#weeksofbeautyChristmas Sleek Solstice Highlighting Palette

Merry Christmas Everyone! Als laatste #weeksofbeautyChristmas artikel heb ik voor jullie een review van een van mijn super leuke kerstcadeautjes!

Van mijn broer kreeg ik het Sleek Solstice Highlighting Palette, weet je wel, die ene hele mooie en populaire onder Youtubers!?

Dat Sleek MakeUP hele mooie oogschaduw heeft dat wisten we al, maar door alle enthousiaste geluiden was ik ook erg nieuwsgierig geworden naar het Solstic Highlighting Palette en daarom stond ie op mijn Christmas Wishlist.

Kijk met mij mee!

schermafbeelding-2016-12-26-om-12-40-07schermafbeelding-2016-12-26-om-12-40-15schermafbeelding-2016-12-26-om-12-40-20

Het Sleek Solstice Highlighting Palette is een palette met drie poederhighlighters en een crème highlighter. Op de achterkant van de verpakking staan tips voor het highlighten van je gezicht, maar dat kan je natuurlijk ook gewoon lekker doen zoals je het zelf wilt.

Solstice is de Engelse vertaling van zonnestilstand. De namen van de highlighters zijn (zoals je op de verpakking al kunt zien): Ecliptic, Hemisphere, Subsolar en Equinox. Honderd punten voor de benaming van het palette en de kleuren want ik vind het echt super origineel! En het past naar mijn mening ook super goed bij het idee van highlighters: glinsterend, brightening en magical!

schermafbeelding-2016-12-26-om-12-39-49schermafbeelding-2016-12-26-om-12-39-59

Het palette is warm goud en suuuuuper shiny, zo shiny dat het perfect spiegelt. Wat het een super uitdaging maakte om het mooi op de foto te krijgen en beter dan op deze foto’s gaat het ook niet worden haha.

schermafbeelding-2016-12-26-om-12-40-32schermafbeelding-2016-12-26-om-12-40-38

Het palette heeft op de achterkant nog een keer de namen van de kleuren staan. Het palette heeft een magnetische sluiting.

schermafbeelding-2016-12-26-om-12-40-48schermafbeelding-2016-12-26-om-12-41-14schermafbeelding-2016-12-26-om-12-41-01

Het palette bevat aan de binnenkant een all-over spiegel en een kwastje. Het kwastje is heel plat dus enkel geschikt voor een dunne streep highlighter.

schermafbeelding-2016-12-26-om-12-41-24

Oh boy…. de kleuren zijn zoooo erg gepigmenteerd en zoooooo shiny!

schermafbeelding-2016-12-26-om-12-41-31

Vooral de oranje/bruine en de roze/paarse poederkleuren zijn extreem shiny en gepigmenteerd. Gister heb ik de highlighters meteen gebruikt voor mijn kerstlook maar er was zoveel shine dat ik met een tissue zeker de helft van mijn highlighter er weer af heb moeten halen, want het was gewoon te extreem!

Zonder twijfel is dit de beste highlighter die ik ooit heb aangeraakt! En dat voor een bijzonder redelijke prijs!

Mijn makeup look voor Tweede Kerstdag! Vooral op de eerste zie je hoe shiny de highlighter is als de zon erop valt. Op de tweede foto zie je de shine die het geeft met normale lichtinval en op de onderste foto zie je mijn complete look! Ik draag de lipstick Twig van Mac Cosmetics, mijn andere kerstcadeautje :).

Sleek MakeUP Solstice Highlighting Palette koop je voor €13,49 bij o.a. Ici Paris XL

Als je ook maar een beetje denkt dat je dit palette wilt hebben, dan zeg ik zeker doen doen doen! Want jeetje, wat is dit palette top!

Heb jij het Sleek Solstice Palette als eens geprobeerd?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s