonen en het geen probleem vonden om de collectie voor mij te bestellen! (Thanks again Lorain 🙂 ). Zodoende kwam de Babylips Holiday Spice Winter collectie 2016 mijn kant op en kan ik er nu over bloggen op Weeks of Beauty!

En ja ja, ze zijn weer zo leuk dit jaar! Vooral de smaakjes waar ze geïnspireerd op zijn!

schermafbeelding-2016-12-12-om-14-05-08schermafbeelding-2016-12-12-om-14-05-19

De Winter Spice collectie bestaat dus weer uit vier soorten en dit jaar heeft elke uitvoering een eigen spice waarop het is gebaseerd, inclusief eigen afbeelding! Vorig jaar hadden ze alle vier dezelfde schattige handschoentjes, dit jaar zien ze er ook nog eens allemaal uniek uit.

schermafbeelding-2016-12-12-om-14-05-42schermafbeelding-2016-12-12-om-14-05-49

First up, een uitvoering waar heel veel mensen blij van worden vermoed ik zo: Pumpkin Spice! Bekend van bijvoorbeeld de Pumpkin Spice Latte (PSL) van Starbucks, Pumpkin Spice taarten, etc. etc. Pompoensoep e.d. vind ik niet lekker, maar deze geur bevalt mij best en doet me denken aan de herfst. Zoet, maar toch kruidig. De kleur is, niet al te verrassend, oranje!

schermafbeelding-2016-12-12-om-14-05-56schermafbeelding-2016-12-12-om-14-06-02

Deze tweede is zonder twijfel mijn favoriet: Chai Tea Latte! Ik houd sowieso van een kopje thee, maar zeker als de dagen wat kouder en donkerder zijn, kan ik een kopje Chai Tea Latte (bijvoorbeeld die van Starbucks), erg goed waarderen. Ik vind de geur van de Babylips iets te zoet om een echte Chai Tea Latte te kunnen zijn, maar dat haalt niet weg dat ik de inspiratie erg leuk vind en de kleur van de balm ook on point is.

schermafbeelding-2016-12-12-om-14-06-08schermafbeelding-2016-12-12-om-14-06-15

Next up: Vanilla Cupcake! De kleur van de balm is een beetje mauve/oudroze en de geur is gewoon tsja.. hoe kan het ook anders.. vanille! Het heeft heel veel weg van de ‘Sugar Cookie’ editie van vorig jaar, alleen dan iets scherper.

schermafbeelding-2016-12-12-om-14-06-22

En tot slot: Café Mocha. Het ruikt naar cacoa met een kruidige ondertoon. De kleur is donkerbruin, een beetje flets wel. De geur is trouwens zo goed als gelijk aan de geur van ‘Hot Cocoa’ van vorig jaar.

schermafbeelding-2016-12-12-om-14-06-39schermafbeelding-2016-12-12-om-14-07-28schermafbeelding-2016-12-12-om-14-07-42

En dan is het natuurlijk ook leuk om te weten hoe de kleurtjes eruit zien als swatch:

schermafbeelding-2016-12-12-om-14-07-53schermafbeelding-2016-12-12-om-14-08-03

Van links naar rechts: Café Mocha, Chai Tea Latte, Vanilla Cupcake en Pumpkin Spice.

Met deze leuke Babylipjes kom ik de winter wel door!

Maybelline Babylips Winter Spice koop je voor €3,99 bij de Belgische Kruidvat

Welke van de vier vind jij het meest leuk?

Doen jullie al mee aan de Weeks of Beauty Christmas winactie? Meedoen kan tot en met aanstaande maandag (19 december)! 

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s